2travel2

Recent toegevoegd

Once upon a time in the west - film lokaties op Google Maps

Sergio Leone, die met zijn Dollarstrilogie al een nieuwe inhoud aan het fenomeen western had gegeven, wist met deze film weer een nieuw, welhaast filosofisch element aan de western toe te voegen.

 
Ontsnap aan het Nederlandse winterweer: top 5 Braziliaanse winterzon bestemmingen

De dagen worden steeds kouder, korter en donkerder. De winter staat voor de deur, er is geen ontsnappen meer aan. Of toch wel? Ontsnap aan het Nederlandse winterweer en stap op het vliegtuig naar Brazilië. Hier kun je volop genieten van de winterzon. Van de 42 adembende stranden van Florianopolis tot walhalla voor duikers Fernando de Noronha.

 
Wandelen op Kreta. Soms in stilte. Soms met een filosofisch thema.

Wandelen in het prachtige voorjaar, van de grot van Zeus tot de sterrenhemel van Katharo. Van 11 tot en met 19 april 2015. Kom op adem met een wandelweek in de bergen. Overnachten in een berghuis op de eenzame hoogvlakte van Katharo onder een enorme sterrenhemel.

 
Waar Europa werd verleid - Kreta - De Vakantieacademie

Een unieke ontdekkingstocht.  In deze vakantiecursus gaat u met Rosita Steenbeek op zoek naar de wortels van de Europese beschaving én naar onze persoonlijke wortels. Uit de verbintenis van Zeus en Europa kwam Koning Minos voort en zo zou de eerste Europese beschaving zijn ontstaan op Kreta.

 
Kerstsfeer in Esrumklooster in Noord-Seeland

Het oude Esrumklooster in Græsted in het noorden van het Deense eiland Seeland biedt op 6 en 7 december de gelegenheid inspiratie op te doen voor kerstgerechten.

 
'Exclusieve' hippie-kerstmarkt in Christiania - in Kopenhagen

Ook dit jaar is er vanaf begin december tot vlak voor de kerst in Kopenhagen weer een alternatieve kerstmarkt in de hippiewijk Christiania, volgens de organisatoren "… de meest exotische ten noorden van de Alpen."

 
Hippe zaken in Jægersborggade - Kopenhagen

Een straat die de laatste tijd in Kopenhagen zeer populair is bij mensen die op zoek zijn naar bijzondere spullen, is de hippe Jægersborggade in de wijk Nørrebro, het noorden van de stad.

 
KERST OP HET EILAND SEELAND (incl. KOPENHAGEN)

Wie de Deense kerst wil beleven is op het eiland Seeland - waar ook de hoofdstad Kopenhagen op te vinden is - absoluut aan het goede adres. De veelzijdigheid spat er van af, ook in de vele uitingen rond de kerstdagen.

 
KERST OP HET SPROOKJESEILAND FUNEN - - Kerstverblijf op Hindsgavl Slot

Het deftige Hindsgavl Slot bij Middelfart op het Deense eiland Funen, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 12e eeuw, biedt dit jaar de mogelijkheid voor een kort verblijf in de aanloop naar de kerst.

 
KERST OP HET SPROOKJESEILAND FUNEN - Markt en culinair feest op landgoed Lundegaard

Het wordt de grootste en meest gevarieerde kerstmarkt van het Deense eiland Funen genoemd - rond het landgoed Lundegaard tussen de plaatsen Verninge en Nørre Broby.

 
KERST OP HET SPROOKJESEILAND FUNEN - Kerstinkopen doen in het kasteel van Valdemar

Vlakbij het Deense stadje Svendborg ligt het fraaie eilandje Tåsinge, dat met een brug is verbonden met het eiland Funen.

 
KERST IN MIDDEN- EN NOORD-JUTLAND - Rozenkerst op Voergaard Slot

Een bijzondere belevenis tijdens de kerstperiode is een bezoek aan het prachtige historische kasteel Voergaard Slot in het noorden van Denemarken, net onder het plaatsje Sæby aan de oostkust en niet ver van de havenplaats Frederikshavn.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Kerstmarkt in middeleeuws slot

Het middeleeuwse Gram Slot (1232) bij het Zuid-Deense stadje Haderslev vormt een prachtig decor voor de kerstmarkt die hier in de weekenden van 8 /9 en 15/16 november plaatsvindt.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Lichtfestival in Kolding

Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 december organiseert de Deense stad Kolding aan de zuidoostkust van Jutland een groot Lichtfestival, waarbij met interessante lichteffecten, video’s, interactieve installaties en 'lichtkunst' wordt gewerkt die zowel inwoners als bezoekers moeten inspireren.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Kerstmarkt in Krusmølle

De kerstmarkt in en om de oude molen van Krusmølle bij het stadje Aabenraa in de regio Zuid-Jutland is legendarisch in Denemarken. De markt start ook dit jaar weer als de eerste van het land - en wel op zaterdag 25 oktober.

 
Een Deense Kerst 2014 - het kan niet vroeg genoeg beginnen

Waarom zijn de Denen toch zo graag 'thuis' op en rond de kerstdagen? Wie ze kent weet dat ze in de aanloop naar kerst bijna nergens anders over kunnen praten dan over de bijzondere stemming die in het hele land heerst.

 
Win een reis naar Praag met uw reis!

Reisgraag is een website waarop iedereen zijn ervaringen met reisorganisaties en bestemmingen kan achterlaten. Met deze informatie helpt u andere reizigers. En nu ook uzelf!

 
Brussels Airlines breidt winteraanbod uit met Riga, Krakau en Warschau

Nieuwkomers in het herfst- en winterprogramma van Brussels Airlines, dat op 26 oktober van start gaat, zijn Riga, Krakow en Warschau. Naar talrijke andere bestaande bestemmingen worden de vluchtfrequenties verhoogd of wordt de uurregeling verbeterd. 

 
Met SNP op cultuurreis naar Turkije - Ionië & Carië

Turkije - Ionië & Carië * Groene Cultuurreis, 8 dagen. Cultuurschatten tussen de Grote en Kleine Meander, groene cultuurreis vanuit hotels, groepsreis.

 
Reisadviezen door MinBuza

Bijvoorbeeld Rusland: De afgelopen jaren waren er meerdere terroristische aanslagen in Moskou. Onder andere een vliegveld en de metro waren het doelwit. De dreiging van nieuwe aanslagen blijft aanwezig. Vooral in grote steden in het zuiden van Rusland. Lees ook de adviezen voor de andere landen.....

 
Lokaties van filmopnamen Starwars - Google Maps

Star Wars  is een Amerikaanse epische space-opera-franchise in handen van de Walt Disney Company (na de overname van Lucasfilm Ltd.), die bestaat uit een filmserie bedacht door George Lucas.

 
Src-reizen heeft extra vertrekdatum wegens groot succes: Bombay en Oost-India

Oost-India is de droombestemming van SRC-reisleider Bob. En niet alleen van hem, zo blijkt! Onze reis ‘Bombay en Oost-India’ was binnen korte tijd helemaal volgeboekt!

 
D(esign)-day editie #10: 15 t/m 17 mei 2015 in Maastricht - Jubileumjaar

Mei 2015 beleeft D(esign)-day alweer zijn tiende editie. Voor deze jubileumeditie brengt D(esign)-day de beste, meest eigenzinnige en oorspronkelijke designers uit binnen- en buitenland bij elkaar op een bijzondere plek met een voor iedereen, deelnemers en bezoekers, uitdagend programma.

 
Met de stoomtrein een kerstboom halen

Tussen station Hellerup bij Kopenhagen en de kerstmarkt van Rosendal bij het plaatsje Ålsgårde aan de Sont bij Helsingør rijdt op 6, 7, 13, 14, 20 en 21 december een stoomtreintje met ouderwetse rijtuigen.

 
Kerstcadeautjes kopen in kasteel van Hamlet - in het stadje Helsingør aan de Sont

In het Deense Kronborg Slot, de historische locatie voor Hamlet van Shakespeare, in het stadje Helsingør aan de Sont, kunnen liefhebbers in de weekenden van 29-30 november en 6-7 december terecht voor kwaliteits-kerstcadeaus, zoals kunstvoorwerpen en antiquiteiten.

 
Kerstkraampjes langs Nyhavn - in Kopenhagen

Van 15 november t/m 22 december staat er weer een kerstmarkt met exclusieve waren langs Nyhavn in Kopenhagen, de havenwijk met zijn talrijke restaurants, cafés en tattooshops.

 
Gedekte tafels pronken bij Royal Copenhagen

Elk jaar rond de kerstperiode is het weer extra feest in de bekende Kopenhaagse winkelpromenade Strøget, als daar in de grote zaak van Royal Copenhagen de gedekte tafels met porselein, zilverwerk en anders fraais op de tweede etage staan opgesteld in een gratis expositie van Deense eetcultuur.

 
KERST OP ZONNE-EILAND BORNHOLM

Als je iets héél bijzonders op Deense bodem wilt meemaken rond kerst is een reisje naar het Oostzee-eiland Bornholm iets van de buitencategorie. Een bijzonder sfeervol en fraai eiland, dat ook wel Zonne-eiland wordt genoemd.

 
KERST OP HET SPROOKJESEILAND FUNEN - Kerstmannenrace in Middelfart

Het stadje Middelfart op het Deense eiland Funen, nabij Jutland, wordt op zondag 14 december een hardloopwedstrijd voor kerstmannen, -vrouwen en -kabouters over een afstand van 5 kilometer georganiseerd.

 
KERST OP HET SPROOKJESEILAND FUNEN - Spectaculaire kerst rond waterburcht op Funen

Er staat een spectaculaire aanloop naar de kerst op stapel in en om de imposante waterburcht van Egeskov in het plaatsje Kværndrup, in het hart van het Deense eiland Funen.

 
KERST OP HET SPROOKJESEILAND FUNEN - Op de kerstmarkt zoals in Andersen tijd

Het eiland Funen ligt in het hart van Denemarken en is de geboortegrond van de wereldberoemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. De romantische antieke kerstmarkt in zijn geboortestad Odense wordt al jaren wijd en zijd geroemd.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Vorstelijk kerstonthaal in Møgeltønder

Wie een kerstverblijf in een vorstelijke omgeving zoekt kan in Zuid-Jutland terecht in de Schackenborg Slotskro in het pittoreske dorpje Møgeltønder, vlakbij het grensstadje Tønder.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Kerstkunst te koop in Museum Trapholt

Het kunstmuseum Trapholt in de Zuid-Deense stad Kolding organiseert in het weekend van 29 en 30 november een kerstmarkt waarvoor de beste Deense kunstenaars door hen vervaardigde kerstartikelen hebben ingezonden.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Ouderwetse kerst in Ribe

In het oudste stadje van Denemarken, de voormalige hoofdstad Ribe in het zuidwesten van Jutland, wordt de kerst nog op een ouderwetse manier gevierd. Hier wordt gewerkt volgens een oeroud draaiboek, dat door bewoners en bezoekers bijzonder positief wordt ervaren.

 
KERST IN ZUID-JUTLAND - Optocht van kerstmannen in Tønder

Het pittoreske Deense stadje Tønder, nabij de grens met Duitsland, is elk jaar een van de eerste plekken waar je terecht kunt voor het opsnuiven van de Deense kerstsfeer.

 
SRC-Reizen op Maat

Bent u geïnspireerd door de prachtige reizen op onze website, maar heeft u uw droomreis er toch niet tussen gevonden?

 
De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón - lokaties in Barcelona op Google Maps

De schaduw van de wind (Spaans: La sombra del viento) is een roman uit 2001, geschreven door de Spaanse schrijver Carlos Ruiz Zafón, en een wereldwijde bestseller. Het boek is in 2004 vertaald naar het Nederlands door Nelleke Geel.

 
Cultuurvakantie Griekenland met SRC Reizen

Ontdek Griekenland met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Griekenland.

 
Volvo Ocean race 2014 - 2015 route op kaart - Google Maps

De Volvo Ocean Race 2014-15 is de twaalfde editie van de Volvo Ocean Race. De start van de zeilrace om de wereld staat gepland op 4 oktober 2014 in Alicante

 
Pas de Calais - Google Maps met hotel accommodatie

Nord-Pas-de-Calais (Noord-Nauw van Calais) is de meest noordelijke van de 26 Franse bestuurlijke regio's of gewesten (Frans: 'région').

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 7
AddThis Social Bookmark Button

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 7 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 1786 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland