Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Augustin logeert hier uiteraard zelf ook. De 47 kamers zijn ruim en afgelopen pas gerenoveerd. Je kan kiezen voor een zicht op de stad of het tuin terras. Er zijn verschillende kamer types, Classic Dubbel/Twin og alsnog met twee queen bedden waar zelfs 4 volwassenen kunnen logeren of een Deluxe Double met een groot kingsize bed. In de meeste kamers kan nog een extra bed geplaatst worden. Ideaal voor een verblijf in Brussel met kinderen.

Augustin houdt van het Brusselse stadsleven
De Grote Markt moet je toch even bezoeken als je in Brussel bent. Of je nu zakelijk of privé verblijft, een Belgisch biertje drinken, pralines kopen of een selfie nemen op één van de mooiste pleinen van Europa is een must. Een korte wandeling van 10 minuten bij The Augustin vandaan en je bent er. Overigens, het Zuidstation is ook slechts 10 minuten te voet. Dat houdt in dat je dat zowel de Europese wijk, het zakelijke gedeelte  als restaurants, cafés, winkelstraatjes en bezienswaardigheden makkelijk te bereiken zijn.


Kom zitten bij de open haard, met Augustin
De Lounge Bar Augustino weerspiegelt The Augustin’s dubbele persoonlijkheid. Het barontwerp is van de getalenteerde kunstenares Laetitia Vidal-Cuzacq, de cocktailkaart is samengesteld door Parijse Barcaza Cocktail Club en de muziek werd special voor The Augustin samengesteld door DJ The Mekanism. Een ideale plek om te werken of te relaxen. De ruimte is voorzien van gezellige zetels en een open haard. Het terras van de stadstuin is ingericht en altijd open om van een beetje frisse lucht te genieten.

Voor ontbijt neemt Augustin tijd
Ontbijten is heel belangrijk. Vandaar dat The Augustin een zeer uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet serveert. Als je op de website van het hotel direct je kamer boekt, wordt het ontbijt zelfs aangeboden. Overdag kan je een kleine snack eten in de Augustino Bar Lounge of iets kiezen uit de vitrinekast naast de receptie. Het Rouppeplein is letterlijk 100 meter van The Augustin waaraan de bekende sterrenrestaurants ‘Comme
Chez Soi’** en ‘Chez Alexandre’* gelegen zijn, maar ook Houtsipou, een brasserie met stripverhaalfiguren op de muur en een international menu.

Vergaderen of feesten kan bij Augustin
De 45m2 zaal naast de Augustino Lounge Bar kan gebruikt worden voor een vergadering, cocktail receptie maar ook voor een receptie of feestje. De grote glazen deuren hebben zicht op het terras en als je ook de Lounge Bar erbij betrekt wordt dit een hele unieke evenement locatie.

De hond van Augustin mag ook mee
Honden zijn welkom bij The Augustin, mits ze aan de lijn gehouden worden en niet in de Augustino Bar Lounge, vergader & eventzaal of de fitness rondwandelen.  Voor een ‘honden’verblijf bij The Augustin betaal je een toeslag van 40 € per hond, per verblijf.

Augustin, charmant en echt
The Augustin maakt deel uit van Chateaux & Hotels Collection, een toonaangevend network van charmante hotels en gastronomische restaurants. De groep brengt meer dan 500 etablissementen samen in 16 landen, waarvan de meeste in Frankrijk en Italië. Sinds 1999 voorgezeten door Alain Ducasse promoot de Châteaux & Hôtels Collection onafhankelijke hotels en restaurants die de gast diversiteit en authenticiteit bieden met als kenmerk “le Charme, le Vrai”.

THE AUGUSTIN
Stalingradlaan 25-31
1000 Brussel
T: +32 2 548 98 38
E:

imageimageimageimageimageimageimageimage


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com