Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

OldenburgDe extra lange koopavond tijdens de advent is een traditie die niet meer weg te denken is. Elk jaar op de eerste zaterdag van december trekt de stad Oldenburg bezoekers van heinde en verre. Op 5 december kunnen shoppingliefhebbers tot 24 uur naar hartenlust winkelen en natuurlijk ook van de gezellige kerstsfeer in de binnenstad genieten.

Er zijn weinig andere steden die zo´n mooie mix van winkelbelevenis, culturele veelzijdigheid, geneugten en levenskwaliteit bieden als het Noord-Duitse Oldenburg. Het unieke aan Oldenburg is dat bijna de hele binnenstad een voetgangersgebied is. Bij een aanzienlijk deel van de vele winkels gaat het nog om zelfstandige detailhandel. Dat betekent dat je in Oldenburg veel meer dan alleen de bekende internationale merken kunt vinden. Een bezoek tijdens de donkere dagen voor kerst is ook de moeite waard vanwege de kerstmarkt, die hier Lambertimarkt wordt genoemd. Wat ooit begon als een kleine kerstbazaar en kerstboomhandel is uitgegroeid tot een van de populairste kerstmarkten in Noord-Duitsland. Ook de kerstmarkt is trouwens op 5 december tot middernacht geopend. Het afwisselende programma, de heerlijk geurende lekkernijen en de fraaie kerstartikelen zorgen voor de perfecte kerstsfeer.

Maar dat is nog lang niet alles. Tussen 14 en 21 uur hoort u overal in de binnenstad feestelijke bazuinmuziek. Het enorme voetgangersgebied is sfeervol versierd met prachtige kerstverlichting.

Openingstijden
De kerstmarkt is van 24 november t/m 22 december dagelijks geopend van 11 – 20.30 uur; alleen op de openingsdag, 24 november, begint ze pas om 17 uur. Op 5 december is het koopavond en zijn de winkels en de kerstmarkt tot 24 uur open.

Meer informatie:
Touristinfo/Ticketshop Oldenburg (VVV) Schloßplatz 16 | 26122 Oldenburg
tel. +49 (0)441 361613-66 | www.wegnaaroldenburg.nl

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com