2travel2

Recent toegevoegd

Volvo Ocean race 2014 - 2015 route op kaart - Google Maps

De Volvo Ocean Race 2014-15 is de twaalfde editie van de Volvo Ocean Race. De start van de zeilrace om de wereld staat gepland op 4 oktober 2014 in Alicante

 
De Rijnfietsroute: van de Alpen naar de Noordzee gecertificeerd

Europese première: de Rijnfietsroute is als eerste fietsroute con-form een nieuwe Europese standaard gecertificeerd. Het certificaat werd officieel uitgereikt tijdens de ‘Cycling without Borders’ conferentie in Bazel. Sjaak Kamps, directeur van de Euregio Rijn-Waal en lead partner van het project, nam het certificaat in ontvangst.

 
HOLIDAY INN EXPRESS® BIEDT NU WIFI AAN IN ALLE BENELUX-HOTELS - ONLINE ZIJN EVEN BELANGRIJK ALS ONTBIJTEN

Tegenwoordig staat nagenoeg iedereen in verbinding met familie, vrienden, collega’s, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Het ideale hotelbezoek vraagt daarom meer en meer toegang tot wifi.

 
Reisadviezen door MinBuza

Bijvoorbeeld Rusland: De afgelopen jaren waren er meerdere terroristische aanslagen in Moskou. Onder andere een vliegveld en de metro waren het doelwit. De dreiging van nieuwe aanslagen blijft aanwezig. Vooral in grote steden in het zuiden van Rusland. Lees ook de adviezen voor de andere landen.....

 
Nécropole nationale de Notre-Dame de Lorette - Ablain-Saint-Nazaire

De Nécropole nationale de Notre-Dame de Lorette is een Franse militaire begraafplaats met gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog, gelegen in de Franse gemeente Ablain-Saint-Nazaire.

 
Vimy - historische oologsmonument van Canada

Vimy Ridge National Historic Site of Canada. Bovenop de heuvelrug van Vimy aan de vlakte van Lens, op de plek waar de Canadese troepen de Slag bij Vimy behaalden in april 1917, torenen de twee witte zuilen van het gigantische Canadese oorlogsmonument. 6.000 ton steen, 27 meter hoog.

 
Begraafplaats en oorlogsmuseum van FROMELLES

Fromelles (Pheasant Wood) Military Cemetery is een Britse militaire begraafplaats met gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog, gelegen in de Franse gemeente Fromelles in het Noorderdepartement.

 
Pas de Calais - ongeveer 220 km vanaf Breda

Pas de Calais ligt vanuit Nederland niet zo heel ver. Van Breda naar het Louvre in Lens is ongeveer 220 km. Ideaal voor een korte vakantie van een paar dagen vanuit Nederland.

 
Kamperen in Noord Frankrijk - campings municipaux op Google Maps

Op de autoweg naar het zuiden via Antwerpen en Gent komen we na circa 200 km (vanaf de grens bij Breda) het eerst in de departementen NORD en Pas de Calais.

 
Expositie in Lille - PASSIONS SECRÈTES - prive collecties van Vlaamse verzamelaars

10 oktober 2014 > 04 januari 2015

 
Het nieuwe Louvre Lens op slechts 225 km van Nederland

Musée du Louvre in Lens. Met al haar rijkdom aan culturele schatten komt het beroemde Louvre naar Lens in Noord-Frankrijk (Pas-de-Calais). Het museum zal een culturele ontmoetingsplek vormen voor iedereen die geïnteresseerd is.

 
Het wordt een mooie herst in de musea in Duitsland

Ragfijne tekeningen uit het Wenen van rond 1900, de Franse schilder Camille Pissarro en spannende verhalen over roofkunst staan centraal in respectievelijk, Münster, Wuppertal en Schwerin. In Hamburg worden deze herfst een aantal tentoonstellingen geopend met fotografie en filmkunst in de hoofdrol.

 
Thalys - goede optie voor een snelle reis naar Lille en Noord Frankrijk

Nieuwe bestemming Lille. Op 12 april 2014 reed de eerste Thalys naar Lille. Lille is de nieuwste bestemming binnen het Thalys netwerk. Sinds april reisden duizenden reizigers naar deze stad als city-trip of voor een zakelijke doel. 

