Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Reizen door Brazilië wordt nog leuker en makkelijker met de Fellow Trip App. De interactieve reisgids voor smartphones is een initiatief van Embratur - het Nationale Verkeersbureau van Brazilië - en het Braziliaanse Ministerie van Toerisme.

De nieuwe app is de ideale reispartner voor toeristen die het land bezoeken.

"De app doet zijn naam eer aan en geeft als reispartner tips en informatie, maar doet ook suggesties gebaseerd op het gebruikersprofiel. Op deze manier willen we toeristen helpen om het beste uit hun verblijf in Brazilië te halen”, aldus Vicente Neto, President van Embratur.
 
Tips delen

De app werkt als een interactieve reisgids. Gebruikers kunnen tips met elkaar delen. Zoals de beste restaurants, clubs, hotels, toeristische routes en dienstregelingen van het openbaarvervoer. Fellow Trip is beschikbaar in het Portugees, Engels en Spaans. De tool is in samenwerking met Tripadvisor ontwikkeld. De reiswebsite verstrekt informatie uit haar database over hotels, bezienswaardigheden en restaurants.

Plannen van de reis
"De Fellow Trip App is het perfecte hulpmiddel voor op reis, maar biedt ook uitkomst bij het plannen van de reis naar Brazilië. Toeristen krijgen thuis al een idee van de te bezoeken plaatsen, hotels en restaurants”, vertelt Sergio Flores, Marketing Directeur van Embratur.
De Fellow Trip App is gratis te downloaden voor Android toestellen. Binnenkort is er ook een versie voor iOS toestellen beschikbaar.

Over Embratur
Embratur - het Nationale Verkeersbureau van Brazilië - is een agentschap dat onder het Braziliaanse Ministerie van Toerisme ressorteert. Zij richt zich op de internationale promotie en marketing van specifieke reisbestemmingen, toeristische services en producten in Brazilië. Embratur wil de sociale en economische ontwikkeling van het land bevorderen door het internationale toerisme naar binnenlandse bestemmingen te stimuleren. Hieraan geeft zij invulling door middel van ‘Aquarela’: een strategie met concrete activiteiten voor de internationale promotie van Brazilië. Voor meer informatie:  www.visitbrasil.com

Andere artikelen Tour de France 2017