Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Interhome bemerkt een enorme toename in het aantal boekingen voor Zwitserland.

Het land van de wintersportvakanties en de kaasfondue was altijd al een geliefd vakantieland maar ondervond in 2015 door een koerswijziging van de Zwitserse Frank een flinke terugval. Echter, voor het komend winterseizoen lijkt het tij zich te keren in het voordeel van Zwitserland.

Tij is gekeerd
Interhome ziet zelfs een groei van 20% in boekingen naar Zwitserland voor komende winter. Voor de kerstperiode is er bij Interhome zelfs een groei van 30% merkbaar. De regio’s Wallis en het Berner Oberland steken er met kop en schouders boven uit. Grote sneeuwzekerheid en veel hoog gelegen gebieden is voor veel mensen een motivatie om toch weer voor Zwitserland te kiezen.

Stijn Jansen, Commercieel Manager zegt: “Bij Interhome zien we een groei van bijna 20% in boekingen door de terugkerende populariteit van Zwitserland!”

Bergtoppen
Zwitserland is al decennia de perfecte bestemming om je wintersport te vieren. Dankzij de sneeuwzekerheid van het land kun je in de winter volop wintersporten in bekende gebieden zoals Wallis en Berner Oberland. Deze gebieden steken er met kop en schouders bovenuit merkte Interhome door de vele boekingen naar deze gebieden. Hoogten en steilheden van de pistes kunnen ontzettend variëren dus er is voor ieder wat wils. Het skigebied Matterhorn Zermatt is een perfecte plek voor wintersporters die op zoek zijn naar wat meer uitdaging. Hier bevinden zich vele rode en zwarte pistes. Voor minder ervaren skiërs is het skigebied Gstaad ideaal vanwege een groot aanbod aan blauwe, vlakkere pistes. Ook word opgemerkt door Interhome dat de grootste groei voor komende winter zich ondervond in het viersterren segment van de accommodaties. Men is weer bereid meer te betalen voor luxe, ook op de wintersport.

Koersverloop
Toen de koers van de Zwitserse Frank op 15 januari 2015 is teruggevallen, was er al een eerste herstel zichtbaar binnen een paar dagen. De perceptie bij mensen dat Zwitserland onbetaalbaar is geworden, is de rest van dat seizoen echter gebleven. De koers herstelt zich echter nog steeds in positieve zin. Inmiddels nemen de voordelen van Zwitserland als skibestemming weer de overhand.

Meer informatie: www.interhome.nl

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com