De 104de editie van de Ronde van Frankrijk zal van 1 tot en met 23 juli 2017 worden verreden.

Apothicairerie in l'Hôtel-Dieu in Baugé - deze apotheek is ontstaan tussen 1675 en 1700.

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes is een bijzonder hotel door ligging en karakter

De combinatie van ontspanning en training is voor veel mensen de perfecte vakantie.

Het Easyriders-Bikecenter bij het Hotel Atlantis Fuerteventura Resort Calle Las Dunas S/N - Local 2 is een goed startpunt voor een eerste verkenning van de kust rond Corralejo - Fuerteventura.

Vanuit Corralejo kun je de kustweg volgen tot Majanicho. Dit is een verzameling van vissers-woningen aan een veilige binnenbaai. Ideaal voor een eerste stop om te druinken en wat fotos maken. Vanuit Majanicho de verharde weg naar Lajares nemen. Dat is een lange weg die overwegend omhoog loopt. Kort voor Lajares een daling naar het dorp. Daar links afslaan op de weg naar Olivia en Corralejo. Kort voor de afslag Corralejo/Olivia kun je weer links af het onverharde terrein in. Daar loopt een weg omhoog naar de vulkanen. Tussen de vulkanen slingert dan en grindweg terug nar Corralejo. Onderweg heb je een mooi uitzicht op de kustweg waar je bent gekomen. Al met al een mooie en pittige route. Goede fietsen zijn te huur bij Easybikeriders in Corralejo. Het is belangrijk vooraf te reserveren, want hier is het hele jaar door hoofseizoen...!

www.easyriders-bikecenter.com

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Afdrukken