Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Snel je weg vinden in Den Haag met alle informatie letterlijk in de hand. Bezoekers en inwoners van de stad kunnen vanaf vandaag gratis Nederlandse en Engelstalige informatie over de stad raadplegen op hun mobiel. De mobiele applicatie is simpelweg te downloaden door eenmalig DENHAAG te sms’en naar 5040.
Digitalisering informatievoorziening
Het beschikbaar stellen van de gratis stadsgidsen is een belangrijk onderdeel in de digitale informatievoorziening van de stad Den Haag. Wethouder Frits Huffnagel (citymarketing en ICT): "We zetten hiermee Den Haag digitaal op de kaart. De proef die we gedraaid hebben tijdens The Hague Festivals vorig jaar, was heel succesvol. Op dat succes bouwen we nu verder."

Bezoek vergemakkelijken
De mobiele stadsgids bevat nuttige informatie die een bezoek aan de stad Den Haag vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld adressen van cafés en restaurants, bezienswaardigheden, hotels en winkels. Met behulp van de actuele UIT-agenda blijft de gebruiker op de hoogte van alle activiteiten in de stad. Gebruikers kunnen via de mobiele service afbeeldingen en geactualiseerde beschrijvingen van evenementen en activiteiten bekijken. En dankzij de laatste weersverwachting zal de gebruiker op het weervlak niet voor verrassingen komen te staan.

iPhone, JAVA en Blackberry
De mobiele service is in opdracht van Den Haag Marketing door Xs2theworld ontwikkeld voor iPhone, JAVA en Blackberry toestellen met hierop honderden locaties en handige plattegronden. SMS DENHAAG naar 5040 om de digitale stadsgids te ontvangen (of via de Itunes App store). De website denhaag.com is tevens via de mobiele telefoon te bekijken.

Internet: www.denhaag.com