Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Booking.com bereikt miljoenste accommodatie, maar laat affiliate partner in de kou staan

De ambitie van Booking.com om reizigers te voorzien van de meest gevarieerde keuze in fantastische accommodaties op de meest prettige en gemakkelijke manier heeft nieuwe hoogtes bereikt met de toevoeging van de miljoenste accommodatie op de website. In Massachusetts, werd de miljoenste accommodatie toegevoegd aan het Booking.com platform. Het aanbod van accommodaties beslaat  nu meer dan dertig verschillende categorieën, van boten tot iglo’s en van kasteel tot en met boomhut.

2travel2 als affiliate partner
Dat is natuurlijk een geweldige ontwikkeling. Als affiliate partner van het eerste uur - van Booking.com -  krijg je een aantal beloftes:
"Meld u nu aan en verdien geld! Van grote vliegtuigmaatschappijen tot bloggers, wij kunnen u helpen geld te verdienen door accommodaties voor te stellen aan uw klanten of websitebezoekers. U kunt al binnen enkele minuten geld gaan verdienen!"

Affiliates worden daarbij geholpen door: "een toegewijd accountmanagement-team en een gemakkelijke technologie".

Ondersteuning voor de affiliate
Gedurende meer dan een jaar zijn bij 2travel2 de inkomsten als affiliate gereduceerd tot vrijwel NUL, terwijl de website steeds betere traffic vertoonde. Contacten met het Strategic Department van Booking.com hadden daarvoor geen oplossing en adviseerden vooral veel te experimenteren.  Op rechtstreekse brieven aan de directie met het verzoek voor ondersteuning kwam geen antwoord.

Conclusie voor dit moment
De belofte aan mij als affiliate - ondersteuning door toegewijd accountmanagement-team - wordt op dit moment niet waargemaakt.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com