Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Altijd scherp zicht met SOS Lens. Iedere lensdrager heeft het wel eens meegemaakt: lens kwijt! Tijdens het inzetten op de camping valt het minuscule doorzichtige wondertje in het gras, bij het zwemmen in de zee wrijf je hem per ongeluk uit je oog of de lenzenvloeistof is op wonderbaarlijke wijze uit het lenzendoosje gelopen.

Normaal gesproken heb je thuis reservelenzen, maar wat als je juist aan het genieten bent van een weekje weg? CooperVision is in dat geval de redder in nood. Zij introduceren SOS Lens, een service waarbij via een App op ieder gewenst moment de SOS knop ingedrukt kan worden. Binnen 24 uur worden de juiste lenzen bezorgd op het vakantieadres en kan er weer volop genoten worden van het uitzicht op zee of het prachtige berglandschap.

In het buitenland kan het lastig zijn om op korte termijn aan nieuwe en geschikte lenzen te komen. Toch zijn er genoeg situaties te bedenken waarin nieuwe lenzen met spoed nodig zijn. Behalve het verliezen van lenzen, is het natuurlijk ook mogelijk dat de lenzen vergeten worden mee te nemen en dat de bagage niet goed aankomt op bestemming of zelfs gestolen wordt.

Hoe werkt het?
Download de CooperVision Reminder App via de Appstore en vul de benodigde gegevens in. Op het moment van ‘blinde paniek’ drukt men op de SOS-knop in de App. Vervolgens wordt er telefonisch contact opgenomen door de alarmcentrale van SOS Lens om het vakantieadres en de juiste lenzen af te stemmen. De lenzen worden dan binnen 24 uur afgeleverd. Normaal gesproken kost SOS lens € 7,50 per jaar, maar bij registratie van het EyeBenefits voordeelprogramma is de service gratis. Bij het invullen van de gegevens in de CooperVision Reminder App wordt men automatisch lid van EyeBenefits, zodat SOS Lens automatisch kosteloos is. De service van SOS Lens is beschikbaar in de meeste Europese landen. Kijk voor een compleet overzicht op www.coopervision.nl/soslens