Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kasteel Engelenburg in Brummen is door Michelin onderscheiden met drie rode huizen. De beoordeling werd bekend gemaakt tijdens de presentatie van de Michelin Gids 2010. Nederland telt nu elf hotels met drie rode huizen, waaronder nu dus ook Kasteel Engelenburg. Jaarlijks gaat er veel media-aandacht naar de toekenning van de Michelinsterren voor restaurants, maar ook voor hotels zijn er ‘sterren’, de zogeheten rode huisjes. Vijf rode huizen is het maximum. Daar heeft Nederland er slechts één van. Er zijn vijf hotels in ons land met vier rode huizen en elf met drie rode huizen. Kasteel Engelenburg heeft de onderscheiding te danken aan het gebouw en de originele inrichting, maar ook aan de ontvangst en de geboden diensten.

“Ik ben zeer verheugd over deze toekenning. Drie rode huizen wil volgens Michelin zeggen dat we een ‘bijzonder aangenaam’ hotel zijn, en die classificatie typeert ons uitstekend!”, aldus directeur Johan Agricola van Kasteel Engelenburg.

Vorig jaar werd Kasteel Engelenburg nog uitgebreid met de zeer luxe Serre Suite van 75m2, met eigen terras met jacuzzi aan de slotgracht, en 10 nieuwe luxe hotelkamers, stuk voor stuk smaakvol ingericht en alle met uitzicht op het landgoed. Dit jaar werd de golfbaan weer in eigen beheer genomen om een betere service aan de gasten te garanderen.

Reserveren: Kasteel Engelenburg