Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Brussel wordt ook wel de hoofdstad van Europa genoemd vanwege de vele Europese instellingen die hier zetelen. Maar misschien is de stad nog wel meer bekend door haar Belgische wafels, bier en chocolade. Aangezien in Brussel zowel Frans als Nederlands wordt gesproken hebben alle straten en bezienswaardigheden twee namen.

Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het beroemde Manneken Pis of het futuristische Atomium. Wandel door de zijstraatjes met kleine boekwinkeltjes, romantische cafés en restaurants met gerechten over de hele wereld om de ware charme van Brussel te ontdekken.

Brussel kan met recht de 'melting pot' van Europa genoemd worden. U vindt er fantastische musea met kunst van Memling, Bosch en Rubens. Ook zijn er vele historische brouwerijen en geweldige concertzalen. Shopfanaten kunnen een bezoek brengen aan het allereerste winkelcentrum ter wereld, de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Dit winkelcentrum is geopend in 1847.

Meer informatie over het Brussels Gallery Weekend en de tentoonstellingen op www.brusselsgalleryweekend.com

Alle bezienswaardigheden in Brussel zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station. Of u nu op zoek bent naar een designhotel, een comfortabel appartement of een vriendelijke B&B, Booking.com heeft de perfecte oplossing voor uw reis naar Brussel.

Brussel verkennen en accommodatie zoeken . . .

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com