DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

cuca rosetaDe 33-jarige zangeres Isabel ‘Cuca’ Roseta is een van de rijzende sterren aan het schier oneindige Portugese fadofirmament. Ze werd ontdekt in de prestigieuze Clube de Fado in Lissabon, is inmiddels een beroemdheid in eigen land en staat volgens insiders aan de vooravond van een grote internationale carrière. In Nederland kreeg ze nationale bekendheid met een gastoptreden in een tv-programma met Nick & Simon (video hieronder).

Haar eerste cd werd geproduceerd door de Argentijnse muzikant, componist en producer Gustavo Santaolala, terwijl haar tweede album Raiz (Wortels) inmiddels in Portugal goed is voor goud. Cuco Roseta is gezegend met een krachtige, loepzuivere stem, en schrijft al haar nummers zelf, een unicum in de wereld van de fado.

Ze presenteert haar nieuwste album Riû in club waarop zij naar eigen zeggen world fado maakt met een bredere kijk op het Portugese genre. het album werd geproduceerd door de Braziliaan Nelson Motta die eerder samenwerkte met Elis Regina, Marisa Monte en Daniela Mercury. Op het album hoor je gastartiesten als Jorge Palma, Sara Tavares, Júlio Resende, Mário Pacheco, João Gil, Ivan Lins, Nelson Motta en Djavan. In de club speelt Cuca Roseta met haar eigen band.

Lees een interview van Bas Springer met Cuca Roseta op MixedWorldMusic.com

Meer weten en tickets bestellen: http://www.northseajazzclub.com/event/cuca-roseta/

cuca roseta

HOT

Laatst toegevoegd