Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Van der Valk-restaurant op De Pier van Scheveningen biedt vanaf april drie unieke formules. Het gaat om twee nieuwe formules met een primeur in Nederland, A la carte All inn en XXL. Daarnaast gaat het vertrouwde restaurant verder onder de naam Van der Valk Classic. Alle concepten bieden fraai uitzicht op de Noordzee en de boulevard van Scheveningen.

De eerste formule, A la carte All inn, biedt een uitgebreide menukaart met steeds wisselende en seizoensgebonden gerechten waarvan bezoekers onbeperkt kunnen kiezen. Er geldt altijd één vaste prijs inclusief drankjes. "Perfect voor families, want we introduceren ook een Kids All inn," aldus Joyce van der Valk, bedrijfsleidster van de Scheveningse vestiging. "Daarnaast richten we ons ook op bedrijfsuitjes en zakendiners". A la carte All inn is het eerste restaurant in deze stijl in Nederland.

Het tweede concept op De Pier van Scheveningen heet XXL en heeft een typische alpensfeer. Het is Nederlands eerste après-ski aan zee. Hier worden megaporties met Oostenrijkse gezelligheid geserveerd. Het restaurant is vooral gericht op groepen jongeren. Zij vormen een aantrekkelijke doelgroep, aangezien een groot deel van het Scheveningse publiek uit jongeren bestaat.

Ook het vertrouwde Van der Valk restaurant blijft geopend onder de naam Van der Valk Classic.

Bezoekers van de restaurants kunnen bovendien gratis parkeren. Van der Valk vergoedt namelijk de dagkaart in parkeergarage Scheveningen-Bad.