Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het is Stena Line weer gelukt om de “Veer” voor de beste ferrymaatschappij te winnen! Duizenden reisbureaumedewerkers hebben namelijk voor de 12e keer Stena Line bekroond met deze felbegeerde onderscheiding.

De Veren zijn de meest prestigieuze onderscheidingen in de Nederlandse reisbranche en worden bepaald door duizenden reisbureaumedewerkers die hun stem uitbrengen in veertig verschillende categorieën. De prijsuitreiking vond afgelopen dinsdag plaats tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Stena Line’s Algemeen Directeur, Pim de Lange, toonde zich wederom verguld met het ontvangen van de Veer. “Wij vinden het elk jaar weer spannend. Uit het ontvangen van de belangrijkste onderscheiding in de reiswereld blijkt immers de waardering van de klanten en de reisagent en het vertrouwen in ons product. Het is elk jaar weer een uitdaging om ons product en de samenwerking met de reiswereld te optimaliseren. Dit doen wij met veel plezier en toewijding! Uit het winnen van de Veer blijkt dat wij dat als de beste doen. Ik dank de reisagent voor de waardering van en het vertrouwen in ons. Daarnaast ben ik trots dat we dit als team hebben bereikt! Zonder gedreven medewerkers is het behalen van de Veer onmogelijk.”

2010 is goed begonnen en zal zeer bijzonder worden door o.a. het in de vaart nemen van twee nieuwe Superferry’s in mei en oktober op de route Hoek van Holland – Harwich. Deze Ropax schepen zijn uniek qua vervoerscapaciteit en bieden het hoogste niveau van comfort.

Voor meer informatie zie: www.stenaline.nl/ferry/schepen/superferries