Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Cubaans verkeersbureau in de Benelux heeft maandag 29 maart in samenwerking met hun PR kantoor TMC (Tourism Marketing Concepts) een outdoor promotiecampagne gelanceerd.

Ter promotie van dit swingende land brengen gedurende acht weken in zowel  Rotterdam als Den Haag kleurrijke ‘Viva Cuba’ trams mensen van A naar B. Cuba in eigen land Zon, zee, strand, olditmers, muziek, Havana: alles wat Cuba zo speciaal maakt is door TMC samengevat in een oogstrelend ontwerp dat de grauwe winter snel zal doen vergeten.
De kleurrijke Cubaanse trams rijden gedurende acht weken door de steden Rotterdam en Den Haag. In Rotterdam zal Cuba gepromoot worden op 3 lijnen: 4, 7 en 8, dit zal per dag veranderen. In Den Haag zullen dit de lijnen 1, 8, 9, 10, 11 en 17 zijn, ook dit zal per dag veranderen. De campagne is een opvallende verschijning in het stadsbeeld en wie de trams ziet rijden zal zeker zin krijgen de mooie plaatjes in het echt te gaan bekijken.

 


Samenwerking Cuba en TMC
Sinds de opening van hun Nederlandse kantoor in oktober 2009 heeft het Cubaanse verkeersbureau al verschillende promotionele projecten opgezet in samenwerking met het Nederlandse PR kantoor TMC. Doel van TMC en het verkeersbureau van Cuba is dit kleurrijke en veelzijdige eiland te promoten in Nederland. De promotiecampagne die 29 maart van start is gegaan is hier een duidelijk voorbeeld van.

Meer informatie Cuba : www.nunaarcuba.nl