Fanatieke Tour de France liefhebbers kunnen overwegen bij de start van een etappe aanwezig te zijn.

Gerona is een provincie van de autonome regio Catalunya. De hoofdstad van de provincie is de stad Gerona.

Hotel Rural Salvatierra ligt in Salvatierra de Tormes is een bijzonder hotel door ligging en karakter

712.579 vakantiewoningen - van knusse houten huisjes tot villas en coole urban lofts

Lord's Cricket Ground (afgekort als Lord's) is een bekend cricketstadions in St John's Wood, een wijk in de Engelse hoofdstad Londen. Het stadion is van de club Marlylebone Cricket Club (MCC).

booking hotels booking hotels booking hotels booking hotels

Ook is het de thuishaven van ECB (cricketbond van Engeland en Wales), de ECC (Europese cricketbond) en tot 2005 ook de thuishaven van de ICC. Lord's wordt vaak ook wel The home of cricket genoemd.
Op Lord's zijn ook andere sporten dan cricket gespeeld, onder andere honkbal, tennis en boogschieten.  Er zijn in de geschiedenis drie Lord's Cricket Grounds geweest.

Het origineel was gesticht door Thomas Lord in 1787 op Dorset Square in Marylebone (een wijk in Londen). De eerste normale cricketwedstrijd die op Lord's gespeeld werd, was een jaarlijkse wedstrijd tussen de scholen Eton en Harrow in 1805. In 1810 werd Lord's verplaatst naar een park, dat daar al in 1814 weer moest vertrekken omdat daar een kanaal moest worden gegraven. Vanaf 1814 ligt Lord's op zijn huidige plaats.

Op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen zal op Lord's het onderdeel boogschieten worden afgewerkt. Het terrein is geschikt, omdat cricketvelden bijzonder groot zijn, en boogschieten ook een groot terrein nodig heeft.


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken