DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

CITTYZAPPEROntdek de kerst alvast via je tablet of telefoon. Komende dagen openen de verschillende kerstmarkten in Duitsland weer hun kraampjes en is het kerstseizoen officieel geopend. Speciaal om de magie van deze markten te ontdekken, heeft CityZapper iets moois in petto: een offline app die een virtuele rondleiding geeft langs de mooiste kerstmarkten van onze oosterburen.

Offline werkende app
De Kerstmarkten-app van CityZapper staat vol leuke informatie, nieuws en weetjes over de kerstmarkten van Duitsland. De app is gevuld met een complete kerststadsgids waar bijna tweehonderd kerstmarkten centraal staan. Het belangrijkste en meest handige aan de app is dat het geheel offline werkt: bezoekers van de kerstmarkten kunnen zonder internet de app gebruiken en via gps bekijken welke markt het dichtst in de buurt is. Daarnaast geeft een uitgebreid kaartje per tip aan hoe bezoekers het beste kunnen lopen. Verpakt in een prachtig design wordt de beleving van kerst nu nóg specialer!

Kerstmarkt in het dierenrijk
Zeg je kerstmarkt, dan zeg je glühwein, geroosterde amandelen, prachtig verlichte straten en kraampjes vol met kerstspullen. Maar niet alle kerstmarkten zijn zo traditioneel als wij denken. In Hannover vind je bijvoorbeeld de Winterdierentuin Erlebnis-Zoo. Dit dierenpark wordt omgetoverd tot een winterwonderland met een rodel- en schaatsbaan, kerstmarkt en bisschopswijngaard.

De adembenemende kerststol
Ook in Thüringen pakken ze groots uit. Waar andere kerstmarkten een normale kerststol verkopen, vind je in Jena een exemplaar van maar liefst vier meter lang! En in Duisburg kun je het kerstmarkt-bezoek combineren met een trip naar het Landschaftspark waar je kunt dineren in een heus pop-up kerstrestaurant. Eens iets anders dan enkel een broodje braadworst, toch? In de Kerstmarkten-app van CityZapper ontdek je dat de traditionele kerstmarkten ook zeker een uniek randje hebben.

Op zoek naar iets anders dan kerstmarkten in Duitsland? Dan zit je ook goed in en rondom het Zwitserse Bern. Tijdens de Adventsperiode kun je terecht in het centrum voor twee feestelijke kerstmarkten en vind je op een kleine afstand van de stad tal van knusse marktjes met ieder een eigen warm kerstdecor.

Nieuwsgierig geworden? Lees nu alles over de kerstmarkten in Duitsland en Bern in de app van CityZapper! Naast kerstmarkten vind je hier ook meer informatie over heerlijke kerstrecepten en heuse kerstgeheimen. Download de app nu gratis voor iOS in de App Store.

HOT

Laatst toegevoegd