Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Prestigieuze Veren-prijs uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs. De Aruba Tourism Authority (ATA) is genomineerd voor beste verkeersbureau van Nederland.

De nominatie is onderdeel van de prestigieuze Veren-reisvakprijzen, een initiatief van reisvakmagazine Travmagazine, die jaarlijks uitgereikt worden. De andere genomineerden in de categorie voor beste verkeersbureau van Nederland zijn de verkeersbureaus van Spanje en Cyprus. De uitreiking van de Veren-verkiezing vindt op 14 januari om 17:00 tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs plaats.

“We hebben als verkeersbureau een heel succesvol jaar achter de rug. In 2013 hebben wij bijna een miljoen (958.000) toeristen vanuit heel de wereld op ons ‘One Happy Island’ mogen verwelkomen. Dat is een stijging van 6% ten opzichte van 2012. Nederland is binnen Europa onze grootste markt. Dat de Nederlandse reisbranche deze waardering naar ons toe uitspreekt, beschouwen we echt als de kroon op ons werk. Nu willen we de prestigieuze Veren-prijs ook graag winnen”, aldus Tirso Tromp, Area Director Europe Aruba Tourism Authority.

Over Aruba
Op ‘One Happy Island’ Aruba geniet je van een uitermate relaxte vakantie. Helemaal tot rust komen doe je op één van de bekroonde hagelwitte stranden van het eiland. Daarnaast zijn er voor sportliefhebbers volop mogelijkheden om actief bezig te zijn: van  duiken en snorkelen tot kite- en windsurfen. Met meer dan 200 restaurants kan de echte Bourgondiër zich tegoed doen aan een keur aan culinaire hoogstandjes. Wie nog energie over heeft shopt gezellig in winkelparadijs Oranjestad of stort zich in het bruisende Arubaanse nachtleven, om vervolgens heerlijk bij te komen in een van de vele spas op het eiland. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.aruba.com

{jcomments on}