 
Oorlog kerkhoven wereldoorlog 1 - Noord Frankrijk Google Maps

De dramatiek van de 1e wereldoorlog is terug te vinden in de kaart van oorlogskerkhoven in Frankrijk - en dan specifiek in het Noord Westen.

 
Ontdek de Wegen van Herdenking Wereldoorlog 14-18 in Noord Frankrijk - te voet, te paard of op de fiets

Elk deelgebied heeft wel een paar plaatsen die getuigen van de gevechten die er tijdens beide wereldoorlogen plaatsgevonden hebben en de herinnering bewaren aan de strijders die eraan deelnamen.

 
VIDEO: Kerst in Wenen - 2014

Kerstboom ornamenten en kaarsen, speelgoed en ambachten, glühwein en koekjes: Advent en Kerstmis brengen sfeer aan deze kerstmarkten.

 
Drukte in luchtruim boven Rusland - Flightradar


Flightradar24 laat het actuele vluchtverkeer in verschillende delen van de wereld zien. De informatie wordt verkregen via het ADS-B systeem. Ongeveer 60% van de Vliegtuigen hebben een ASD-B transponder aan boord. Vanuit Oost Azie naar Europa wordt veelal  over Siberie gevlogen.

 
Google Map of Europe met overzicht van Booking hotels per land

De kaart van Europa (Google Maps Europe) geeft rechtstreeks toegang tot de landenlijst van Booking.com

 
Toerisme & Vrijetijdsbesteding - NIPO onderzoeksresultaten

TNS NIPO doet al vele jaren onderzoek op de vakantiemarkt, de vrijetijdsmarkt en de zakenreismarkt. Sinds 2001 voeren wij veel van deze onderzoeken uit in NBTC-NIPO Research, een joint venture tussen TNS NIPO en het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen).

 
VVV nieuws uit Zuid Limburg

VVV Zuid-Limburg stelt selectief informatie beschikbaar via RSS feeds. Hotels in Zuid Limburg

 
Reisnieuws van de Volkskrant

Reisfeeds van de VK.nl.   Hotels van Booking.com

 
Reisnieuws

Gemaakt voor actieve reizigers, backpackers en wereldreizigers! · Nieuws over reizen, reistips & blog

 
Global Land Temperatures on map - op kaart

Global Land Temperatures is a heatmap of world land temperature since 1900. The map shows over 100 years of monthly land temperature data collected from over 7,200 weather stations around the world.

 
Talen van de wereld op kaart

Verbix is an organisation aiming to promote and protect linguistic diversity. Their website includes a neat Where on Earth .. feature that allows you to view Google Maps of where hundreds of different languages are spoken.

 
Belangrijke landmarks voor de joden - op kaart

The Jew Map - important landmarks in Jewish history  - Belangrijke landmarks voor de joden  - op kaart

 
Cost of Living map

After you have worked out how your salary compares to the rest of the country you might want to check out this Cost of Living map. This map shows the cost of living around the world based on a number of cost of living indices.

 
The Prettiest Heat Map You'll Ever See

Forecast.io has created a beautiful heatmap of planet Earth and MapBox has quickly put together an animated version on the map. The Forecast.io Temperature Map animates through global temperatures recorded on August 10, 2013.

 
Originele kampeerplaatsen in Bretagne

Bretagne is een populaire kampeerbestemming. Met meer dan 700 campings is er in deze Franse regio keuze genoeg. Wij selecteerden de vijf origineelste campings in de regio: vintage, boerderijleven of ongewone luxe!

 
1001 Inventions in Rotterdam

29 augustus 2014 - 11 januari 2015. De prijswinnende tentoonstelling 1001 Inventions zal dit najaar in première gaan in Rotterdam.

