Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Now or never: op campervakantie in Amerika.  Campervakantiereisorganisatie Travelhome komt met een aantrekkelijke actie om deze zomer betaalbaar in Amerika met de camper op vakantie te gaan. Men kan in de maand juni een splinternieuwe camper huren voor 29 euro per dag

, normaliter kost een camper in het hoogseizoen zo’n 150 euro per dag. De camper moet opgehaald worden in de fabriek in Elkhart nabij Chicago tussen 14 en 18 juni 2010. Voor de genoemde huurprijs kan men de camper maximaal 30 dagen huren, tegen een toeslag kan de huurperiode ook langer zijn dan 30 dagen. De camper moeten na de vakantie worden afgeleverd in één van de volgende camperverhuur depots: Los Angeles, New York, Chicago, Phoenix, Seattle, San Diego, San Francisco, Denver of Portland. Uitgebreide informatie en voorwaarden van deze speciale aanbieding vindt men op de website van Travelhome www.travelhome.nl in de sectie Topaanbiedingen.

Verschillende campertypes
In de camperfabriek in Elkhart rollen drie typen campers van de band: het zijn de modellen R-25, V-31S of K-32S, grote campers voor tussen 5 en 7 personen. Men dient tussen 13 en 17 juni naar Chicago te vliegen: terugvlucht is vanaf de dichtstbijzijnde luchthaven van de stad waar de camper wordt ingeleverd. Vlucht kan maar hoeft niet bij Travelhome geboekt te worden. De hotelovernachting bij aankomst in Amerika en transfer naar de fabriek dienen wel bij Travelhome gereserveerd te worden. Het is bij een campervakantie in Amerika wettelijk verplicht om de eerste nacht in een hotel te verblijven voordat de camper wordt opgehaald. Bij aankomst in de fabriek hoort men welke van de drie type campers men mee krijgt.

Inleversteden
Campers kunnen voor het genoemde tarief tot maximaal 30 dagen gehuurd worden. Indien men de camper langer wenst te huren, kost dit 65 euro per dag. Aan het einde van de vakantie moeten de campers ingeleverd worden bij één van de verschillende verhuurlocaties: Los Angeles, New York, Chicago, Phoenix, Seattle, San Diego, San Francisco, Denver of Portland. Bij het indienen van het reserveringsformulier kan men enkele voorkeursteden opgeven, men hoort dan spoedig daarna welke afleverstad het definitief is geworden.

www.travelhome.nl
Voor meer informatie over campervakanties kijk op www.travelhome.nl. Touroperator Travelhome specialiseert zich al ruim 24 jaar in campervakanties en is onderdeel van de ANWB. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).