Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Lunch wordt vanaf 1 mei vers en koel aan boord gebracht aan de steiger van Nigtevecht.  Het wordt een dag zoals je alleen in films ziet. Een zonnige dag op het water van de Vecht, een van de dromerigste rivieren, een eigen of gehuurde sloep vol relaties, vrienden of familieleden€¦ Lekker varen, bijpraten, genieten van het gezelschap en van de omgeving. De tijd vliegt. Tegen de tijd dat magen licht gaan knorren, komt Nigtevecht in zicht. Daar staat een vrolijke vrouw op de steiger om heerlijke verse salades, riant belegde broodjes, een warm soepje en koele wijn aan boord te brengen! 

Sloepen-lunch is een geheel nieuw initiatief van Joyce Heeren die met ruim 25 jaar ervaring in gastvrouwschap met ingang van 1 mei a.s. een uniek concept toevoegt aan haar florerend cateringbedrijfje aan de Vecht in Nigtevecht.

Met het aanbod van Sloepen-lunch komt dit vaarseizoen een eind aan kleffe broodjes in folie en salades die tegen lunchtijd lauw en verlept zijn. Zelf boodschappen doen en extra vroeg opstaan om zelf broodjes te smeren en eieren te koken hoeft ook niet meer. Nee, vanaf 1 mei vaar je langs de mooie buitenplaatsen aan de Vecht in de wetenschap dat onderweg, in Nigtevecht, lunchboxen vol lekkere gerechten, koel en vers bereid, aan boord komt. Dat is pas genieten!

Joyce Heeren: "De brunch of lunch brengen we rechtstreeks vanuit koeling en keuken, op een steenworp afstand van de openbare steiger van Nigtevecht, direct aan boord. Afhankelijk van vaartijd, gezelschap en weerverwachting bereiden we een lunch op maat. Van riante belegde broodjes tot een complete Indische maaltijd."

Op de website van Sloepen-lunch staat een mooie routebeschrijving voor een vaartocht over de Vecht van Maarssen naar Muiden, 38 km met een vaartijd van ca. 4,5 uur, en natuurlijk de uitgebreide menukaart met belegde broodjes, heerlijke salades en borrelhapjes. Van een Tapas para El Barco (assortiment tapas) tot een compleet champagneontbijt. Ook te bestellen zijn Kindersloep, o.a. tosti en broodje warme knakworst, Sloep-gezond, een knapperig groenteplateau, en verjaardagstaarten. Voor het huren van een comfortabele, zeer stabiele sloep die plaats biedt aan ongeveer 10 personen verwijst Sloepen-lunch haar klanten naar een betrouwbaar verhuurbedrijf waar men een huursom van ca. 150 euro betaalt per dagdeel (van 10 uur "s morgens tot 3 uur "s middags).

Internet: www.Sloepen-lunch.nl