Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De reiswereld heeft dit jaar voor de dertiende achtereenvolgende keer reisorganisatie Buro Scandinavia BV, waartoe Buro Scandinavia en Buro Britain behoren, de felbegeerde Veren toegekend. In de categorieën ‘Beste reisorganisatie Noord-Europa’ en ‘Beste reisorganisatie Groot-Brittannië en Ierland’ werden Buro Scandinavia en Buro Britain beloond voor haar voortdurende inzet om elk jaar weer met een verrassend aanbod te komen. Ook de nauwe samenwerking met de reisagent was dit jaar wederom aanleiding om de Veren toe te kennen aan de, in reizen naar Noordwest Europa gespecialiseerde, touroperator! 

De Veren zijn de meest prestigieuze onderscheidingen in de Nederlandse reisbranche en worden bepaald door duizenden reisbureaumedewerkers die hun stem uitbrengen in veertig verschillende categorieën. De prijsuitreiking vond afgelopen dinsdag plaats tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Felix Hendriks van Buro Scandinavia en Buro Britain toonde zich ook dit jaar gepast trots. “De klanten en de reiswereld waarderen ons. Dat schept elk jaar weer een verplichting, maar is tegelijkertijd ook een enorme opsteker voor ons. Ons steeds weer vernieuwend productaanbod en onze inzet richting reisagent hebben ervoor gezorgd dat wij ook dit jaar weer de Veren mochten ontvangen. We zijn daar zeer dankbaar voor.”

www.buroscanbrit.nl