Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

hotel motel one amsterdam

31 oktober is voor de 2e keer Wereldsteden Dag gevierd. Een dag die in het leven is geroepen door de Verenigde Naties om urbanisatie op de politieke agenda te krijgen en steden te laten samenwerken voor een duurzame stedelijke ontwikkeling. Tere van deze dag heeft Booking.com een top vijf van vooruitstrevende steden samengesteld. Deze bestemmingen hebben oog op de toekomst, zijn modern, en richten zich op het verbeteren van het levensonderhoud van hun inwoners en toeristen door innovatieve technologie.

Curibita, Brazilïe – De op zeven na de grootste stad van Brazilië heeft internationale prijzen gewonnen voor duurzaamheid. Ook heeft UNESCO de stad geprezen voor zijn efficiënte transportsysteem dat als model dient voor ontwikkelingsgebieden.Verblijf in het 5-sterrenboetiek Nomaa Hotel  en geniet van de prachtige moderne designkenmerken in het hart van het chique Batel-district.

Toronto, Canada – UNESCO heeft Toronto uitgeroepen tot de meest diverse stad in de wereld. De stad heeft een aantal indrukwekkende gebouwen en een bloeiende kunstscène. Factoren die bijdragen aan de vooruitstrevendheid van de stad.
Verblijf op een centrale locatie in het Thompson Toronto en kijk vanuit het zwembad op het dak uit over de prachtige skyline van Toronto.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Helsinki, Finland – Deze Finse stad probeert het particuliere autobezit af te schaffen tegen het einde van 2025. Overal in Helsinki is gratis wifi beschikbaar, zodat je nooit ergens vast komt te zitten zonder een plattegrond op je telefoon.Verblijf in boetiekaccommodatie Hotel Lilla Roberts in art-decostijl en ontdek te voet wat deze geweldige Europese hoofdstad allemaal te bieden heeft.  

Silicon Valley, Verenigde Staten – Dit is de thuisbasis van de grootste technologiebedrijven van de wereld, zoals Google en Facebook. Slimme mensen met nog slimmere ideeën worden hier aangetrokken en er is geen andere plek die meer technologische talenten huisvest dan hier.  Verblijf samen met technologische talenten en vooruitstrevende reizigers in het Aloft Cupertino – iets verderop van het hoofdkantoor van Apple.

Masdar City, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – Openbaar vervoer op schone energie, natuurlijk gekoelde straten in de stad en "groene" politieagenten die het energieverbruik controleren. Masdar City belooft 's werelds meest duurzame stad te zijn. Deze ommuurde stad wordt gebouwd naast de luchthaven van Abu Dhabi en is een potentieel centrum voor schone energie. Naar verwachting zal de stad dit jaar zijn eerste 7000 bewoners huisvesten.Verblijf dicht bij de nieuwe stad in het Yas Viceroy Abu Dhabi Hotel waar je kunt genieten van een echte vip-behandeling en geïnspireerd kunt raken door het unieke design.

{jcomments on}


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com