Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voorafgaand aan het WK in Zuid-Afrika, strijd het nationale team van de Verenigde Staten tegen het team dat vanaf aanstaande augustus Guus Hiddink als bondscoach rijk is: het nationale voetbalelftal van Turkije.

De oefenwedstrijd vindt plaats op 29 mei op het Lincoln Financial Field, te Philadelphia. 

Net als Oranje hebben beide teams zich gekwalificeerd voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Afgelopen 3 maart hebben de Amerikanen zich in een oefenwedstrijd tegen Nederland bewezen als een goede partij. Maar ook de Turken, nu nog zonder toptrainer Hiddink, zullen een goede tegenstander bieden tegen de Amerikanen. Vanaf $25,- dollar (volwassenen) kan men de wedstrijd bijwonen. Kaarten en informatie zijn verkrijgbaar via http://www.ussoccer.com/. 

De stad Philadelphia maakt een groei door op het gebied van voetbal. Eerder al werd bekend gemaakt dat de stad is geëindigd bij de laatste 18 finalisten om gaststad te worden van ’s wereld grootste sportevenement, de FIFA World Cup. FIFA verwacht de uiteindelijke uitslag van de selectieprocedure voor zowel 2018 als 2022 in december 2010 bekend te maken. 

Over Philadelphia
Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op een na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze gemoedelijke stad met 1,5 miljoen inwoners ligt tussen New York en Washington DC in: in iets meer dan een uur reis je met de trein van New York naar Philadelphia. Ideaal dus voor een dagje weg van de grote stad of als meerdaagse bestemming voor een stedentrip. De stad is bekend als bakermat van de huidige Amerikaanse staat en heeft een rijke jazzcultuur. Het is een combinatie van een bruisende stad en een gastvrij dorp omgeven door prachtige natuur. Voor meer informatie over Philadelphia zie: http://www.philadelphiausa.travel/.