Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vanaf 27 maart 2016 verzorgt KLM/Air France dagelijks een directe verbinding tussen Amsterdam en Rennes.

Dankzij de directe vlucht ben je binnen 1 uur en 35 minuten in de hoofdstad van Bretagne. De stad Rennes is een perfect vertrekpunt voor een rondreis over het Franse schiereiland en heeft ook zelf veel te bieden.

Dankzij de nieuwe directe verbinding tussen Amsterdam en Bretagne wordt een citytrip naar Rennes nu bereikbaarder dan ooit. Deze dynamische studentenstad telt talrijke sfeervolle restaurants en cafés. De typische vakwerkhuizen uit de middeleeuwen worden afgewisseld door statige Renaissance gebouwen. Het park Thabor met zijn Franse tuin, botanische tuin en rozentuin is de ideale plek om even tot rust te komen. De Marché des Lices is met 300 kraampjes één van de grootste markten in Frankrijk en in de trendy boetieks is het uitstekend shoppen.

Rennes is tevens een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. In de natuurlijke omgeving liggen vele authentieke dorpjes. Op driekwartier rijden ligt het mysterieuze bos van Brocéliande, waar de oorsprong van de legende van Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel ligt. Op 40 minuten ligt het stadje Fougères met zijn statige kasteel, vakwerkhuizen en geplaveide straatjes. Binnen een uur ben je aan zee, wandel je door de straten van de piratenstad Saint-Malo of eet je verse oesters op de boulevard van Cancale.

Meer informatie over Rennes en omgeving: http://www.bretagne-vakantie.bzh/ontdek-de-bestemmingen/rennes-en-de-toegangspoorten-van-bretagne

Bretagne op kaart - Google Maps

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com