Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rijdend materieel op golfbanen in het buitenland.  Internationaal bemiddelaar van huurauto’s Sunny Cars gaat vanuit Nederland vanaf 1 april nu ook golfkarretjes en golfbuggy’s verhuren aan klanten die op golfbanen in het buitenland een balletje willen slaan.

Dit heeft de marktleider in autohuurbemiddeling bekend gemaakt. In eerste instantie gaat het om een proef in Spanje en Portugal.  Het rijdend golfmaterieel wordt verhuurd aan klanten met een handicap van 20 of lager. Bij gebleken succes wordt het aantal landen waar deze ‘golfmobiliteit’ wordt aangeboden, verder uitgebreid en de handicapnormering naar boven bijgesteld. Vooral Turkije, Amerika en Zuid-Afrika worden als speerpuntlanden aangemerkt.

In een korte toelichting op deze uitbreiding van haar aanbod verklaarde Hans Knottnerus, Algemeen Directeur Nederland en België bij Sunny Cars (geen handicap): “Wij zijn constant bezig met het zoeken naar nieuwe afzetmogelijkheden en uitbreiding van onze dienstverlening. Het opnemen van golfkarretjes en golfbuggy’s past perfect in onze groeistrategie. Wij bieden ook nu een all inclusive concept aan, inclusief afkoop eigen risico en glas-banden-bodem schadedekking voor zover het de buggy’s betreft.  Schade ontstaan door ballen van derden en ‘buiten de baan schade’ wordt vanzelfsprekend niet gedekt. Afspraken met de zogenaamde ‘fleetowners’ op de bewuste golfbanen zijn gemaakt. Men is erg enthousiast. Ik verwacht er veel van.”

Knottnerus sluit niet uit dat in de toekomst naar andere mobiliteit (niche) segmenten gekeken gaat worden. Hij refereerde in dat verband aan o.a. jetski’s, sneeuwscooters en carts.

 

www.sunnycars.nl