Fanatieke Tour de France liefhebbers kunnen overwegen bij de start van een etappe aanwezig te zijn.

Gerona is een provincie van de autonome regio Catalunya. De hoofdstad van de provincie is de stad Gerona.

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes is een bijzonder hotel door ligging en karakter

712.579 vakantiewoningen - van knusse houten huisjes tot villas en coole urban lofts

PeruMotors is een flexibele reis-organisatie, met Nederlandse leiding, gespecialiseerd in begeleide motortours in Peru, Chili, Bolivia and Argentinië.

Zij organiseren vanuit Peru (Arequipa) exclusieve begeleide motortours tegen aantrekkelijke prijzen. Professionele gidsen kennen alle bekende plekken, maar nemen je ook mee naar plekken waar normaal geen toeristen komen. Natuurlijk garanderen zij een onvergetelijke reis in een kleine groep van niet meer dan 12 rijders. De dual sport motorfietsen zijn nieuwe modellen en zeer geschikt voor asfalt en gravel wegen.
Voor meer info: Peru Motors


Zij maken gebruik van de volgende modellen:

Honda NX-4 Falcon (400cc)
Kawasaki KLR 650 (650cc)
BMW F 650 GS / F 800 GS (Twin, 800cc)

Zij kunnen ook privé groepen aan van 2 tot 25 rijders. Op motorfietsen en/of stoere 4x4's. En natuurlijk... je kunt ook je eigen tour ontwerpen. Ze zullen je er graag bij helpen.

Wat dacht je van een bezoek aan Machu Picchu, de Nasca-lijnen, het Titicaca-meer, de Amazone Jungle, Andean Condors in het wild, Cusco, La Paz, Zoutvlakte van Uyuni, Patagonia, de Boliviaanse 'Death Road', De Atacama-woestijn en alle andere prachtige plekken in Zuid Amerika op een motor?

Een Voorbeeld: Trans Patagonie - Arequipa (Peru) Voor meer info: Peru Motors

Afdrukken