DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Waldorf Astoria Hotels & Resorts, het luxemerk van Hilton Worldwide, maakte vandaag de overeenkomst bekend tussen Waldorf Astoria Amsterdam en Jonnie en Thérèse Boer, eigenaren van restaurant De Librije in Zwolle.

De chef-kok en gastvrouw/vinologe van het internationaal bekende 3-sterrenrestaurant De Librije en 2-sterrenrestaurant Librije’s Zusje, worden verantwoordelijk voor alle restauratieve voorzieningen in het Waldorf Astoria Amsterdam, dat in april 2014 haar deuren opent aan de Herengracht 542 – 556.
 
Sidney Schutte, voormalig Chef-kok van restaurant De Librije, is teruggekeerd uit Azië en zal als Executive Chef de dagelijkse leiding krijgen in het nieuwe, exclusieve hotel, dat de top van het luxesegment vertegenwoordigt en is gevestigd in zes monumentale grachtenpanden. Met deze overeenkomst bouwt Hilton Worldwide en haar restaurant development team verder aan haar succesvolle aanpak voor samenwerking met toonaangevende restaurants.  
 
John Vanderslice, Global Head of Luxury & Lifestyle Brands Hilton Worldwide zegt in een reactie: “Wij zijn bijzonder trots dat de eigenaren van De Librije, met hun buitengewone reputatie en verdiensten op het gebied van gastronomie en gastvrijheid, hun naam gaan verbinden aan het Waldorf Astoria Amsterdam. Met Sidney Schutte als chef-kok en de filosofie van De Librije zullen we in Amsterdam op onderscheidende wijze invulling kunnen geven aan The True Waldorf Service en een unieke ervaring bieden aan elke gast.”
 
De restauratieve voorzieningen in Waldorf Astoria Amsterdam omvatten onder andere een gastronomisch restaurant, de wereldberoemde Peacock Alley bar/lounge, de cocktailbar The Vault en exclusieve banquetingfaciliteiten, waaronder de Maurer Room. In de komende maanden worden de plannen voor invulling van de samenwerkingsovereenkomst verder geconcretiseerd. Wel is duidelijk dat De Librije haar welbekende en befaamde culinaire signatuur in het Waldorf Astoria Amsterdam zal inbrengen.
 
Thérèse Boer, Medeoprichter, eigenaar en gastvrouw van De Librije: “Toen deze kans zich voordeed, hebben we nauwelijks een moment geaarzeld. We hebben ooit gezegd dat we een uitbreiding naar Amsterdam niet zouden uitsluiten, als zich een goede mogelijkheid aandiende. Het Waldorf Astoria Amsterdam hadden wij niet kunnen bedenken en niet durven dromen. Dat wij met Sidney Schutte nu onze vleugels kunnen uitslaan dankzij dit wereldberoemde hotelmerk en op deze exclusieve locatie in Amsterdam, is een fantastische uitdaging. Wij hebben heel veel vertrouwen in de samenwerking en gaan met enorme ambitie en enthousiasme aan de slag om elke gast van het Waldorf Astoria Amsterdam een onvergetelijke gastronomische en gastvrijheidservaring te bezorgen, in de welbekende traditie van De Librije.”  
 
Roberto Payer, General Manager Waldorf Astoria Amsterdam verheugt zich op de samenwerking: “Ik ben al jaren een groot bewonderaar van Jonnie en Thérèse Boer en heb enorm respect voor wat zij, elk op hun vakgebied en samen als koppel, op het allerhoogste niveau presteren. Zij hebben hun eigen stijl en houden daar consequent aan vast. Ik heb daar veel waardering voor en ben ongelofelijk blij en gelukkig dat het Waldorf Astoria Amsterdam vanuit hun gedachtegoed een stempel gaat zetten op culinair Amsterdam.”
 
Het nieuwe Waldorf Astoria Amsterdam is het 25ste hotel in de wereldwijde Waldorf Astoria Hotel & Resorts. Het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam beschikt over 93 luxe kamers en suites en is een echte aanwinst voor het luxesegment van de hoofdstad. Het hotel is gevestigd in zes grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. De toplocatie, centraal in het meest monumentale deel van de grachtengordel, maakt het tot een ideale plek om de stad in al zijn gedaantes te ontdekken en te beleven. In het hotel kunnen gasten op diverse plaatsen genieten van exquise drankjes en gerechten. Het hotel beschikt voorts over exclusieve meeting rooms en private dining voorzieningen en een luxe boutique spa.
Bijgevoegde foto vrij voor publicatie: vlnr Jonnie en Thérèse Boer eigenaren De Librije, Roberto Payer, general manager en Sidney Schutte, executive chef Waldorf Astoria Amsterdam op het bordes van de entree van het hotel dat voorjaar 2014 haar deuren opent.
 
Over Waldorf Astoria Hotels & Resorts
Waldorf Astoria Hotels & Resorts is een keten van 24 unieke hotels en resorts, elk met een eigen verhaal en identiteit, op de meest gewilde locaties ter wereld. De hotels hebben een aantal dingen gemeen: een inspirerende omgeving en een ongeëvenaard serviceniveau. De True Waldorf Service staat elke keer weer garant voor een onvergetelijk verblijf. Persoonlijke assistenten bieden service op maat en staan de gast vanaf reservering tot check-out met raad en daad terzijde. Toprestaurants, 12 golfbanen van wereldklasse en 23 luxe spa’s: Waldorf Astoria staat garant voor unieke locaties en onvergetelijke ervaringen. Waldorf Astoria is het luxemerk van hotelketen Hilton Worldwide. Er bestaan inmiddels plannen om nog 12 nieuwe Waldorf Astoria Hotels te openen. Kijk voor meer informatie over Waldorf Astoria Amsterdam of Waldorf Astoria hotels op www.waldorfastoria.com
 

HOT

Laatst toegevoegd