2travel2

Recent toegevoegd

Belangrijke landmarks voor de joden - op kaart

The Jew Map - important landmarks in Jewish history  - Belangrijke landmarks voor de joden  - op kaart

 
Cost of Living map

After you have worked out how your salary compares to the rest of the country you might want to check out this Cost of Living map. This map shows the cost of living around the world based on a number of cost of living indices.

 
The Prettiest Heat Map You'll Ever See

Forecast.io has created a beautiful heatmap of planet Earth and MapBox has quickly put together an animated version on the map. The Forecast.io Temperature Map animates through global temperatures recorded on August 10, 2013.

 
Originele kampeerplaatsen in Bretagne

Bretagne is een populaire kampeerbestemming. Met meer dan 700 campings is er in deze Franse regio keuze genoeg. Wij selecteerden de vijf origineelste campings in de regio: vintage, boerderijleven of ongewone luxe!

 
1001 Inventions in Rotterdam

29 augustus 2014 - 11 januari 2015. De prijswinnende tentoonstelling 1001 Inventions zal dit najaar in première gaan in Rotterdam.

 
Accommodatietypen van Booking.com

Booking.com heeft appartementen, Resorts, Villa's, Hostels, Bed & Breakfasts, Pensions

 
Hotels in de populairste regio's van Booking.com

Op zoek naar accommodatie in de populairste vakantiegebieden? Booking.com heeft al wat voorwerk gedaan en per populaire regio de meest gangbare accommodatievormen bij elkaar gezet.

 
150 years of the Ringstrasse – a Viennese open-air museum

From military grounds to showpiece boulevard: Vienna’s Ringstrasse celebrates the 150th anniversary of its opening in 2015. Its magnificent late 19th century mansion houses and monumental public buildings have made it an impressive procession of Vienna’s best sights.

 
150 Years of MAK - Vienna - Wenen

The Austrian Museum of Applied Arts/Contemporary Art - MAK celebrates its 150th birthday with three exhibitions.

 
Barbecue in Vienna - Wenen

When the weather's good, some outdoor locations invite people to convivial barbecue evenings from the end of April to the middle of September.

 
Starmus 2014: astronomiefestival met wereldberoemde wetenschappers

Indrukwekkende sprekers en artiesten als Stephen Hawking, Brian May en Richard Dawkins op Starmus op de Canarische Eilanden van 22-27 september.

 
Booking.com biedt meer dan 1000 hotels in Parijs

Meer dan 1000 hotels en andere vormen van accommodatie die online geboekt kunnen worden.

 
Palazzo Paziotti in Trani - Italie

B&B  Palazzo Paciotti ligt in het centrum van Trani, op 150 meter van de Adriatische Zee en 750 meter van de openbare stranden.

 
De Krim - Oekraine - Google Maps

De Krim (Oekraïens: Крим - Krym, Russisch: Крым - Krym, Krim-Tataars: Qırım) is een Oekraïens schiereiland in de Zwarte Zee en de Zee van Azov. De oppervlakte is 27.000 km² en het totaal aantal inwoners was in 2001 2.413.228.

 
Met de auto naar Sochi? - een routebeschrijving op Google maps

Als u ooit ambitie hebt om met de auto naar Sochi in Rusland te rijden - dan hebben we hier de kaart en de routebeschrijving. Houd er rekening mee dat het ongeveer 3.291 km is en dat er heel wat genzen van landen moeten worden gepasseerd. De beschrijving van de route staat onder de kaart.

 
N261 wordt officieel autoweg - vorderingen van de BAM op kaart

De provincie gaat de N261 Tilburg – Waalwijk, in de volksmond beter bekend als de Eftelingweg of Middenbrabantweg, in de komende drie jaar grondig verbouwen.  Situatie bij de aanleg rond 5 januari 2013

 
Sotsji - Sochi in Rusland

Sotsji is een Russische stad in het zuiden van kraj Krasnodar iets ten noorden van de grens met de Georgische regio Abchazië aan de Zwarte Zee in de Noordelijke Kaukasus.

 
Opening InterContinental Davos

Nieuw luxueus wintersporthotel strijkt neer in de Zwitserse Alpen. InterContinental Hotels Groups (IHG) heeft een nieuw wintersporthotel geopend in de Zwiterse Alpen: InterContinental® Davos.

