Recent toegevoegd

Londen met Piccadilly Circus op kaart

Piccadilly Circus werd aangelegd in 1819 om een verbinding te vormen tussen Piccadilly en de nieuwe door John Nash ontworpen Regent Street. Een circus was de benaming voor een cirkelvormig plein. Dit plein verloor die vorm door de aanleg van Shaftesbury Avenue in 1886.

 
Oekraine - vliegvelden op Google Maps (kml)

Name Kornych Air Base, Askaniya-Nova Airport, Chkalovskiy Airfield, Perekop Airfield, Artsiz Airfield, Bagerovo Air Base, Berdyansk Airport, Bila Tserkva Airfield, Zhovtneve Air Base, Borodyanka Air Base, Brody Air Base, CHERKASY INTL, Shestovitsa Airport, Chernihiv Air Base,

 
De metro van Londen met stations EN de lijnen op kaart (Google Maps)

De metro van Londen is een openbaarvervoernetwerk, bestaande uit geëlektrificeerde spoorlijnen die in het centrum ondergronds en in de buitenwijken van Londen bovengronds lopen. Het is verreweg het oudste metrostelsel ter wereld, de eerste lijn werd geopend in 1863, Istanbul volgde met een eerste lijn in 1875.

 
Traject van de S-Bahn in Berlijn op kaart

Vandaag de dag bestaat het Berlijnse S-Bahnnnet uit 15 lijnen die gebruikmaken van 331 kilometer spoor. In 2003 maakten 315 miljoen mensen gebruik van de S-Bahn (1,2 miljoen per werkdag).

 
Unesco Cultureel Erfgoed in Polen op kaart (Google Maps)

Unesco Cultureel Erfgoed in Polen - Unesco Cultural Heritage in Poland: 1978-Historisch centrum van Krakau (Kraków) , 1978-Wieliczkazoutmijn , 1979-AuschwitzBirkenau: Duits naziconcentratie en vernietigingskamp (19401945) , ......

 
Kaart van Krakau met hotels op kaart (Google Maps)

Krakau (Pools: Kraków [ˈkrakuf]?, Jiddisch: Kroke) is na Warschau de grootste stad van Polen (756.441 inwoners, 2008). De stad ligt aan de Wisła (Duits: Weichsel) in het zuiden van Polen en is de hoofdstad van het woiwodschap Klein-Polen (Małopolska).

 
Met Ryanair naar Puglia - tochten vanuit Hotel Miramare

Vanuit Eindhoven vliegt Ryanair voordelig naar Puglia. Vanuit Brindisi kunnen talloze tochten worden gemaakt. Puglia is niet zo erg groot. Met een huurauto kunnen de meeste interessante plaatsen in relatief korte tijd worden bezocht.

 
Barcelona - de districten van de stad op kaart (Google Maps)

Barcelona is een metropool onderverdeeld in 10 districten

 
Parijs - Metro, tram en RER stations op kaart - Google Maps

Métro, Tram en RER stations in de regio Parijs - Frankrijk.

 
Met de fiets langs de Loire - op kaart (Google Maps - kml)

De Loire is een rivier in Frankrijk, die met een lengte van 1012 km de langste rivier van dat land is.De Loire ontspringt in de Ardèche in het Centraal Massief, op een hoogte van 1400 meter boven de zeespiegel, aan de voet van de Mont Gerbier de Jonc.

 
Met de motor op de route van Che Guevara - kaart (Google Earth kml)

In 1951 maakte Guevara samen met zijn vriend Alberto Granado (1923-2011), een biochemicus en politiek radicaal, een rondreis op de motor (een Norton 500 CC bijgenaamd 'La Poderosa II' ofwel 'De Machtige') door Latijns-Amerika.

 
Kaart van Bolivia - Google Maps (KMZ)

Bolivia is een republiek in Zuid-Amerika die grenst aan Peru, Brazilië, Paraguay, Argentinië en Chili.

 
Kaart van Brazilie - Google Maps (KMZ)

Brazilië, officieel de Federale Republiek Brazilië (Portugees: República Federativa do Brasil), is een land in Zuid-Amerika grenzend aan Frans-Guyana, Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië, Uruguay en de Atlantische Oceaan.

 
Kaart van Argentinie - Google Maps (kmz)

Argentinië (Spaans: Argentina), officieel de Argentijnse Republiek (Spaans: República Argentina), is een Spaanstalig land in het zuiden van Zuid-Amerika, tussen de Andes en de zuidelijke Atlantische Oceaan.

 
Nationale Parken in de USA op kaart

De Nationale parken in de Verenigde Staten vallen onder de National Park Service, maar die heeft een veel uitgebreidere opdracht dan alleen het beheer van natuurgebieden.

 
RSS feeds in de reis- en verijetijdsindustrie

Really Simple Syndication (eenvoudige gelijktijdige publicatie), meestal afgekort tot RSS, is een familie van webfeedformaten. De afkorting RSS heeft drie betekenissen.

 
De wijnstreek Bourgogne met kaart

Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en chardonnay (wit). In 2003 besloeg het totale oppervlak wijngaarden 28.530 ha.

