De 104de editie van de Ronde van Frankrijk zal van 1 tot en met 23 juli 2017 worden verreden.

Apothicairerie in l'Hôtel-Dieu in Baugé - deze apotheek is ontstaan tussen 1675 en 1700.

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes is een bijzonder hotel door ligging en karakter

De combinatie van ontspanning en training is voor veel mensen de perfecte vakantie.

Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, opent dit jaar nog een kantoor in Amsterdam. In totaal worden er dit jaar wereldwijd 13 nieuwe kantoren geopend. De kantoren worden ingezet als Braziliaanse informatiepunten voor toerisme.

Embratur kan hierdoor meer en beter toeristische informatie delen met lokale exploitanten, reisbureaus en touroperators. De contracten van alle kantoren hebben in totaal een waarde van 7,5 miljoen Amerikaans Dollar.

Embratur is verantwoordelijk voor de toeristische promotie van Brazilië. Met de nieuwe kantoren kan Embratur niet alleen beter Braziliaanse toeristische informatie delen met de lokale markt. Maar ook reistrends en kansen in de lokale markt identificeren en doorvertalen naar mogelijkheden in Brazilië voor toeristen.  

Locaties
De kantoren komen in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Azië. In Europa worden kantoren geopend in Duitsland (Frankfurt), Spanje (Madrid), Frankrijk (Parijs), Italië (Milaan), Portugal (Lissabon), Het Verenigd Koninkrijk (Londen) en Nederland (Amsterdam). In Noord-Amerika zullen kantoren worden geopend in New York, Los Angelos en Chicago. In Zuid-Amerika in Argentinië (Buenos Aires) en Peru (Lima). En in Azië zal een kantoor worden geopend in Japan (Tokio).

Over Embratur
Embratur - het Nationale Verkeersbureau van Brazilië - is een agentschap dat onder het Braziliaanse Ministerie van Toerisme ressorteert. Zij richt zich op de internationale promotie en marketing van specifieke reisbestemmingen, toeristische services en producten in Brazilië. Embratur wil de sociale en economische ontwikkeling van het land bevorderen door het internationale toerisme naar binnenlandse bestemmingen te stimuleren.  Hieraan geeft zij invulling door middel van ‘Aquarela’: een strategie met concrete activiteiten voor de internationale promotie van Brazilië. Voor meer informatie:  www.visitbrasil.com

Toon hotels in deze steden:
Toon hotels staten in de buurt van:

Andere artikelen Tour de France 2017