 
Content marketing in toerisme

De meeste consumenten zijn niet zo gevoelig meer voor de traditionele marketing. Veel toeristische bedrijven met een traditionele marketing zijn daarin erg erg product-gericht: dit is het product dat we aanbieden en dat kun je kopen.

 
Suggesties voor tours in Brazilië

Duiken bij dolfijneiland De eilandengroep Fernando de Noronha ligt op 345 km afstand van het Braziliaanse vasteland en heeft de beste duiklocaties van Brazilië.

 
Fifa wereldkamioenschappen 2014 in Brazilië - kaart met stadions

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal zal in 2014 voor de 20e keer gehouden worden. Het land Brazilië wordt de gastheer. Het is na het WK van 1950 de tweede keer dat het toernooi wordt gehouden in het land dat al vijf keer wereldkampioen werd.

 
Nieuwe hotels & restaurants in Oostenrijk 2013-2014

Ook dit seizoen worden er weer parels van nieuwe restaurants, accommodaties, van gezellige huttendorpen tot en met de meest luxe hotels, geopend.

 
Donau - fietsroute - Donauradweg op kaart

De Donauradweg of Donauroute is misschien wel de bekendste fietsroute van Europa. De route loopt langs de Donau door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije.

 
Villa Roma te huur in Alcocéber vlakbij Valencia

In de villawijk Marcolina in Alcossebre aan de Costa del Azahar ligt dit vrijstaande vakantiehuis. Het vakantiehuis is comfortabel ingericht met gebruik van sfeervolle decoratie.

 
De VVV's in FRANCHE-COMTÉ

DE ADVISEURS VAN HET REGIONAAL CONTACTCENTRUM STAAN TOT UW BESCHIKKING EN HELPEN U GRAAG BIJ HET ORGANISEREN VAN UW VERBLIJF IN FRANCHE-COMTÉ.

 
1 Etappe Porto-Vecchio-Bastia Tour de France 2013

Kaart (Google Maps) van de etappe Porto-Vecchio-Bastia

 
15 Etappe Givors - Mont Ventoux - Tour de France 2013

Kaart (Google Maps) van de etappe Givors / Mont Ventoux Overzicht van alle individuele etappes Tour de France 2013 op kaart.........

 
De favoriete trainingsroute van Virenque

Provence-Alpes-Côte d'Azur - Een regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. Maar ook voor actieve sportbeoefenaars en zonaanbidders. In de bergen kan bijvoorbeeld flink gefietst worden. De lagere delen lenen zich eveneens voor fietsen en wandelen. Op de kaart de favoriete trainingsroute van Virenque - winnar van menige bergetappe. Het blauwe deel in de route op de kaart is de schilderachtige ""Route des Crêtes"".

 
Solares de Portugal

Solares de Portugal is een uniek concept dat werd gestart om het bezoek aan accommodaties te stimuleren met het karakter "Turismo de Habitação" en, tegelijkertijd, het behoud van de rijke erfenis van architectonische en culturele erfgoed van Portugal.

 
Lijst van Nationale Verkeersbureaus in de EU

Overzicht van de nationale verkeersbureaus (VVV's - toerisme bureaus) in de EU landen.

 
OpenStreetMap project - The Map Made By a Million Individuals

Over 1,300,000 people around the world have contributed to the collaborative OpenStreetMap project. MapBox has released an OpenStreetMap Contributor Community Map that shows where these one million people have contributed to OpenStreetMap's map of the world.

 
Twitter - Languages of Twitter Mapped

You might think that a map showing where people use different languages on Twitter wouldn't be very informative. Hopefully not many people will be surprised that there are a lot of French speakers in France and a lot of Italian speakers in Italy.

 
Rio de Janeiro gastheer van drie grote internationale congressen

Rio de Janeiro is geselecteerd als gastheer van het wereldcongres voor architecten van de International Union of Architects (UIA). Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, ondersteunde de kandidatuur. Kaart Rio de Janeiro

 
MSC CRUISES INTRODUCEERT WIJNCRUISES

REDEN OM TE TOOSTEN.  MSC Cruises biedt haar gasten vanaf nu de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de wondere wereld van wijn tijdens een reeks thema cruises op de Middellandse Zee.

 
Flash deals van Booking.com zomer 2014

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot al onze Secret Deals in meer dan 28 landen wereldwijd.

