Binnenkort start de Tour de France weer en is het slim om daar marketingbudget voor vrij te maken?

Gerona is een provincie van de autonome regio Catalunya. De hoofdstad van de provincie is de stad Gerona.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

De Indiase premier Modi bespreekt bilaterale relatie tussen Nederland en India

Het Easyriders-Bikecenter bij het Hotel Atlantis Fuerteventura Resort Calle Las Dunas S/N - Local 2 is een goed startpunt voor een eerste verkenning van de kust rond Corralejo - Fuerteventura.

Vanuit Corralejo kun je de kustweg volgen tot Majanicho. Dit is een verzameling van vissers-woningen aan een veilige binnenbaai. Ideaal voor een eerste stop om te druinken en wat fotos maken. Vanuit Majanicho de verharde weg naar Lajares nemen. Dat is een lange weg die overwegend omhoog loopt. Kort voor Lajares een daling naar het dorp. Daar links afslaan op de weg naar Olivia en Corralejo. Kort voor de afslag Corralejo/Olivia kun je weer links af het onverharde terrein in. Daar loopt een weg omhoog naar de vulkanen. Tussen de vulkanen slingert dan en grindweg terug nar Corralejo. Onderweg heb je een mooi uitzicht op de kustweg waar je bent gekomen. Al met al een mooie en pittige route. Goede fietsen zijn te huur bij Easybikeriders in Corralejo. Het is belangrijk vooraf te reserveren, want hier is het hele jaar door hoofseizoen...!

www.easyriders-bikecenter.com

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Afdrukken