 
Accommodatietypen van Booking.com

Booking.com heeft appartementen, Resorts, Villa's, Hostels, Bed & Breakfasts, Pensions

 
’s Werelds Top 5 Oktoberfesten-Hotels.com presenteert top 5 bierfestivals

Leren broeken en bier; dit zijn een van de redenen waarom Beieren wereldwijd bekend is geworden. Afgelopen zaterdag is Oktoberfest weer officieel van start gegaan. Deze Duitse traditie die jaarlijks miljoenen bezoekers uit de hele wereld aantrekt, wordt tegenwoordig niet meer enkel in Duitsland gevierd.

 
Top 10 wat te doen aan boord van nieuwe state-of-the-art schip Costa Diadema

Op 7 november 2014 wordt het nieuwste Costa Cruises schip de Costa Diadema, ook wel ‘Regina del Mediterraneo’ genoemd, groots gedoopt. Wereldse allure, ultramodern en met een ongekend entertainmentaanbod. 

 
Het ‘Geheim’ voor de herfstvakantie ligt net over de grens.

In de herfstvakantie even de tijd voor een korte trip? Het fijnste vakantieland ligt veel dichterbij dan je denkt: de grensstreek in Duitsland. De komende weken nóg warmer en gezelliger, in sfeervolle najaarstinten. Dat belooft wat: ’s avonds bij de houtkachel, overdag duizend leuke dingen om te doen.

 
Pas de Calais - Google Maps met hotel accommodatie

Nord-Pas-de-Calais (Noord-Nauw van Calais) is de meest noordelijke van de 26 Franse bestuurlijke regio's of gewesten (Frans: 'région').

 
Ablain-Saint-Nazaire - ruine uit WO-1

Ablain-Saint-Nazaire is een gemeente in het Franse departement Pas-de-Calais (regio Nord-Pas-de-Calais) en telt 1890 inwoners (2005). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Arras.

 
Armentiers - Armentiere in Noord Frankrijk

Sinds de middeleeuwen telde de stad één parochiekerk, de Église Saint-Vaast. Met de industriële revolutie en de bloei van de textielnijverheid in Armentiers kende de stad in de 19de eeuw een sterke groei.

 
Thalys zet Lille in de spotlights

Vlaamse cultuur en bijzondere architectuur. Lille is de dag van vandaag een jonge, levendige, kleurrijke metropool. Met zijn moderne stedelijke architectuur en het fantastische museum voor schone kunsten heeft deze gezellige stad heel wat te bieden. Vanuit Amsterdam ben je er met de Thalys in minder dan 3 uur.

 
Kastelen in Noord Frankrijk - Pas de Calais - op Google Maps

Op ongeveer 250 km van de Nederlandse grens kun je een groot aantal kastelen vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken.

 
Noord Frankrijk (Nord) - ongeveer 210 km vanaf Breda

Lille ligt in Noord Frankrijk en is vanuit Zuid Nederland te bereiken in ongeveer 2 en een half uur met de auto. Met de Thalys kan dat in dezelde tijd vanuit Amsterdam - en dat is een heel aangename ervaring (www.thalys.com).

 
Noord Frankrijk - het Vergeten Front Wereldoorlog I

Het westfront in de Eerste Wereldoorlog was het 750 km lange front in Frankrijk en België tussen de legers van de geallieerden en het Duitse Keizerrijk.

 
De herfst is het geknipte seizoen om de batterijen op te laden in Les Sables-d'Olonne La Baule of min het Juragebergte

De herfst is het geknipte seizoen om de batterijen op te laden: een lichtkuur in Les Sables-d'Olonne, luxueuze thalassotherapie in La Baule of een degustatie van bugeywijnen in het Juragebergte.

 
D(esign)-day Maastricht is op zoek naar goede designers uit binnen- en buitenland

D(esign)-day beleeft mei 2015 alweer haar tiende editie. Voor deze jubileumeditie willen we de beste, meest eigenzinnige en oorspronkelijke designers uit binnen- en buitenland bij elkaar brengen op een bijzondere plek met een voor iedereen, deelnemers en bezoekers, uitdagend programma.

 
De Verschrikkingen van de oorlogen tussen 1800-2014 in museum Louvre Lens

Expositie van 28 mei 2014 - 6 oktober 2014 - In de Galerie voor tijdelijke tentoonstellingen. De tentoonstelling toont een rijke verzameling afbeeldingen die voortkomen uit de desillusie met de oorlog, die vooral wordt beschouwd als een leverancier van ellende vanaf het begin van de 19e eeuw tot heden.

