DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Uit cijfers van Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, blijkt dat Nederlanders steeds vaker een auto huren tijdens de winterzonvakantie.

De autoverhuurder ziet de afgelopen jaren een stijging van autohuurboekingen met vertrek in de koude wintermaanden. Ook in 2013 wordt er ruim 20% meer geboekt. Vooral verre reisbestemmingen, zoals de Verenigde Staten, Zuid Afrika en Australië, blijken populaire bestemmingen, evenals de ABC-eilanden. Tijdens Kerst en Oud & Nieuw vormen Spanje, de Verenigde Staten en Curaçao de top 3 landen voor autohuur.

Winterzonvakantie en autohuur
Volgens de ANVR lopen de boekingen voor wintersportvakanties momenteel zo’n 12% achter en zoeken steeds meer Nederlanders de zon op. “De sneeuwval in Nederland afgelopen winter en de crisis zouden hiervan redenen zijn. Een winterzonvakantie is voor velen dan een goed alternatief. Wij zien dat vakantiegangers tijdens die vakantie ook vaker een auto huren. Ze willen wat zien van de omgeving en plannen korte dagtrips of een complete rondreis,” legt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België, uit.

Toplanden voor autohuur
Veel verre reisbestemmingen zijn goed vertegenwoordigd in de top 10 landen tijdens onze koude wintermaanden. “Het overgrote deel zoekt natuurlijk de warme zon op. Anderen bezoeken mogelijk familie in onder andere Zuid-Afrika, Australië of Canada. Daarnaast zien we dat deze landen, gezien de afstand, zich ook uitstekend lenen voor een Fly & Drive combinatie,” analyseert Knottnerus. De totale top 10 landen is als volgt:

1. Spanje
2. Verenigde Staten
3. Curaçao
4. Zuid-Afrika
5. Portugal
6. Australië
7. Nieuw-Zeeland
8. Aruba
9. Bonaire
10. Verenigde Arabisch Emiraten

Een all-inclusive auto (inclusief alle verzekeringen, ongelimiteerde kilometers en dekking van glas-banden-bodem en dakschade) huur je deze wintermaanden in Spanje al vanaf Euro 90,- voor een week.

Over Sunny Cars
Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autoverhuurbemiddelaars in Europa. De onafhankelijke broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 5000 bestemmingen in meer dan 100 landen. Sunny Cars werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. Sunny Cars won 14 keer de prestigieuze Veer, waarmee de organisatie is verkozen tot beste autoverhuurder. Voor meer informatie: www.sunnycars.nl
 

HOT

Laatst toegevoegd