Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Serfaus-Fiss-Ladis is het beste skigebied van 2016 volgens de Nederlandse wintersporters.

Wintersportwebsite Snowplaza.nl liet haar bezoekers stemmen voor de jaarlijkse awards. Ook kozen wintersportliefhebbers hun favoriete skishop, skihal en wintersport reisorganisatie. In heel Europa stemden ruim 50.000 wintersporters op hun favoriete skigebied. Als de stemmen uit België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië worden meegeteld komt de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun als beste skigebied uit de bus.

SkiWelt Wilder-Kaiser Brixental nummer 2

De SkiWelt Wilder-Kaiser Brixental werd vorig jaar verkozen tot beste skigebied. Dit jaar moet dit Oostenrijkse skigebied, met bekende dorpen als Westendorf en Ellmau, genoegen nemen met een tweede plaats, zowel in Nederland als internationaal. De Zillertal Arena, waartoe onder andere de populaire wintersportplaats Gerlos behoort, eindigt op de 3e plaats.

Beste skishop van Nederland
Uit ruim 100 (online) skishops kozen de Nederlandse wintersporters Skishop Nieuwegein als beste wintersportwinkel. Als tweede eindigde MK Skiservice in Bilthoven en een derde plaats was er voor de online winkel Ski Outlet Venray.

Snowworld Landgraaf beste skihal
Nederlanders skiën niet alleen in de Alpen, ook buiten de wintersportvakantie om klikt men graag even de ski’s onder in een sneeuwhal. Snowworld Landraaf werd verkozen tot beste skihal van 2016.

Sunweb met meest populair

Eén van de grootste reisorganisaties van Nederland, Sunweb, werd gekozen tot beste wintersport reisorganisatie. Op de voet gevolgd door Bizztravel.
Bekijk hier de volledige lijst van winnaars van de Snowplaza Awards 2016:

http://www.snowplaza.nl/weblog/6953-beste-skigebied-2016/


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com