2travel2

Recent toegevoegd

VIDEO: Kerst in Wenen - 2014

Kerstboom ornamenten en kaarsen, speelgoed en ambachten, glühwein en koekjes: Advent en Kerstmis brengen sfeer aan deze kerstmarkten.

 
Bakkerwinkels zoals je die in Nederland niet ziet - Wenen

Loop door Wenen en op vrijwel ieder hoek zie je een bakker. Een verscheidenheid aan bakkerijen die heerlijke broodjes en fijne en zoete gebakjes bieden voor zowel de afhaal als om ter plekke op te peuzelen. Bakkers in Wenen schrijven brood met een hoofdletter B.

 
Vier de jaarwisseling in Wenen

Jaarwisseling. Ja hoor - voor je het weet is het weer Oud en Nieuw. En dat in Wenen vieren is een onvergetelijke belevenis met de Nieuwjaarsoptocht en de viering van het Hofburg Nieuwjaarsbal in de oude keizerlijke residentie.

 
Onbekende Wiener delicatessen

Vijgenjam, rozensiroop en slakkenkaviaar? De Weense landbouw produceert niet alleen fantastische wijnen, maar ook buitengewone lekkernijen.

 
Hotelkamerprijzen op Ibiza stijgen het hardst

Muscat blijft meest exclusieve hotelstad ter wereld. Nu het vertrouwen in het economische herstel lijkt toe te nemen en de consument zijn reisbudget verhoogde, nam ook de vraag naar hotelovernachtingen in luxe bestemmingen sterk toe tijdens de eerste helft van 2014.

 
Drukte in luchtruim boven Rusland - Flightradar


Flightradar24 laat het actuele vluchtverkeer in verschillende delen van de wereld zien. De informatie wordt verkregen via het ADS-B systeem. Ongeveer 60% van de Vliegtuigen hebben een ASD-B transponder aan boord. Vanuit Oost Azie naar Europa wordt veelal  over Siberie gevlogen.

 
Like to be a Local met Vueling en Win een citytrip naar Malaga of Sevilla met Vueling

De Spaanse stad Barcelona is al jaren een populaire bestemming voor stedentrippers. Maar wie zich een échte local wil voelen in het authentieke en culinaire Spanje, vindt in Malaga of Sevilla een interessant alternatief. Daarom lanceert Vueling vandaag in samenwerking met het toeristenbureau van Andalusië de campagne 'Like to be a Local’.

 
Leipzig herdenkt 25e jubileum Vreedzame Revolutie met evenementen

25 jaar geleden begon de opstand tegen de DDR in Leipzig. 25 jaar geleden startte de Val van het IJzeren Gordijn, dat West- van Oost-Duitsland scheidde, met de Vreedzame Revolutie in Leipzig.

 
Nazomeren met unieke minicruises: citytrip en wellness ineen met Costa Cruises schepen

Ga nazomeren in bruisend Barcelona, hipster Marseille en intrigerend Ibiza én geniet van klasse wellnessbehandelingen aan boord van de luxe Costa Cruises schepen. Een drie- tot vijfdaagse minicruise geeft 100% nieuwe energie.

 
Discovering the Ebro Delta’s outstanding landscapes on two wheels

The Ebro region, located in the most southern part of Catalonia, is characterized above all for the extraordinary biological wealth that makes it the most important wetland area in Catalonia and one of the most extolled in Europe.

 
Toerisme & Vrijetijdsbesteding - NIPO onderzoeksresultaten

TNS NIPO doet al vele jaren onderzoek op de vakantiemarkt, de vrijetijdsmarkt en de zakenreismarkt. Sinds 2001 voeren wij veel van deze onderzoeken uit in NBTC-NIPO Research, een joint venture tussen TNS NIPO en het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen).

 
VVV nieuws uit Zuid Limburg

VVV Zuid-Limburg stelt selectief informatie beschikbaar via RSS feeds. Hotels in Zuid Limburg

 
Reisnieuws van de Volkskrant

Reisfeeds van de VK.nl.   Hotels van Booking.com

 
Reisnieuws

Gemaakt voor actieve reizigers, backpackers en wereldreizigers! · Nieuws over reizen, reistips & blog

 
Global Land Temperatures on map - op kaart

Global Land Temperatures is a heatmap of world land temperature since 1900. The map shows over 100 years of monthly land temperature data collected from over 7,200 weather stations around the world.

 
Talen van de wereld op kaart

Verbix is an organisation aiming to promote and protect linguistic diversity. Their website includes a neat Where on Earth .. feature that allows you to view Google Maps of where hundreds of different languages are spoken.

 
Belangrijke landmarks voor de joden - op kaart

The Jew Map - important landmarks in Jewish history  - Belangrijke landmarks voor de joden  - op kaart

 
Cost of Living map

After you have worked out how your salary compares to the rest of the country you might want to check out this Cost of Living map. This map shows the cost of living around the world based on a number of cost of living indices.

 
The Prettiest Heat Map You'll Ever See

Forecast.io has created a beautiful heatmap of planet Earth and MapBox has quickly put together an animated version on the map. The Forecast.io Temperature Map animates through global temperatures recorded on August 10, 2013.

