Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Brussels Airlines en Club Med hebben samenwerkings overeenkomst twee jaar verlengd.

De eye-catcher op reis én in huis. Trend kleiner wonen en reizen vraagt om nieuw type fiets. De fiets is nooit weg geweest en toch meer terug dan ooit. Steeds vaker zien we strakke en snelle fietsen in de stad, het zijn bijna fashion items.

In grote steden zien we ook dat men compacter gaat wonen in slim ingerichte studio's. Op reis geldt hetzelfde voor de reisauto, camper en caravan. Het Duitse merk Schindelhauer Bikes bracht deze trends samen in de ThinBike. Een strakke witte designfiets waarvan trappers en stuur kunnen worden ingeklapt. Dankzij de bijgeleverde muurbeugel is de ThinBike zo niet alleen in alle landen op straat, maar ook in huis een eye-catcher.

Design en functionaliteit komen samen in inklapbare stadsfiets
In termen van functionaliteit en design is de ThinBike een meesterwerk. Wil je de Thinbike stallen dan heeft deze bijna de helft minder ruimte nodig dan een normale fiets. De ThinBike werd ontwikkeld door Schindelhauer Bikes in samenwerking met Graham Hill die we onder andere kennen van zijn ruimtebesparende ontwerpen.

Designfiets van nog geen 10 kg en maar 24 cm breed
Om de fiets zo compact en eenvoudig mogelijk te houden zijn alle onderdelen slim verwerkt in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan vaste verlichting in de stang onder het zadel. De ThinBike weegt nog geen 10 kg, heeft twee versnellingen en wordt (zoals alle Schindelhauer Bikes) aangedreven door een Gates Carbon Drive riem (in plaats van een fietsketting, dus nooit meer vies smeer op handen en kleding).

Zijn stuur en pedalen ingeklapt? Dan is de ThinBike stadsfiets slechts 24 centimeter breed. De fiets is gemakkelijk tegen een muur te plaatsen of op te hangen aan de bijgeleverde beugel. Je bespaart ruimte, maar bovenal hangt er zo een strakke eye-catcher.

VERKOOPINFORMATIE
Model ThinBike
Merk Schindelhauer Bikes
Verkooppunten Benelux via www.aestheticpeddler.com
Consumentenadviesprijs vanaf € 1175,- inclusief muurbeugel