Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de Vakantiebeurs worden de bezoekers meegenomen in de bruisende wereld van Amsterdam Airport Schiphol.

Omdat Schiphol in 2016 haar  100ste verjaardag viert, krijgen bezoekers van de vakantiebeurs historische ansichtkaarten en gratis kaarten voor de interactieve tentoonstelling '100 jaar Schiphol' in het Amsterdam Museum. Bij wijze van voorproefje op deze tentoonstelling is er op de Vakantiebeurs een mini-tentoonstelling ingericht. "Bezoekers kunnen hier in vogelvlucht de ontwikkeling van de luchthaven bekijken", aldus Hanne Buis, Director Aviation Marketing van Schiphol. "Van het drassige stukje grond met een paar houten loodsjes tot de innovatieve mainport die het afgelopen jaar 58 miljoen reizigers heeft ontvangen."

Kom naar de stand en win tickets naar Curaçao of Barcelona!

Ook dit jaar is Schiphol Parking vertegenwoordigd op de beurs voor alle info over parkeren óp Schiphol. Wij zijn te vinden in Hal 3 waar twee Schiphol Smart Parking Games gespeeld kunnen worden. De bezoeker die aan het einde van de beurs de hoogste score heeft behaald met de autorit op weg naar  P3 wint twee tickets naar Curaçao!  Degene die op tijd stil staat bij het rode knoppen spel, maakt kans op twee tickets naar Barcelona, 100 x  8 dagen Schiphol Smart Parking t.w.v. € 49,50 of 100 x See Buy Fly winkelvouchers t.w.v. € 25,-.  Iedere bezoeker ontvangt tevens een € 5,- kortingsvoucher voor Schiphol Smart Parking. Winnaars krijgen uiterlijk een week na afloop van de beurs bericht.

De Schiphol Parking stand is te vinden in Hal 3, B094.

Met 55 miljoen passagiers en 1,6 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2014 vijfde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en derde in vrachtvolume.103 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met 319 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de  belangrijkste mainports of hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven zijn circa 65.000 mensen werkzaam.

Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. De ambitie van Schiphol Group is om Schiphol te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport: de voorkeursluchthaven voor reizigers, airlines en logistieke dienstverleners.  Zie http://www.schiphol.nl

Schiphol op kaart - Google Maps

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com