 
Originele kampeerplaatsen in Bretagne

Bretagne is een populaire kampeerbestemming. Met meer dan 700 campings is er in deze Franse regio keuze genoeg. Wij selecteerden de vijf origineelste campings in de regio: vintage, boerderijleven of ongewone luxe!

 
1001 Inventions in Rotterdam

29 augustus 2014 - 11 januari 2015. De prijswinnende tentoonstelling 1001 Inventions zal dit najaar in première gaan in Rotterdam.

 
Accommodatietypen van Booking.com

Booking.com heeft appartementen, Resorts, Villa's, Hostels, Bed & Breakfasts, Pensions

 
Hotels in de populairste regio's van Booking.com

Op zoek naar accommodatie in de populairste vakantiegebieden? Booking.com heeft al wat voorwerk gedaan en per populaire regio de meest gangbare accommodatievormen bij elkaar gezet.

 
150 years of the Ringstrasse – a Viennese open-air museum

From military grounds to showpiece boulevard: Vienna’s Ringstrasse celebrates the 150th anniversary of its opening in 2015. Its magnificent late 19th century mansion houses and monumental public buildings have made it an impressive procession of Vienna’s best sights.

 
150 Years of MAK - Vienna - Wenen

The Austrian Museum of Applied Arts/Contemporary Art - MAK celebrates its 150th birthday with three exhibitions.

 
Barbecue in Vienna - Wenen

When the weather's good, some outdoor locations invite people to convivial barbecue evenings from the end of April to the middle of September.

 
Cartoons Poetin in de zaak Oekraine en de crash van Malaysia Airlines

Op reis naar Rusland? Reizende Russen naar Nederland? Poetin speelt met  Rusland een gevaarlijk geo-politiek spel in Oost -Europa dat uiteindelijk in de crash van Malaysia Airlines een dramatisch hoogtepunt heeft. De hele wereld wil een antwoord op de schuldvraag waarbij veel mensen en organisaties al wel weten wie "de schuldige" is.

 
Tour de France 2014 - alle etappes met kaart van Letour

De Ronde van Frankrijk wijkt dit jaar voor de eerste drie etappes uit naar Engeland waar het graafschap Yorkshire het Grand Départ herbergt. De routekaartjes van de Tour van 2014.

 
Allerlei vormen van accommodaties bij Booking.com

Booking.com biedt naast hotels ook allerlei andere vormen van accommodatie aan. Op deze manier kunnen meer dan 470.000 vormen van accommodatie online geboekt worden.

 
Oude beschavingen herleven in Peru

Archeologen ontdekken 3000 jaar oud graf in Cuzco. Met meer dan 10.000 jaar aan geschiedenis, is Peru de ideale reisbestemming voor echte cultuurliefhebbers. Peru is de thuisbasis van meer dan 5000 archeologische sites.

 
In Wenen is kunst ook thuis in de hotelkamers

Kleurrijke lichtinstallaties, ongewone dak sculpturen, videogalerieën en showrooms: veel hotels in Wenen onderhouden goede relaties met kunstenaars en geven kunst een prominente plaats binnen het hotel. Een blik op een aantal spannende projecten waaronder slapen in een museum.

 
Opening van het nieuw Centraal Station - Wenen

Het nieuwe Centraal Station, het nieuwe ultramoderne verkeersknooppunt in Wenen, is bijna voltooid. Het reis- en winkelcentrum zal worden ingehuldigd op 10 oktober 2014. Er komt hier ook een infobalie van het Weens verkeersbureau.

 
Nieuwe Weense modezaken

In Wenen bestaat het modeaanbod niet alleen uit internationaal bekende modemerken en flagshipstores. Nee, ook Weense ontwerpers geven kleur aan de winkelstraten. Dit zijn enkele voorbeelden van recente openingen.

 
Muziekfestival Waves Vienna

Van 2 tot 5 oktober vindt in de clubs van Wenen de vierde editie van het Vienna Waves showcase-festival plaats. Tien Weense podia en vier dagen gevuld met nieuw muzikaal talent en gevestigde acts. Nederland is dit jaar een van de gastlanden.

 
100 jaar sinds de 1e wereldoorlog 1914-1918

Van Oost-België tot de Chemin des Dames heeft de Eerste Wereldoorlog diepe sporen nagelaten in onze contreien. Miljoenen Europeanen tonen belangstelling voor deze gedeelde geschiedenis.

 
Rusland overweegt sluiten van luchtruim voor internationale vluchten

Het verkeer van vandaag geeft een idee van het luchtruim boven een groot deel van Rusland op 9 september 2014 - rond 17.00 uur. Duidelijk is dat vluchten naar  landen in  Oost Azie graag een noordelijke route over Rusland kiezen.

 
Geluk terugvinden in archieven

Kun je geluk terugvinden in archieven? Die vraag stellen Else Kramer en het Nationaal Archief tijdens de Nationale Fotoweek. Van 12 t/m 21 september organiseren zij het online project #fotogeluk.

 
Kom alles te weten over de Eiffeltoren (en bouw hem zelf)!

Bij Kosmos Uitgevers verschijnt op 30 september een leuk en leerzaam doe-boek voor kinderen: Bouw je eigen Eiffeltoren.

 
Google Map of Europe met overzicht van Booking hotels per land

De kaart van Europa (Google Maps Europe) geeft rechtstreeks toegang tot de landenlijst van Booking.com

 
Geniet van de maand september in Auvergne,de Loir,de Limousin of de Vaucluse

Geniet van de maand september met de volgende aanraders: ontdek de authentieke dorpjes van de Auvergne, wandel en proef wijn in de Loir, vaar op een traditionele gabare in de Limousin, of kies voor een mountainbike trektocht door de Vaucluse.

 
Reisnieuws voor Belgisch Wallonie

Dankzij de RSS-feeds van het OPT kunt u de toeristische actualiteit van Wallonië en Brussel op voet volgen.

 
ANWB Watersport nieuws

Op ANWB watersport kun je heel veel informatie vinden.   Hotels van Booking.com

 
Reisnieuws van de Telegraaf

Uit de Reiskrant van de Telegraaf. Hotels van Booking.com

 
De weersvoorpelling op mijn vakantieroute - weergegeven op kaart

De kaart zal waarschijnlijk uw lokatie opnemen en vragen om een vakantie-bestemming. Voor die bestemming in en...GO..!!

 
Visualisering van vluchten - flight paths - wereldwijd op kaart

Over the last couple of months there has been an amazing number of mapped visualisations of the world's flight paths. Contrailz is a visualisation of tracking data from Planefinder.net during the whole month of October in 2012.

 
Planefinder - alle routes van vliegtuigen op kaart

Planefinder - alle actuele vliegbewegingen op kaart.

 
OpenStreetMap project - The Map Made By a Million Individuals

Over 1,300,000 people around the world have contributed to the collaborative OpenStreetMap project. MapBox has released an OpenStreetMap Contributor Community Map that shows where these one million people have contributed to OpenStreetMap's map of the world.

 
Twitter - Languages of Twitter Mapped

You might think that a map showing where people use different languages on Twitter wouldn't be very informative. Hopefully not many people will be surprised that there are a lot of French speakers in France and a lot of Italian speakers in Italy.

 
Rio de Janeiro gastheer van drie grote internationale congressen

Rio de Janeiro is geselecteerd als gastheer van het wereldcongres voor architecten van de International Union of Architects (UIA). Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, ondersteunde de kandidatuur. Kaart Rio de Janeiro

 
MSC CRUISES INTRODUCEERT WIJNCRUISES

REDEN OM TE TOOSTEN.  MSC Cruises biedt haar gasten vanaf nu de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de wondere wereld van wijn tijdens een reeks thema cruises op de Middellandse Zee.

 
Flash deals van Booking.com zomer 2014

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot al onze Secret Deals in meer dan 28 landen wereldwijd.

 
Hogere omzet voor Thalys eerste halfjaar 2014

3,4% meer reizigers gehele netwerk. Thalys sluit het eerste halfjaar van 2014 positief af. De omzet bedraagt 251 miljoen euro, een stijging van 2,1% ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

 
Velázquez at the Kunsthistorisches Museum Wien - Wenen

In fall 2014, the Picture Gallery at the Kunsthistorisches Museum Wien will be mounting a major exhibition devoted to the Spanish painter Diego Velázquez (1599–1660), in a first for the German-speaking world.

 
Culture capital Vienna - Wenen

A contemporary arts show, the Long Night of Museums, Vienna Photography Month and 14 days of Vienna Art Week: the Austrian capital has a jam-packed programme of arts and culture in store this autumn.

 
Circus Roncalli at City Hall Square - Vienna - Wenen

When Circus Roncalli performs in front of Vienna City Hall in the evening, the square transforms into a colorful sea of lights.

 
Cycling events in the fall Viena - Wenen

Vienna can look forward to two cycling events in September: The Gran Fondo Giro d´Italia Vienna on 14 September and the Velothon Vienna on 21 September pass right by numerous sights in the city. Both are being held for the first time.

 
Starmus 2014: astronomiefestival met wereldberoemde wetenschappers

Indrukwekkende sprekers en artiesten als Stephen Hawking, Brian May en Richard Dawkins op Starmus op de Canarische Eilanden van 22-27 september.

 
Booking.com biedt meer dan 1000 hotels in Parijs

Meer dan 1000 hotels en andere vormen van accommodatie die online geboekt kunnen worden.

 
Palazzo Paziotti in Trani - Italie

B&B  Palazzo Paciotti ligt in het centrum van Trani, op 150 meter van de Adriatische Zee en 750 meter van de openbare stranden.

 
De Krim - Oekraine - Google Maps

De Krim (Oekraïens: Крим - Krym, Russisch: Крым - Krym, Krim-Tataars: Qırım) is een Oekraïens schiereiland in de Zwarte Zee en de Zee van Azov. De oppervlakte is 27.000 km² en het totaal aantal inwoners was in 2001 2.413.228.

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
AddThis Social Bookmark Button

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 10 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 367 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland