Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

genius travelGeniusTravel heeft vanaf maandag 10 augustus tot en met 17 augustus een pop-up store op luchthaven Schiphol! De website en de app van GeniusTravel staan natuurlijk bekend om het reizen op prijs in plaats van bestemming. De vraag in de pop-up store is dan ook: waar kun je heen vliegen dit najaar voor €100,- p.p.?

Misschien naar Venetië voor een mooie citytrip? Of naar Zuid-Frankrijk voor een lekkere strandvakantie eind september? Door €100,- per persoon in te vullen op www.GeniusTravel.com of in de GeniusTravel-app zie je in één oogopslag waar je naartoe kunt! Het beste is dan om ‘hele maand’ te selecteren voor een zo uitgebreid mogelijk aanbod en de scherpste tarieven.

Iedereen die kans wil maken op vliegtickets, gaat bij de pop-up store (op Schiphol Plaza, tegenover Victoria's Secret) langs en volgt deze stappen:

1) Neem plaats in de strandstoel

2) Schiet met je eigen camera of smartphone een foto met het GeniusTravel-logo in beeld

3) Plaats de foto op je eigen Facebooksite met #GeniusTravel.com in de tekst en maak kans op 2 vliegtickets t.w.v. € 100,- p.p.!

GeniusTravel verloot 5 x 2 vliegtickets onder alle inzenders. Uiterlijk dinsdag 25 augustus 2015 maken ze de winnaars op de Facebook-pagina bekend (facebook.com/GeniusTravel.com).

http://www.geniustravel.com/


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com