2travel2

Recent toegevoegd

KERST IN ZUID-JUTLAND - Lichtfestival in Kolding

Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 december organiseert de Deense stad Kolding aan de zuidoostkust van Jutland een groot Lichtfestival, waarbij met interessante lichteffecten, video’s, interactieve installaties en 'lichtkunst' wordt gewerkt die zowel inwoners als bezoekers moeten inspireren.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Kerstmarkt in Krusmølle

De kerstmarkt in en om de oude molen van Krusmølle bij het stadje Aabenraa in de regio Zuid-Jutland is legendarisch in Denemarken. De markt start ook dit jaar weer als de eerste van het land - en wel op zaterdag 25 oktober.

 
Een Deense Kerst 2014 - het kan niet vroeg genoeg beginnen

Waarom zijn de Denen toch zo graag 'thuis' op en rond de kerstdagen? Wie ze kent weet dat ze in de aanloop naar kerst bijna nergens anders over kunnen praten dan over de bijzondere stemming die in het hele land heerst.

 
Populairste luchthavens in Booking.com

Op basis van aantal bookingen kan Booking.com een lijst maken van de meest populaire vliegvelden.

 
MSC CRUISES LANCEERT NIEUWE APP

CRUISEBELEVING OP ZAKFORMAAT. Bij MSC Cruises begint de cruisevakantie al op de mobiel. De mediterrane rederij lanceert een gloednieuwe app voor iOS en Android telefoons, zodat liefhebbers de cruisebeleving altijd op zak hebben.

 
Amsterdamse startup Iambnb vervult leidende rol in legaal gebruik van Airbnb

Airbnb in Amsterdam grijs gebied voor ondernemers en ambtenaren. De gemeente Amsterdam trekt vanaf 2015 jaarlijks €500.000 uit voor de bestrijding van illegale hotels.

 
SRC-Reizen op Maat

Bent u geïnspireerd door de prachtige reizen op onze website, maar heeft u uw droomreis er toch niet tussen gevonden?

 
De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón - lokaties in Barcelona op Google Maps

De schaduw van de wind (Spaans: La sombra del viento) is een roman uit 2001, geschreven door de Spaanse schrijver Carlos Ruiz Zafón, en een wereldwijde bestseller. Het boek is in 2004 vertaald naar het Nederlands door Nelleke Geel.

 
Animatie van de vlucht van de MH 17 op Flightradar24

Full flight history for Malaysia Airlines flight MH17. 2014-07-17    Amsterdam (AMS)    Kuala Lumpur (KUL)    B772 (9M-MRD). Zoom in/out with mouse scroll.

 
Spaanse taalschool in Guatemala

Taalschool Sol Latino is gevestigd in Quetzaltenango, de tweede stad van Guatemala. Het ambitieuze team bestaand uit Guatemalteken en Nederlanders doet er alles aan om studenten een volledige onderdompeling in de Latijns Amerikaanse cultuur te bezorgen.

 
Met SNP op cultuurreis naar Turkije - Ionië & Carië

Turkije - Ionië & Carië * Groene Cultuurreis, 8 dagen. Cultuurschatten tussen de Grote en Kleine Meander, groene cultuurreis vanuit hotels, groepsreis.

 
Reisadviezen door MinBuza

Bijvoorbeeld Rusland: De afgelopen jaren waren er meerdere terroristische aanslagen in Moskou. Onder andere een vliegveld en de metro waren het doelwit. De dreiging van nieuwe aanslagen blijft aanwezig. Vooral in grote steden in het zuiden van Rusland. Lees ook de adviezen voor de andere landen.....

 
Nécropole nationale de Notre-Dame de Lorette - Ablain-Saint-Nazaire

De Nécropole nationale de Notre-Dame de Lorette is een Franse militaire begraafplaats met gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog, gelegen in de Franse gemeente Ablain-Saint-Nazaire.

 
Vimy - historische oologsmonument van Canada

Vimy Ridge National Historic Site of Canada. Bovenop de heuvelrug van Vimy aan de vlakte van Lens, op de plek waar de Canadese troepen de Slag bij Vimy behaalden in april 1917, torenen de twee witte zuilen van het gigantische Canadese oorlogsmonument. 6.000 ton steen, 27 meter hoog.

 
Begraafplaats en oorlogsmuseum van FROMELLES

Fromelles (Pheasant Wood) Military Cemetery is een Britse militaire begraafplaats met gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog, gelegen in de Franse gemeente Fromelles in het Noorderdepartement.

 
Pas de Calais - ongeveer 220 km vanaf Breda

Pas de Calais ligt vanuit Nederland niet zo heel ver. Van Breda naar het Louvre in Lens is ongeveer 220 km. Ideaal voor een korte vakantie van een paar dagen vanuit Nederland.

 
Kamperen in Noord Frankrijk - campings municipaux op Google Maps

Op de autoweg naar het zuiden via Antwerpen en Gent komen we na circa 200 km (vanaf de grens bij Breda) het eerst in de departementen NORD en Pas de Calais.

 
Expositie in Lille - PASSIONS SECRÈTES - prive collecties van Vlaamse verzamelaars

10 oktober 2014 > 04 januari 2015

 
Het nieuwe Louvre Lens op slechts 225 km van Nederland

Musée du Louvre in Lens. Met al haar rijkdom aan culturele schatten komt het beroemde Louvre naar Lens in Noord-Frankrijk (Pas-de-Calais). Het museum zal een culturele ontmoetingsplek vormen voor iedereen die geïnteresseerd is.

 
D(esign)-day Maastricht is op zoek naar goede designers uit binnen- en buitenland

D(esign)-day beleeft mei 2015 alweer haar tiende editie. Voor deze jubileumeditie willen we de beste, meest eigenzinnige en oorspronkelijke designers uit binnen- en buitenland bij elkaar brengen op een bijzondere plek met een voor iedereen, deelnemers en bezoekers, uitdagend programma.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Ouderwetse kerst in Ribe

In het oudste stadje van Denemarken, de voormalige hoofdstad Ribe in het zuidwesten van Jutland, wordt de kerst nog op een ouderwetse manier gevierd. Hier wordt gewerkt volgens een oeroud draaiboek, dat door bewoners en bezoekers bijzonder positief wordt ervaren.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Optocht van kerstmannen in Tønder

Het pittoreske Deense stadje Tønder, nabij de grens met Duitsland, is elk jaar een van de eerste plekken waar je terecht kunt voor het opsnuiven van de Deense kerstsfeer.

 
McNamara Surf Trip - Turismo de Portugal

“McNamara Surf Trip” is a brand new web documentary about to be premiered by Turismo de Portugal. In it American surfer, Garrett McNamara, goes all over the country during 21 day in 7 regions, 2 archipelagos on a one off a kind surf adventure.

 
De herfst: elke weekend wel ergens koopzondag in Duitsland

In Duitsland zijn ze heel zuinig als het gaat om het openen van de winkels op zondag. In de meeste gemeentes mogen de winkels niet meer dan 4 zondagen per jaar open zijn.

 
Gastronomades, het Lekkerste Evenement uit Poitou Charentes Frankrijk

Eten van Franse bodem.  C’est trop bon: het laatste weekend van november is Angoulême het mondiale middelpunt voor iedereen die van goed en lekker eten houdt, zowel traditioneel als modern, maar altijd van Franse bodem.

 
Amsterdam Airport Schiphol: Meer gemak bij beveiligingscontroles

Op Amsterdam Airport Schiphol is afgelopen week de eerste van vijf nieuwe centrale beveiligingsdoorgangen in gebruik genomen. De nieuwe controlepunten bieden de reiziger meer comfort en privacy.

 
Win een reis naar Praag met uw reis!