 
Pas de Calais herdenkt de 1e Wereldoorlog

Heel wat monumenten, musea en begraafplaatsen in Pas-de-Calais herinneren aan de dramatische gebeurtenissen van de Eerste Wereldoorlog.

 
Herfstvakantie in kindvriendelijk Jutland

Het kindvriendelijke Jutland, het grote schiereiland van Denemarken, biedt volop activiteiten deze herfst. Van Vikingactiviteiten in Ribe en een Schelp Safari bij de Limfjord tot kunstbelevenissen in musea en Halloween in diverse pretparken.

 
100 jaar sinds de 1e wereldoorlog 1914-1918

Van Oost-België tot de Chemin des Dames heeft de Eerste Wereldoorlog diepe sporen nagelaten in onze contreien. Miljoenen Europeanen tonen belangstelling voor deze gedeelde geschiedenis.

 
Leipzig herdenkt 25e jubileum Vreedzame Revolutie met evenementen

25 jaar geleden begon de opstand tegen de DDR in Leipzig. 25 jaar geleden startte de Val van het IJzeren Gordijn, dat West- van Oost-Duitsland scheidde, met de Vreedzame Revolutie in Leipzig.

 
Discovering the Ebro Delta’s outstanding landscapes on two wheels

The Ebro region, located in the most southern part of Catalonia, is characterized above all for the extraordinary biological wealth that makes it the most important wetland area in Catalonia and one of the most extolled in Europe.

 
Reisnieuws voor Belgisch Wallonie

Dankzij de RSS-feeds van het OPT kunt u de toeristische actualiteit van Wallonië en Brussel op voet volgen.

 
ANWB Watersport nieuws

Op ANWB watersport kun je heel veel informatie vinden.   Hotels van Booking.com

 
Reisnieuws van de Telegraaf

Uit de Reiskrant van de Telegraaf. Hotels van Booking.com

 
De weersvoorpelling op mijn vakantieroute - weergegeven op kaart

De kaart zal waarschijnlijk uw lokatie opnemen en vragen om een vakantie-bestemming. Voor die bestemming in en...GO..!!

 
Visualisering van vluchten - flight paths - wereldwijd op kaart

Over the last couple of months there has been an amazing number of mapped visualisations of the world's flight paths. Contrailz is a visualisation of tracking data from Planefinder.net during the whole month of October in 2012.

 
Planefinder - alle routes van vliegtuigen op kaart

Planefinder - alle actuele vliegbewegingen op kaart.

 
OpenStreetMap project - The Map Made By a Million Individuals

Over 1,300,000 people around the world have contributed to the collaborative OpenStreetMap project. MapBox has released an OpenStreetMap Contributor Community Map that shows where these one million people have contributed to OpenStreetMap's map of the world.

 
Twitter - Languages of Twitter Mapped

You might think that a map showing where people use different languages on Twitter wouldn't be very informative. Hopefully not many people will be surprised that there are a lot of French speakers in France and a lot of Italian speakers in Italy.

 
Rio de Janeiro gastheer van drie grote internationale congressen

Rio de Janeiro is geselecteerd als gastheer van het wereldcongres voor architecten van de International Union of Architects (UIA). Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, ondersteunde de kandidatuur. Kaart Rio de Janeiro

 
MSC CRUISES INTRODUCEERT WIJNCRUISES

REDEN OM TE TOOSTEN.  MSC Cruises biedt haar gasten vanaf nu de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de wondere wereld van wijn tijdens een reeks thema cruises op de Middellandse Zee.

 
Flash deals van Booking.com zomer 2014

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot al onze Secret Deals in meer dan 28 landen wereldwijd.

 
Hotels in de populairste regio's van Booking.com

Op zoek naar accommodatie in de populairste vakantiegebieden? Booking.com heeft al wat voorwerk gedaan en per populaire regio de meest gangbare accommodatievormen bij elkaar gezet.

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
AddThis Social Bookmark Button

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 10 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 1247 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland