2travel2

Recent toegevoegd

Sotsji - Sochi in Rusland

Sotsji is een Russische stad in het zuiden van kraj Krasnodar iets ten noorden van de grens met de Georgische regio Abchazië aan de Zwarte Zee in de Noordelijke Kaukasus.

 
Suggesties voor tours in Brazilië

Duiken bij dolfijneiland De eilandengroep Fernando de Noronha ligt op 345 km afstand van het Braziliaanse vasteland en heeft de beste duiklocaties van Brazilië.

 
Fifa wereldkamioenschappen 2014 in Brazilië - kaart met stadions

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal zal in 2014 voor de 20e keer gehouden worden. Het land Brazilië wordt de gastheer. Het is na het WK van 1950 de tweede keer dat het toernooi wordt gehouden in het land dat al vijf keer wereldkampioen werd.

 
De kaart van Amsterdam met de leeftijd van alle gebouwen - Google Maps

CitySDK has created a map that shows the age of a staggering 9,866,539 buildings in the Netherlands.

 
Villa Roma te huur in Alcocéber vlakbij Valencia

In de villawijk Marcolina in Alcossebre aan de Costa del Azahar ligt dit vrijstaande vakantiehuis. Het vakantiehuis is comfortabel ingericht met gebruik van sfeervolle decoratie.

 
2 Etappe van Bastia - Ajaccio -Tour de France 2013

Kaart (Google Maps) van de etappe Bastia - Ajaccio

 
Kaart van alle etappes Tour de France 2013

Kaarten Tour de France 2013 -

Kijk voor de etappes Tour de France 2014

 
23 De favoriete trainingstour van veelvoudig etappewinnaar Virenque

Provence-Alpes-Côte d'Azur - Een regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. Maar ook voor actieve sportbeoefenaars en zonaanbidders. In de bergen kan bijvoorbeeld flink gefietst worden. De lagere delen lenen zich eveneens voor fietsen en wandelen. Op de kaart de favoriete trainingsroute van Virenque - winnar van menige bergetappe. Het blauwe deel in de route op de kaart is de schilderachtige ""Route des Crêtes"".

 

Speciale aanbiedingen van Booking.com - flash deals....!!! Terug naar de startpagina van de Flash-deals.....

 
La Baule - Bretagne

La Baule is als een immens speelterrein met oneindige mogelijkheden. Gelegen ten zuiden van Bretagne langs een prachtige baai, heet deze badplaats u van harte welkom.

 
Cultureel erfgoed Portugal 2012

Langs alle stijlen en door alle tijden, het Portugese erfgoed neemt u mee op een reis die u zal bijblijven. Het Unesco Culturele Erfgoed in Portugal.

 
Bezienswaardigheden in Londen

In Londen staan veel voorname gebouwen. Een icoon voor Londen is de klokkentoren van de Big Ben, onderdeel van het Palace of Westminster, ook wel bekend als Houses of Parliament.

 
Monte Xisto Hotel Rural - Portugal - nabij Lissabon

Op zoek naar een ruraal - landelijk - hotel in de buurt van Lissabon - Portugal. Monte Xisto Hotel Rural is een nieuwe accommodatie in deze regio.

 
Bezienswaardigheden op Kreta op kaart

Kreta (Grieks: Κρήτη, Kriti) is het grootste van de Griekse eilanden, en is in grootte het vijfde eiland in de Middellandse Zee. Het eiland vormt, samen met een paar kleine nabijgelegen eilanden, tevens de meest zuidelijke van de dertien Griekse regio's.

 
Route Veenhuizen Drentsche AA - gpx

Route vanaf Veenhuizen circa 105 km. Het Drentsche Aa-gebied in het midden en noorden van Drenthe is een van de laatste gave stroomdalen van Nederland. Het bestaat uit oud Drents cultuurlandschap met madelanden (graslanden), bosjes, houtwallen, essen (akkers), heide, jeneverbesstruwelen, esdorpen, hunebedden en landgoederen. Het Natura 2000-gebied omvat een gebied van bijna 40 km².

 
Metrostations in Londen op kaart - met zone informatie

De metro van Londen is een openbaarvervoernetwerk, bestaande uit geëlektrificeerde spoorlijnen die in het centrum ondergronds en in de buitenwijken van Londen bovengronds lopen. Het is verreweg het oudste metrostelsel ter wereld, de eerste lijn werd geopend in 1863. De kleuren geven een idee van de zones.

 
Londen met Piccadilly Circus op kaart

Piccadilly Circus werd aangelegd in 1819 om een verbinding te vormen tussen Piccadilly en de nieuwe door John Nash ontworpen Regent Street. Een circus was de benaming voor een cirkelvormig plein. Dit plein verloor die vorm door de aanleg van Shaftesbury Avenue in 1886.

 
Oekraine - vliegvelden op Google Maps (kml)

Name Kornych Air Base, Askaniya-Nova Airport, Chkalovskiy Airfield, Perekop Airfield, Artsiz Airfield, Bagerovo Air Base, Berdyansk Airport, Bila Tserkva Airfield, Zhovtneve Air Base, Borodyanka Air Base, Brody Air Base, CHERKASY INTL, Shestovitsa Airport, Chernihiv Air Base,

 
De metro van Londen met stations EN de lijnen op kaart (Google Maps)

De metro van Londen is een openbaarvervoernetwerk, bestaande uit geëlektrificeerde spoorlijnen die in het centrum ondergronds en in de buitenwijken van Londen bovengronds lopen. Het is verreweg het oudste metrostelsel ter wereld, de eerste lijn werd geopend in 1863, Istanbul volgde met een eerste lijn in 1875.

 
Traject van de S-Bahn in Berlijn op kaart

Vandaag de dag bestaat het Berlijnse S-Bahnnnet uit 15 lijnen die gebruikmaken van 331 kilometer spoor. In 2003 maakten 315 miljoen mensen gebruik van de S-Bahn (1,2 miljoen per werkdag).

 
Content marketing in toerisme

De meeste consumenten zijn niet zo gevoelig meer voor de traditionele marketing. Veel toeristische bedrijven met een traditionele marketing zijn daarin erg erg product-gericht: dit is het product dat we aanbieden en dat kun je kopen.

 
Brasilia-Brazilië - kaart - map - verkeersbureaus info

Brasilia (Portugees: Brasília) is de hoofdstad van Brazilië sinds 1960. Tot die tijd was dat Rio de Janeiro.

 
Nieuwe hotels & restaurants in Oostenrijk 2013-2014

Ook dit seizoen worden er weer parels van nieuwe restaurants, accommodaties, van gezellige huttendorpen tot en met de meest luxe hotels, geopend.

 
Donau - fietsroute - Donauradweg op kaart

De Donauradweg of Donauroute is misschien wel de bekendste fietsroute van Europa. De route loopt langs de Donau door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije.

 
De VVV's in FRANCHE-COMTÉ

DE ADVISEURS VAN HET REGIONAAL CONTACTCENTRUM STAAN TOT UW BESCHIKKING EN HELPEN U GRAAG BIJ HET ORGANISEREN VAN UW VERBLIJF IN FRANCHE-COMTÉ.

 
1 Etappe Porto-Vecchio-Bastia Tour de France 2013

Kaart (Google Maps) van de etappe Porto-Vecchio-Bastia

 
15 Etappe Givors - Mont Ventoux - Tour de France 2013

Kaart (Google Maps) van de etappe Givors / Mont Ventoux Overzicht van alle individuele etappes Tour de France 2013 op kaart.........

 
De favoriete trainingsroute van Virenque

Provence-Alpes-Côte d'Azur - Een regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. Maar ook voor actieve sportbeoefenaars en zonaanbidders. In de bergen kan bijvoorbeeld flink gefietst worden. De lagere delen lenen zich eveneens voor fietsen en wandelen. Op de kaart de favoriete trainingsroute van Virenque - winnar van menige bergetappe. Het blauwe deel in de route op de kaart is de schilderachtige ""Route des Crêtes"".