 
Kroatie - kaart met lokaties paragliding

Kroatie - kaart met lokaties paragliding - interactive Google Maps

 
Wenen - eind november al in de Kerstsfeer - foto impressies

Wie van kerstmis houdt, kan in Wenen z’n hart ophalen. Er zijn maar liefst zeventien kerstmarkten over de stad verspreid. Variërend van groot tot klein, van modern tot traditioneel, hebben te allemaal een ding gemeen: het is er gezellig.

 
Ile de France - regio in Frankrijk met alle plaatsen op kaart

Achères Alfortville Antony Argenteuil Asnières-sur-Seine Athis-Mons Aubervilliers Aulnay-sous-Bois Bagneux Bagnolet Bezons Bobigny Bois-Colombes Bondy Bonneuil Boulogne-Billancourt Bourg-la-Reine Brétigny-sur-Orge Brie-Comte-Robert Brunoy Bry-sur-Marne Cachan...........

 
Museums in Londen op kaart (Google Maps)

Musea en galerieën.  Londen huisvest een groot aantal musea en kunstgalerijen. In de wijk South Kensington bevindt zich een cluster van musea, met het Natural History Museum, het Science Museum en het Victoria and Albert Museum.

 
Metro stations in Londen op kaart (Google Maps)
De metro van Londen is een openbaarvervoernetwerk, bestaande uit geëlektrificeerde spoorlijnen die in het centrum ondergronds en in de buitenwijken van Londen bovengronds lopen. Het is verreweg het oudste metrostelsel ter wereld, de eerste lijn werd geopend in 1863, Istanbul volgde met een eerste lijn in 1875.
 
Kunst en reizen - een fijne combinatie

Kunst.blog.nl is een weblog met nieuws over de kunstwereld in binnen-en buitenland, van kunstenaars die vreemde capriolen uithalen tot de nieuwste kunstvormen.

 
Kaart van Warschau met hotels op kaart (Google Maps)

Warschau (Pools: Warszawa) is de hoofdstad van Polen en met ongeveer 1.709.000 inwoners (2008) tevens de grootste stad van het land. De stad ligt in het historische landsdeel Mazovië aan de Wisła, waarbij het centrum op de linkeroever ligt en het stadsdeel Praga op de rechter.

 
Fietsen in Portugal is uitdagend - 200 km van Leiria naar Setubal

Leiria is een stad en gemeente in het Portugese district Leiria. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 568 km2 en telde 119.847 inwoners in 2001.

 
Kaart met gegevens over tijden opkomst en ondergang van de zon

Je kunt de gegevens over de zon en maan vinden door te kiezen voor een datum en lokatie.

 
Quartiers de Parijs - op kaart

Quartiers de Parijs - Quartier is de Franse benaming voor kwartieren en is een bestuurlijke gebiedseenheid in een Franse stad.

 
Climate change in climate hotmap

Explore the signs of global warming on this map or Google Earth. The evidence of climate change includes heat waves, sea-level rise, flooding, melting glaciers, earlier spring arrival, coral reef bleaching, and the spread of disease.

 
Internet op reis ?? Droam lanceert nieuw product; Droam Nationaal

Data roaming specialist Droam lanceert deze week een nieuw product voor de Nederlandse markt: Droam Nationaal. Droam adresseert hiermee de toenemende vraag naar een concurrerend mobiel data abonnement voor de Nederlandse markt.

 
Musea in Nederland op kaart - met routebeschrijving

De bekendste Nederlandse musea op kaart

 
Kaart van Peru - Google Maps (KMZ)

Peru (Spaans: Perú, Quechua en Aymara: Piruw), officieel de Republiek Peru (Spaans: República del Perú), is een land aan de westkust van Zuid-Amerika.

 
Kaart van Chili - Google Maps (KMZ)

Chili (Spaans: Chile), officieel de Republiek Chili (Spaans: República de Chile) is een land in Zuid-Amerika, grenzend aan Peru, Bolivia en Argentinië. Het ligt ingeklemd tussen de Grote Oceaan en de Andes. De hoofdstad is Santiago, het parlement zetelt in Valparaíso.

 
Overzicht van vliegvelden in wereld +900 vliegvelden op kaart

962 vliegvelden wereldwijd op kaart.

 
Steden in de staat Californie op kaart

Californië (Engels: California) is een van de Verenigde Staten van Amerika. Het ligt van noord naar zuid uitgestrekt langs de westkust van het land, aan de Stille Oceaan.

 
Maastricht - Vrijthof - streetview met kaart

Een vrijthof is een omheinde plaats, een voorhof van de kerk of een omheinde hof (in middeleeuws Nederlands vrithof). Het is ontstaan uit het oudheidkundige vriten wat begunstigen betekent.

 
Pyongyang-Noord Korea-kaart-map-verkeersbureaus-info

Pyongyang is de hoofdstad en regeringszetel van Noord-Korea. De stad ligt in het zuidwesten van het land aan de rivier de Taedong en telt ruim 3 miljoen inwoners.

 
Santiago-Chili - kaart - map - verkeersbureaus info

Santiago (Spaans: Santiago de Chile) is de hoofdstad van Chili. Deze stad ligt op 522 m hoogte in de laagvlakte die zich tussen het Chileense kustgebergte en de Andes uitstrekt.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 5
AddThis Social Bookmark Button

Gadgets voor op reis

Latest Articles:

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 7 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 818 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland