Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De provincie gaat de N261 Tilburg – Waalwijk, in de volksmond beter bekend als de Eftelingweg of Middenbrabantweg, in de komende drie jaar grondig verbouwen.  Situatie bij de aanleg rond 5 januari 2013

BAM werkt in opdracht van de Provincie Noord-Brabant aan de De provinciale weg N261 tussen Tilburg en Waalwijk is een belangrijke weg. Heel Nederland kent de weg als toegang tot publiekstrekkers als De Efteling en meubelboulevard Zanddonk Waalwijk. De weg wordt dan ook vaak de 'Eftelingweg' genoemd. van de N261.

De N261 is aangelegd in de jaren 80. Anno 2012 kan de weg de hoeveelheid verkeer niet meer goed aan. Dat zorgt voor meer ongevallen, vooral kop-staart botsingen op de kruispunten met verkeerslichten. Tijd om de weg grondig aan te pakken. Dat gaat de komende drie jaar gebeuren.

De N261 wordt omgebouwd tot een weg met ongelijkvloerse kruisingen. Alle verkeerslichten verdwijnen dus. De weg krijgt verder over de hele lengte 2 maal 2 rijstroken. Tussen de aansluiting Professor Kamerlingh Onnesweg en Tilburg komt ook een busstrook. De maximale snelheid wordt op het gehele stuk 100 km/uur, ook waar nu nog 120 km/uur mag worden gereden.

De ombouw zorgt voor verbetering van de verkeersveiligheid, een betere doorstroming en een beter leefmilieu.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com