Reisgraag is een website waarop iedereen zijn ervaringen met reisorganisaties en bestemmingen kan achterlaten. Met deze informatie helpt u andere reizigers. En nu ook uzelf!

 
Comboios de Portugal launches new rail pass for tourists

Comboios de Portugal has launched a new product, the ‘Portugal Rail Pass’, especially for short and long-haul travellers. This new rail pass will allow tourists to travel the length and breadth of the country by train, using only one ticket.

 
Brussels Airlines breidt winteraanbod uit met Riga, Krakau en Warschau

Nieuwkomers in het herfst- en winterprogramma van Brussels Airlines, dat op 26 oktober van start gaat, zijn Riga, Krakow en Warschau. Naar talrijke andere bestaande bestemmingen worden de vluchtfrequenties verhoogd of wordt de uurregeling verbeterd. 

 
Cultuurvakantie Griekenland met SRC Reizen

Ontdek Griekenland met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Griekenland.

 
Volvo Ocean race 2014 - 2015 route op kaart - Google Maps

De Volvo Ocean Race 2014-15 is de twaalfde editie van de Volvo Ocean Race. De start van de zeilrace om de wereld staat gepland op 4 oktober 2014 in Alicante

 
Pas de Calais - Google Maps met hotel accommodatie

Nord-Pas-de-Calais (Noord-Nauw van Calais) is de meest noordelijke van de 26 Franse bestuurlijke regio's of gewesten (Frans: 'région').

 
Ablain-Saint-Nazaire - ruine uit WO-1

Ablain-Saint-Nazaire is een gemeente in het Franse departement Pas-de-Calais (regio Nord-Pas-de-Calais) en telt 1890 inwoners (2005). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Arras.

 
Armentiers - Armentiere in Noord Frankrijk

Sinds de middeleeuwen telde de stad één parochiekerk, de Église Saint-Vaast. Met de industriële revolutie en de bloei van de textielnijverheid in Armentiers kende de stad in de 19de eeuw een sterke groei.

 
Thalys zet Lille in de spotlights

Vlaamse cultuur en bijzondere architectuur. Lille is de dag van vandaag een jonge, levendige, kleurrijke metropool. Met zijn moderne stedelijke architectuur en het fantastische museum voor schone kunsten heeft deze gezellige stad heel wat te bieden. Vanuit Amsterdam ben je er met de Thalys in minder dan 3 uur.

 
Kastelen in Noord Frankrijk - Pas de Calais - op Google Maps

Op ongeveer 250 km van de Nederlandse grens kun je een groot aantal kastelen vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken.

 
Noord Frankrijk (Nord) - ongeveer 210 km vanaf Breda

Lille ligt in Noord Frankrijk en is vanuit Zuid Nederland te bereiken in ongeveer 2 en een half uur met de auto. Met de Thalys kan dat in dezelde tijd vanuit Amsterdam - en dat is een heel aangename ervaring (www.thalys.com).

 
Noord Frankrijk - het Vergeten Front Wereldoorlog I

Het westfront in de Eerste Wereldoorlog was het 750 km lange front in Frankrijk en België tussen de legers van de geallieerden en het Duitse Keizerrijk.

 
Het wordt een mooie herst in de musea in Duitsland

Ragfijne tekeningen uit het Wenen van rond 1900, de Franse schilder Camille Pissarro en spannende verhalen over roofkunst staan centraal in respectievelijk, Münster, Wuppertal en Schwerin. In Hamburg worden deze herfst een aantal tentoonstellingen geopend met fotografie en filmkunst in de hoofdrol.

 
Thalys - goede optie voor een snelle reis naar Lille en Noord Frankrijk

Nieuwe bestemming Lille. Op 12 april 2014 reed de eerste Thalys naar Lille. Lille is de nieuwste bestemming binnen het Thalys netwerk. Sinds april reisden duizenden reizigers naar deze stad als city-trip of voor een zakelijke doel. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 6
AddThis Social Bookmark Button

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 7 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 428 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland