2travel2

Recent toegevoegd

Odsherred is nu 'UNESCO Geopark'

De regio Odsherred in het noordwesten van het Deense eiland Seeland is als eerste gebied in Denemarken officieel erkend als 'Geopark' van de VN-organisatie UNESCO.

 
Familiepark Fårup Sommerland bouwt hotel

Het Deense familiepark Fårup Sommerland bij de badplaats Blokhus in het noorden van Jutland krijgt een hotel. Het moet in 2016 gereed zijn, zal 4 sterren gaan tellen en 51 kamers krijgen.

 
Marienlyst opent nieuw restaurant

De nieuwe eigenaars van het bekende Deense hotel Marienlyst in Helsingør (op een klein uur rijden van Kopenhagen) hebben een belangrijke modernisering laten doorvoeren.

 
Kopenhagen krijgt jaarlijks halve marathon van IAAF

De Deense hoofdstad Kopenhagen krijgt vanaf volgend jaar een nieuw groot jaarlijks atletiekevenement van wereldklasse, een halve marathon.

 
Verenigde Arabische Emiraten - vliegvelden op Google Maps

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) (Arabisch: دولة الإمارات العربية المتحدة, Al-ʾImārāt al-ʿArabiyyah al-Muttaḥidah) is een land in Azië dat aan Saoedi-Arabië en Oman grenst. Het omvat zeven emiraten: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah.

 
Nieuwe accommodaties Oostenrijk 2014-2015

Niet alleen de pistes en liften worden elk jaar verbeterd. Ook in de gastronomie wordt veel geïnvesteerd. Elk jaar worden er hotels gebouwd, gerenoveerd of gerestyled. Hieronder geven wij een overzicht van nieuwe hotels in de Oostenrijkse skigebieden.

 
Winternieuws uit Oostenrijk 2014-2015

De winter komt er aan, de eerste sneeuw is al gevallen. En voor aankomend winterseizoen hebben de Oostenrijkse skigebieden hun uiterste beste gedaan om het de wintersportliefhebber nog meer naar de zin te maken.

 
Luchtverkeer wereldwijd op kaart - Google maps

This Air Traffic map is a beautiful visualization of aircraft routes around the world. The map simply plots all international and domestic passenger air routes across the globe using green lines on a black background.

 
Guatemala - unieke bestemming in Midden Amerika

Guatemala, officieel de Republiek Guatemala (Spaans: República de Guatemala), is een land in Centraal-Amerika, grenzend aan Mexico, Belize, Honduras en El Salvador. Guatemala heeft een uitermate gevarieerd landschap. In het centrum en noordwesten van het land bevindt zich een hoogvlakte met berg- en vulkaantoppen tot boven 4000 meter hoogte.

 
Vliegvelden in Guatemala op kaart - Google Maps

Alle vliegvelden en landingsstrips in Guatemala op kaart

 
Guatemala

Guatemala, officieel de Republiek Guatemala (Spaans: República de Guatemala), is een land in Centraal-Amerika, grenzend aan Mexico, Belize, Honduras en El Salvador.

 
6 nog onbekende - geheime plaatsen in Rocky Mountain National Park

Rocky Mountain National Park may be one of the most popular national parks in the United States, but its large size means there are plenty of quiet spots, like these 6 secret places we recommend. 

 
De mooiste tuin van Frankrijk ligt in Le Nord! De

Wouwenberghof bij Cassel is door de AJJH (Vereniging van tuin- en boomkwekerjournalisten) uitgeroepen tot de mooiste tuin van Frankrijk van 2011.  

 
Wenen - Vienna - Winter in the MQ

Starting on 6 November, things get hot in the MuseumsQuartier - even on the coldest of winter days. This is ensured by special punch creations in the ice pavilions, the curling lane and a varied program with DJ sounds and all sorts of action.

 
Etappe schema Tour de France 2015 met kaart

Het begint op 4 juli in Utrecht en het wordt op 25 juli beslist op de Alpe d'Huez. In de drie tussenliggende weken kent de 102de editie van de Tour de France weinig tijdritkilometers (41,7 kilometer) en maar liefst zes aankomsten bergop.

 
Mons 2015 manieren om mee te doen

STERKE BURGERPARTICIPATIE IN DE ARTISTIEKE CREATIES. Doorheen het gehele programma. De inwoners en verenigingen van de gemeenten van Groot-Mons werden uitnodigd om samen hun eigen projecten te bedenken.........

 
Mons 2015 - Culturele hoofdstad

Met meer dan 300 officiële evenementen en een duizendtal culturele en artistieke activiteiten op de agenda bereidt Mons 2015 zich voor op een ongezien cultureel festijn: feestgedruis, vreugdevuren, licht en fonkeling.

 
Filmset lokaties in UK op Google Maps

Filmset lokaties in UK op Google Maps

 
Jaws - lokaties fimopnames op Google Maps

Jaws (Engels voor kaken, Nederlandse titel: De zomer van de witte haai[3]) is een Amerikaanse film uit 1975 naar het gelijknamige boek van Peter Benchley. De film werd geregisseerd door Steven Spielberg en won drie Oscars.

 
Stieg Larsson en Lisbeth Salander - lokaties op Google Maps

De Millennium-trilogie is een reeks misdaadromans van de Zweedse journalist en schrijver Stieg Larsson. Larsson schreef de boeken bij wijze van hobby in zijn vrije tijd. Hij overleed echter in 2004, voordat de publicaties het licht zagen.

