Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zonnebloem en Keukenhof al 60 jaar goed voor elkaar. De Zonnebloem zorgt al zestig jaar voor bijzondere ontmoetingen tussen zieken, gehandicapten en vrijwilligers. Hoe een populair radioprogramma explodeerde tot een van Nederlands grootste vrijwilligersorganisaties. Dat is in een notendop het levensverhaal van Nationale Vereniging de Zonnebloem.
Het geesteskindje van radiopresentator Alex van Wayenburg heeft zich ontpopt tot een onmisbaar sociaal netwerk voor mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd fysieke beperkingen hebben. Op 17 januari 2009 hebben de Zonnebloemvrijwilligers er precies 21.900 dagen oftewel 525.600 uur huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties op zitten. Keukenhof heeft in al die jaren heel wat Zonnebloemdagen gekleurd. Zestig jaar betekenisvolle ontmoetingen dus. De Zonnebloem is en heeft het Al 60 jaar goed voor elkaar. Tijd voor een jubileumfeestje op de jarige Keukenhof.

Ter gelegenheid van dit feestelijk jubileum wordt vrijdag 3 april om 11.00 uur op de eveneens zestig jarige Keukenhof de tulp DE ONTMOETING gedoopt. Graag nodigen wij verslaggevers en persfotografen uit hierbij aanwezig te zijn. De doopt wordt verricht door Tony Neef, Marnix Kappers, Joke de Kruijf en Mariska Lansen. Gevieren vormen zij de cast van de Zonnebloem Theater Tournee (deze tournee wordt ieder jaar door de Zonnebloem georganiseerd voor duizenden zieken, gehandicapten en vrijwilligers). De artiesten zullen na afloop het nieuwe Zonnebloemlied op Keukenhof zingen.

Journalisten worden voor deze doopbijeenkomst om 11.00 uur ontvangen in de workshopruimte van het Oranje Nassau Paviljoen op Keukenhof Aansluitend bent u om 12.30 uur van harte welkom bij persbijeenkomst van James Last.

www.keukenhof.nl