DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Vanaf zondag 15 december biedt Thalys een extra verbinding aan tussen Amsterdam en Brussel. Het totaal aantal verbindingen tussen beide steden komt daarmee op twaalf. Dat is drie meer dan in de eerste helft van 2013.

Thalys komt daarmee tegemoet aan de toenemende vraag van reizigers en het verzoek van NS en NMBS. Eind 2015 kunnen er in totaal veertien verbindingen Amsterdam – Brussel worden aangeboden en naar verwachting zestien vanaf eind 2017.

‘’We merken al enige tijd dat de vraag naar tickets op de lijn Amsterdam – Brussel toeneemt. Deze extra uitbreiding biedt reizigers nog meer flexibiliteit bij het plannen van een reis. Bovendien kunnen we op deze manier het niveau van comfort blijven bieden dat reizigers van ons gewend zijn’’, aldus Franck Gervais, CEO van Thalys International.
 
Over Thalys
Thalys is de rode hogesnelheidstrein die reizigers in 3u16 van Amsterdam naar Parijs brengt en in 1u49 van Amsterdam naar Brussel. Vanaf april 2014 start Thalys een nieuwe verbinding tussen Amsterdam en Lille. Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheidsoperatoren; van de CER (Community of European Railway and Infrastucture Companies) en de UIC (Union Internationale des Chemins de Fer). Sinds 1996 is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op  hoge snelheid waar maakt, en dat in vier landen. Dat gebeurt zowel op commercieel vlak (Thalys vervoerde op 7 november 2013 de 100 miljoenste reiziger) als op technisch vlak (sinds 2008 is er WiFi aan boord en sinds 2009 maakt Thalys gebruik van het nieuwe treinmanagementsysteem ERTMS). Om nog efficiënter te opereren en reizigers nog beter te dienen, start Thalys in 2015 een volwaardig spoorbedrijf.  Thalys werkt continu aan innovatie en verbetering van de dienstverlening. Dat sluit ook aan bij de belofte “Van harte welkom”: Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi, ondersteund door 21Net en Nokia Siemens Networks). Sinds 26 augustus 2013 beschikt Thalys ook over het NF Service Transport kwaliteitscertificaat van AFNOR Certification op de lijn Brussel-Parijs: een internationale primeur. Via het programma Thalys TheCard kunnen reizigers Miles sparen om zo toegang te krijgen tot een breed scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op thalys.com. Meer informatie www.thalys.com

HOT

Laatst toegevoegd