 
'Vrienden en Rivalen' in kunstmuseum Arken

Het museum voor Moderne Kunst 'Arken' in Ishøj bij Kopenhagen toont t/m 12 april 2015 een fraaie en interessante tentoonstelling over twee grote Deense schilders die zowel rivalen als vrienden waren - Michael Ancher en Peder Severin Krøyer (ook bekend als P.S. Krøyer).

 
Tivoli kerstmarkt langer open

Het populaire familiepark Tivoli in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen is dit jaar ook open op beide kerstdagen en bovendien langer rond oud- en nieuwjaar.

 
Grootste City Snow Park van Noord-Europa opent in Aarhus

De tweede stad van Denemarken, Aarhus in Jutland, biedt vanaf vrijdag 28 november tot 1 januari a.s. liefhebbers de mogelijkheid dagelijks te skiën en/of te snowboarden in het hartje van de stad.

 
Good France: 1000 chefs koken 1000 menu’s wereldwijd

Om de Franse gastronomie en wijnen internationaal onder de aandacht te brengen wordt op 19 maart 2015 een “diner à la française” gekookt en gereserveerd. Maar liefst 1000 chefs verenigen zich om 1000 menu’s wereldwijd te bereiden.

 
Winterevenementen Oostenrijk 2014-2015

In Oostenrijk hoef je je geen moment te verdelen, het hele jaar door vinden er de gekste, leukste en spannendste evenementen in de Alpen plaats. Hier geven wij een overzicht.

 
Nieuwe liften Oostenrijk winter 2014 - 2015

Elk jaar wordt er weer veel geld in nieuwe liften geïnvesteerd. Oude worden vervangen door de mooiste en meest geavanceerde modellen om zo nog sneller, comfortabeler en veiliger de pistes te bereiken.

 
ON TREND ÉN VROEG IN SEIZOEN WINTERSPORTEN IN OOSTENRIJKSE KITZBÜHELER ALPEN - BRIXENTAL

Brixental biedt méér dan wintersport: o.a. winter wellness en bijzondere slaapplekken . Het Oostenrijkse wintersportgebied Kitzbüheler Alpen - Brixental in Tirol heeft dit jaar een bijzonder vroege start van het seizoen.

 
Internet Map

The Internet Map is one of the all time favorite maps created with the Google Maps API. The map visualizes the 350,000 largest websites in the world.

 
Antigua in Guatemala op kaart - Google Maps

Antigua Guatemala, bijwijlen afgekort tot Antigua, is een stad in Guatemala, niet ver van de hoofdstad Guatemala-Stad. De stad is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van het UNESCO.

 
Nationaal Park Tikal - Guatemala

Tikal was een van de grootste steden van de Maya's ten tijde van de Klassieke Periode. De restanten van de stad bevinden zich in het departement El Petén in het noorden van Guatemala. De inwoners van Tikal zelf noemden hun stad Yax Mutal.

 
Agendatip: BELEEF AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL MET GIDS

WATER COLORS CRUISE - PERSOONLIJKE TOELICHTING OP KUNSTWERKEN DOOR LIVE GIDS VAN BLUE BOAT COMPANY

 
Space Station Amsterdam op Google Maps

Space Station Earth is a lovely science fiction themed map. The map changes city names to space colonies, uses custom textures for road and building borders and uses over-sized markers for stores, parks, and other points of interest to simulate city lights. Full screen....

 
Wenen - Vienna - Winter action at the Fridge Festival

Extreme sport and music are on the program at the Fridge Festival on Vienna's Danube Island on 21 and 22 November. Apart from snowboard and freestyle ski action, there's also a large number of leading international DJs.

 
Wenen - Vienna - Month of photography

Vienna is participating in the European Month of Photography for the sixth time. Numerous exhibitions and art establishments will deal with the topic of photography in November 2014.

 
Kunst en creatie tijdens Mons 2015

EEN AMBITIEUS CULTUREEL BELEID VANUIT INTERNATIONALE TENTOONSTELLINGEN EN PODIUMKUNSTEN.  Aandacht aan de figuren die een belangrijke rol spelen in de internationale en Europese kunstgeschiedenis en stevig zijn verankerd in het collectieve geheugen van de streek.

 
Mons 2015

Met meer dan 300 officiële evenementen op de agenda bereidt Mons zich voor op een ongezien cultureel festijn. Het programma voor Mons 2015 valoriseert de stad en haar inwoners met een originele participatieve aanpak, vanuit een digitale visie, in samenwerking met 18 partnersteden in België en Frankrijk.

 
Social Design Garden op DDW 2014

Van 18 tot en met 26 oktober 2014 vindt de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven plaats. De provincie organiseert verschillende activiteiten, samengevat onder de paraplu ‘Social Design Garden’.

 
Lokaties van Almodóvar in Madrid op Google Maps

Pedro Almodóvar Caballero (Calzada de Calatrava, 24 september 1949) is een Spaanse filmregisseur.  Almodóvar begon zijn carrière in de jaren van de movida madrileña.

 
Het Londen van Sherlock Homes op Google Maps

Sherlock Holmes is een fictieve detective uit de verhalen van de laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse schrijver en arts Sir Arthur Conan Doyle. Het personage behoort inmiddels tot de bekendste personages ter wereld.

 
Da Vinci Tour van Dan Brown op Google Maps

Dan Brown (Exeter (New Hampshire), 22 juni 1964) is een Amerikaans schrijver van thrillerfictie, voormalig popzanger en pianist en het meest bekend van De Da Vinci Code. Zijn boeken behoren tot het genre fact fiction (faction), waarbij een verzonnen verhaal wordt verteld tegen een historische achtergrond.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6
AddThis Social Bookmark Button

Gadgets voor op reis

Latest Articles:

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 7 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 695 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland