DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Snel en eenvoudig toegang tot Travel Cost Reports on Demand.  Gebruikers betalen alleen voor daadwerkelijke downloads
AirPlus, mondiale aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen, meetings en events, biedt haar klanten met de nieuwe AirPlus Reports on Demand reiskostenanalyses op elk gewenst tijdstip. 

De rapportages geven een helder overzicht van de reisuitgaven van het bedrijf, en bieden daarmee tevens een gedetailleerde onderhandelingsbasis met luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere leveranciers. Travel managers kunnen de rapportages bovendien gebruiken ter informatie van het management.

Lian Wolfs, directeur Benelux bij AirPlus: “Dat een uitvoerige analyse van de reisuitgaven een kostenbesparing kan opleveren, dringt tot steeds meer bedrijven door. Dit geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar ook het MKB kan profiteren van dergelijke analyses. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het belang ervan bij het onderhandelen met luchtvaartmaatschappijen of andere leveranciers. De AirPlus Reports on Demand zijn vooral bedoeld voor travel managers van MKB bedrijven die op zoek zijn naar een voordelige en vooral ongecompliceerde oplossing. Welke kosten zijn gemaakt voor welke diensten? Voldoen deze aan het reisbeleid van het bedrijf? Kunnen de uitgaven worden verlaagd op één of meerdere gebieden? Deze en andere vragen kunnen worden beantwoord met behulp van de Reports on Demand.”

Klanten hebben geen speciale licentie nodig voor deze service: gebruikers betalen alleen voor daadwerkelijke downloads, die via de AirPlus Company Account worden afgerekend.  

Verschillende rapporten
Via de AirPlus Business Travel Portal hebben klanten toegang tot de rapportages. Een automatische assistent vraagt de gebruiker een paar eenvoudige vragen: “Wilt u zien hoe uw geld werd besteed?”, of “Wilt u zien waar uw geld werd besteed?”. Gebruikers die kiezen voor de ‘waar’ vraag, worden naar een volgend niveau geleid waar ze de serviceklasse per vervoermiddel kunnen selecteren, een overzicht krijgen van individuele vliegroutes of de uitgaven aan vliegtickets per reiziger kunnen zien.  

Het rapport wordt vervolgens samengesteld op basis van de selectiecriteria. Als hulpmiddel bij het maken van een keuze uit de verschillende rapportagemogelijkheden zijn er voorbeelden beschikbaar en krijgt de klant tips over hoe de rapportage te analyseren.

De rapportages zijn overzichtelijk, gepresenteerd als diagram en gegevenstabel, en kunnen worden geëxporteerd in verschillende formats, waaronder als Excel-document. Het eerste overzichtrapport is gratis, de downloads zijn beschikbaar tegen een vast tarief. Alle rapportages worden gedurende twaalf maanden in het archief bewaard en kunnen in deze periode zonder extra kosten worden heropend.

Over AirPlus International
AirPlus is een internationale aanbieder van betaaloplossingen en managementinformatiesystemen voor het dagelijkse management van zakenreizen, meetings en events. Wereldwijd vertrouwen meer dan 40.000 bedrijfsklanten op AirPlus als het gaat om de betaling en analyse van hun zakelijke reis- en meetingkosten. De producten en services van de onderneming worden over de hele wereld aangeboden onder het merk AirPlus International. De AirPlus Company Account is de meest succesvolle betaaloplossing binnen het UATP netwerk. Meer informatie vindt u op www.airplus.com

HOT

Laatst toegevoegd