Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes is een bijzonder hotel door ligging en karakter

 

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes en heeft mooie groene tuinen, een gemeubileerd terras en uitzicht op het meer van Santa Teresa. De moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming en gratis WiFi. Elke kamer in Hotel Rural Salvatierra is voorzien van een televisie, een minibar en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. De maisonnette suites hebben ook een loungeruimte en een eigen terras met uitzicht op het meer. Hotel Rural Sa

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes en heeft mooie groene tuinen, een gemeubileerd terras en uitzicht op het meer van Santa Teresa. De moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming en gratis WiFi.

Elke kamer in Hotel Rural Salvatierra is voorzien van een televisie, een minibar en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. De maisonnette suites hebben ook een loungeruimte en een eigen terras met uitzicht op het meer.

Hotel Rural Salvatierra heeft een eigen restaurant en een bar. Er is ook een bibliotheek met veel boeken en comfortabele stoelen. De accommodatie biedt activiteiten zoals kanoën en andere watersporten.

De Sierra de Béjar bergen liggen op ongeveer 30 minuten rijden en daar vindt u de skipistes van La Covatilla. Salamanca ligt eveneens op 30 minuten rijden, via de snelweg A66 en er is gratis privéparkeergelegenheid aanwezig bij Hotel Rural Salvatierra.

lvatierra heeft een eigen restaurant en een bar. Er is ook een bibliotheek met veel boeken en comfortabele stoelen. De accommodatie biedt activiteiten zoals kanoën en andere watersporten. De Sierra de Béjar bergen liggen op ongeveer 30 minuten rijden en daar vindt u de skipistes van La Covatilla. Salamanca ligt eveneens op 30 minuten rijden, via de snelweg A66 en er is gratis privéparkeergelegenheid aanwezig bij Hotel Rural Salvatierra.

Hotel Rural Salvatierra

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

HOT

Andere artikelen regio verkennen