DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Malaga - Centre Pompidou - streetview

 

Kaart van Malaga - Centre Pompidou met Streetview. De kaart geeft ook de mogelijkheid andere plaatsen in Europa op te roepen. Zie daarvoor het invulvenster onder de kaart. Verplaats het poppetje voor een andere VIEW !!   +1.000.000 hotels van Booking.comHet Centre Pompidou Málaga is een bijhuis van het gelijknamige museum uit Parijs. Het werd officieel geopend op 28 maart 2015 en zal voor minstens vijf jaar gebruik maken van de naam en een deel van de collectie van het Cent

Het gebouw, ook wel 'el Cubo' genoemd, is van de hand is van architecten Javier Pérez de la Fuente en Juan Antonio Marín Malavé. Het werd oorspronkelijk niet ontworpen voor het museum en kreeg zijn huidige bestemming pas toegewezen in 2013. De kleurrijke panelen aan de buitenkant van het gebouw werden pas later, naar aanleiding van de huisvesting van het museum, aangebracht door de Franse kunstenaar Daniel Buren.

De dependance heeft een vaste collectie van 90 werken in bruikleen van het moedermuseum. Deze werd samengesteld door de Parijse hoofdconservator Brigitte Léal en bevat werken van onder meer Pablo Picasso, Frida Kahlo, Francis Bacon, Alberto Giacometti, Georg Baselitz en René Magritte. Ook worden jaarlijks tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd, waarvan de eerste plaatsvond in 2015 rond het werk van Joan Miró.

 

 

HOT

Laatst toegevoegd