Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

BURO BRITAIN OP VLAAMSE MARKT VIA DE JETAIR ORGANISATIE EN HAAR REISBUREAUS.  Amsterdam, 23 maart 2010 – De Groot-Brittannië en Ierland specialist Buro Britain biedt voortaan haar reisaanbod in Vlaanderen aan via de Jetair organisatie en de Jetaircenter reisbureaus. Het speciaal voor de Belgische markt aangepaste productaanbod levert een uitstekende aanvulling op het bestaande Jetair gamma.

Buro Britain, dat afgelopen jaar in Nederland voor de 13e keer uitgeroepen is tot de beste reisorganisatie voor Groot-Brittannië en Ierland, biedt een breed aanbod van auto-, bus- en vliegvakanties, voor zowel groepen als voor de individuele reiziger.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain, zegt hierover: “Wij keken al een tijdje naar uitbreiding op de Vlaamse reismarkt. Niet in de laatste plaats omdat we zagen dat wij met ons aanbod een duidelijke aanvulling konden bieden op deze markt. Natuurlijk hebben we het aanbod zodanig aangepast dat de Vlaamse consument ook uit eigen land moeiteloos kan vertrekken. Wij zijn ervan overtuigd dat de uitstekende reputatie van Jetair en haar reisbureaus zeker zal helpen om van ons initiatief een succes te maken.”

Dirk Dom, COO Jetaircenters: “Wij zijn heel blij dat we nu ook de brochures van Buro Britain in onze reisbureaus kunnen gaan aanbieden. Ons aanbod richting deze markten is met het programma van Buro Britain aanzienlijk toegenomen en we kijken uit naar een

www.buroscanbrit.nl