De 104de editie van de Ronde van Frankrijk zal van 1 tot en met 23 juli 2017 worden verreden.

Apothicairerie in l'Hôtel-Dieu in Baugé - deze apotheek is ontstaan tussen 1675 en 1700.

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes is een bijzonder hotel door ligging en karakter

De combinatie van ontspanning en training is voor veel mensen de perfecte vakantie.

Vluchten vanuit vijftien Europese steden. Air Arabia Maroc, de low cost carrier marktleider in Marokko, is drie jaar na de lanceringceremonie op Mohamed V International Airport een succes te noemen. 

De luchtvaartmaatschappij kent sinds de start in Europa een voortdurende groei en staat bekend om het brede aanbod aan comfortabele en voordelige vluchten tussen Marokko en inmiddels vijftien Europese steden. Halverwege mei wordt de vierde Airbus A320 in gebruik genomen.

“De afgelopen drie jaar zijn een wonderlijke reis geweest voor iedereen die betrokken is bij Air Arabia Maroc – voor zowel onze werknemers als voor onze trouwe passagiers,” zegt voorzitter van Air Arabia Maroc, Mohamed Hassan Bensalah. “Sinds de lancering van Air Arabia Maroc ligt de focus op het ons houden aan een simpele belofte: het uitbreiden van ons netwerk en vloot, het introduceren van innovatieve oplossingen op een kostefficiënte manier en erop toezien dat ons merk dichtbij het ‘gevoel’ van onze passagier blijft.”


Directe vluchten vanaf Amsterdam en Brussel
Air Arabia Maroc vliegt vanaf 21 mei op maandag, donderdag, zaterdag  en zondag direct  van Amsterdam naar Tanger. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf Schiphol ook vier keer per week naar Nador en vanaf Brussel Airport is het mogelijk om drie keer per week naar Casablanca te vliegen, drie keer per week naar Nador en drie keer per week naar Tanger.

Vierde jaar
Als start van het vierde operationele jaar zet Air Arabia Maroc haar koers voort met het vliegen op nieuwe steden en het uitbreiden van de vloot. “We hebben gemerkt dat Air Arabia Maroc op internationaal gebied groeit. We dragen bij aan de toeristische groei van Marokko en bieden klanten een brede keus aan voordelige vliegreizen”, concludeert Besalah.

Vierde Airbus A320
Verder ontvangt Air Arabia Maroc deze maand voor de Europese vluchten een vierde Airbus A320,  ’s werelds best verkochte, commerciële jetliner. Deze airbus geeft passagiers de beste stoelzitting in economy class met een stoelafstand van maar liefst 82 cm. Air Arabia Maroc biedt klanten comfort, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Meer informatie over Air Arabia Maroc: www.airarabia.com & www.twitter.com/airarabia_nl

HOT

Laatst toegevoegd