 
Hogere omzet voor Thalys eerste halfjaar 2014

3,4% meer reizigers gehele netwerk. Thalys sluit het eerste halfjaar van 2014 positief af. De omzet bedraagt 251 miljoen euro, een stijging van 2,1% ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

 
Velázquez at the Kunsthistorisches Museum Wien - Wenen

In fall 2014, the Picture Gallery at the Kunsthistorisches Museum Wien will be mounting a major exhibition devoted to the Spanish painter Diego Velázquez (1599–1660), in a first for the German-speaking world.

 
Culture capital Vienna - Wenen

A contemporary arts show, the Long Night of Museums, Vienna Photography Month and 14 days of Vienna Art Week: the Austrian capital has a jam-packed programme of arts and culture in store this autumn.

 
Circus Roncalli at City Hall Square - Vienna - Wenen

When Circus Roncalli performs in front of Vienna City Hall in the evening, the square transforms into a colorful sea of lights.

 
Cartoons Poetin in de zaak Oekraine en de crash van Malaysia Airlines

Op reis naar Rusland? Reizende Russen naar Nederland? Poetin speelt met  Rusland een gevaarlijk geo-politiek spel in Oost -Europa dat uiteindelijk in de crash van Malaysia Airlines een dramatisch hoogtepunt heeft. De hele wereld wil een antwoord op de schuldvraag waarbij veel mensen en organisaties al wel weten wie "de schuldige" is.

 
Tour de France 2014 - alle etappes met kaart van Letour

De Ronde van Frankrijk wijkt dit jaar voor de eerste drie etappes uit naar Engeland waar het graafschap Yorkshire het Grand Départ herbergt. De routekaartjes van de Tour van 2014.

 
Allerlei vormen van accommodaties bij Booking.com

Booking.com biedt naast hotels ook allerlei andere vormen van accommodatie aan. Op deze manier kunnen meer dan 470.000 vormen van accommodatie online geboekt worden.

 
Oude beschavingen herleven in Peru

Archeologen ontdekken 3000 jaar oud graf in Cuzco. Met meer dan 10.000 jaar aan geschiedenis, is Peru de ideale reisbestemming voor echte cultuurliefhebbers. Peru is de thuisbasis van meer dan 5000 archeologische sites.

 
N261 reconstructie tussen Tilburg en Waalwijk - vorderingen per 10 januari 2014

Tussen Waalwijk en Loon op Zand is al heel wat werk verzet. Zoom in of uit op de kaart ern bekijk de vorderingen.

 
Verrassende vakantie-ideeën in de Lorraine

Al die toeristen die over de Route du Soleil naar de Franse zuidkust blazen, zouden eens wat vaker hun voet van het gaspedaal moeten halen. Bijvoorbeeld in de regio Lorraine in het noordoosten van Frankrijk met onder meer de steden Metz en Nancy, de mirabel en de Quiche Lorraine.

 
De XXIIe Olympische Winterspelen in de Russische stad Sotsji

De XXIIe Olympische Winterspelen worden gehouden van 7 tot en met 23 februari 2014 in de Russische stad Sotsji aan de Zwarte Zee. De ski- en sleesporten vinden plaats in Krasnaja Poljana, een plaats in de Westelijke Kaukasus ten oosten van Sotsji.

 
Bemelen - Rijksmonumenten op kaart

Bemelen (Limburgs: Bieëmele) is een dorp in de gemeente Eijsden-Margraten in het Nederlandse Zuid-Limburg, gelegen aan de rand van de Maasvallei net ten oosten van Maastricht. In het dorp wonen ongeveer 372 mensen.

 
Op zoek naar een reisadvies - bekijk de crisislanden op Google Maps

De actuele politieke situatie in de landen van de wereld.

 
Filipijnen - vliegvelden op Google Maps

De Filipijnen (of Filippijnen, officieel de Republiek der Filipijnen, zijn een republiek in Zuidoost-Azië. De archipel bestaat uit 7107 eilanden, waarvan de grootste twee Luzon en Mindanao zijn.

 
Brasilia-Brazilië - kaart - map - verkeersbureaus info

Brasilia (Portugees: Brasília) is de hoofdstad van Brazilië sinds 1960. Tot die tijd was dat Rio de Janeiro.

 
Heetwaterbronnen in Peru op kaart

Na een lange dag op de Inca Trail of rond dolen door Machu Picchu is een zwempartij in warm bronwater heerlijk. Aqua Calientes is een dorpje op 6 kilometer afstand van Machu Picchu.

 
De kaart van Amsterdam met de leeftijd van alle gebouwen - Google Maps

CitySDK has created a map that shows the age of a staggering 9,866,539 buildings in the Netherlands.

 
Populaire bestemmingen met hotel aanbiedingen van Booking.com

Booking.com B.V., een dochteronderneming van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), bezit en beheert Booking.com™, wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 500.000 kamernachten gereserveerd met Booking.com. De website en apps van Booking.com trekken bezoekers van over de hele wereld, zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

 
Make-over voor bungalows Landal Coldenhove

Alle bungalows op Landal Coldenhove ondergaan een make-over. De eerste vijftig vernieuwde 6-, 8- en 12 -persoonsbungalows zijn al opgeleverd. In september wordt gestart met de tweede fase, waarbij nog eens 312 bungalows worden opgefrist, en bepaalde types worden voorzien van nieuwe sfeervolle interieurs, een nieuwe keuken en badkamer.

 
2 Etappe van Bastia - Ajaccio -Tour de France 2013

Kaart (Google Maps) van de etappe Bastia - Ajaccio

 
Kaart van alle etappes Tour de France 2013

Kaarten Tour de France 2013 -

Kijk voor de etappes Tour de France 2014

 
23 De favoriete trainingstour van veelvoudig etappewinnaar Virenque

Provence-Alpes-Côte d'Azur - Een regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. Maar ook voor actieve sportbeoefenaars en zonaanbidders. In de bergen kan bijvoorbeeld flink gefietst worden. De lagere delen lenen zich eveneens voor fietsen en wandelen. Op de kaart de favoriete trainingsroute van Virenque - winnar van menige bergetappe. Het blauwe deel in de route op de kaart is de schilderachtige ""Route des Crêtes"".

 

Speciale aanbiedingen van Booking.com - flash deals....!!! Terug naar de startpagina van de Flash-deals.....

 
La Baule - Bretagne

La Baule is als een immens speelterrein met oneindige mogelijkheden. Gelegen ten zuiden van Bretagne langs een prachtige baai, heet deze badplaats u van harte welkom.

 
Cultureel erfgoed Portugal 2012

Langs alle stijlen en door alle tijden, het Portugese erfgoed neemt u mee op een reis die u zal bijblijven. Het Unesco Culturele Erfgoed in Portugal.

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 4
AddThis Social Bookmark Button

2travel2 - Reisnieuws - Travel news

Op dit moment publiceert  2travel2 nieuws en persberichten van verkeersbureaus en PR-bureaus in de website www.2travel2.nl
Tot nu toe wordt alle reisnieuws gepubliceerd in de categorie "Laatste Nieuws" en het is zichtbaar op de Homepage. Na circa 10 dagen verhuist het nieuws naar het archief. Uiteraard ontvangen en publiceren wij ook graag uw reisnieuws en worden graag op uw mailinglist voor de pers geplaatst.

2travel2 kan - als maatwerk -  een specifieke "categorie" ontwikkelen met nieuws over uw toeristische produkten en diensten. Daarin kan het nieuws langer blijven staan. Dat is gunstig voor de promotie van een regio, een hotelketen, een luchtvaartmaatschappij, een cruise-onderneming, een evenement of een ander toeristisch product  of dienst. Zie twee voorbeelden in ontwikkeling:
Provence Alpes Côtes d'Azur

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen we dat  mogelijk bespreken per mail.

Bezoekers

We hebben 341 gasten online

Statistics

Extreme tracker installed on 3 april 2011

eXTReMe Tracker

RSS - 2travel2 - Laatste nieuws

2travel2

Hotels van Booking.com

Albanië  |  Andorra  |  België  |  Bosnië en Herzegovina  |  Bulgarije  |  Cyprus  |  Denemarken  |  Duitsland  |  Estland  |  Faeröer  |  Finland  |  Frankrijk  |  Gibraltar  |  Griekenland  |  Groenland  |  Hongarije  |  IJsland  |  Ierland  |  Italië  |  Kosovo  |  Kroatië  |  Letland  |  Liechtenstein  |  Litouwen  |  Luxemburg  |  Macedonië  |  Malta  |  Moldavië  |  Monaco  |  Montenegro  |  Nederland  |  Noorwegen  |  Oekraïne  |  Oostenrijk  |  Polen  |  Portugal  |  Roemenië  |  Rusland  |  San Marino  |  Servië  |  Slovenië  |  Slowakije  |  Spanje  |  Tsjechië  |  Turkije  |  Verenigd Koninkrijk   |  Zweden  |  Zwitserland