 
Solares de Portugal

Solares de Portugal is een uniek concept dat werd gestart om het bezoek aan accommodaties te stimuleren met het karakter "Turismo de Habitação" en, tegelijkertijd, het behoud van de rijke erfenis van architectonische en culturele erfgoed van Portugal.

 
Lijst van Nationale Verkeersbureaus in de EU

Overzicht van de nationale verkeersbureaus (VVV's - toerisme bureaus) in de EU landen.

 
KLM vliegt op Zambia met kaart (Google Maps)

KLM vliegt een directe lijndienst tussen Amsterdam en Kenneth Kaunda International Airport in Lusaka, Zambia. Met Lusaka verstevigt KLM haar positie verder op het Afrikaanse continent.

 
Het hotel in Barcelona zelf boeken - een overzicht

Honderden hotels in Barcelona die je zelf kunt boeken. Onze tip: Hotel Alimara - een beetje aan de buitenkant van de stad, maar de metro voor de deur en binnen 10 minuten in het centrum. En belangrijk: niet duur (vanaf 60,- euro).

 
Meer dan 200.000 hotels van Booking.com op Ipad of mobiel

Meer dan 200.000 hotels wereldwijd  kunnenBooking.com online worden gereserveerd zonder kosten vooraf. Booking.com is daarmee een sterke marktleider geworden. Voor uw Ipad en mobiel kunt u terecht op de link: ..........

 
Route De Alde Feanen - Friesland - gpx

Nationaal Park De Alde Feanen (De Oude Venen) is een nationaal park in de Nederlandse provincie Friesland, gelegen rondom het dorp Eernewoude. De Alde Feanen is aangewezen als Natura 2000 gebied.

 
Route Veenhuizen-Drents-Friese Wold - gpx

et Nationaal Park Drents-Friese Wold is een groot aaneengesloten natuurgebied op de grens van de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe. Het ruim 61 km² grote nationale park bestaat uit bos, heide en stuifzanden.

 
Londen met Artillery Barracks

Schietsport is een van de sporten die beoefend wordt tijdens de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen. De wedstrijden vinden van 28 juli tot en met 6 augustus plaats in de Royal Artillery Barracks.

 
Ile de France - regio in Frankrijk met alle plaatsen op kaart

Achères Alfortville Antony Argenteuil Asnières-sur-Seine Athis-Mons Aubervilliers Aulnay-sous-Bois Bagneux Bagnolet Bezons Bobigny Bois-Colombes Bondy Bonneuil Boulogne-Billancourt Bourg-la-Reine Brétigny-sur-Orge Brie-Comte-Robert Brunoy Bry-sur-Marne Cachan...........

 
Museums in Londen op kaart (Google Maps)

Musea en galerieën.  Londen huisvest een groot aantal musea en kunstgalerijen. In de wijk South Kensington bevindt zich een cluster van musea, met het Natural History Museum, het Science Museum en het Victoria and Albert Museum.

 
Metro stations in Londen op kaart (Google Maps)
De metro van Londen is een openbaarvervoernetwerk, bestaande uit geëlektrificeerde spoorlijnen die in het centrum ondergronds en in de buitenwijken van Londen bovengronds lopen. Het is verreweg het oudste metrostelsel ter wereld, de eerste lijn werd geopend in 1863, Istanbul volgde met een eerste lijn in 1875.
 
Kunst en reizen - een fijne combinatie

Kunst.blog.nl is een weblog met nieuws over de kunstwereld in binnen-en buitenland, van kunstenaars die vreemde capriolen uithalen tot de nieuwste kunstvormen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 6
AddThis Social Bookmark Button

Gadgets voor op reis

Latest Articles:

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 7 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 1962 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland