Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kabelwaterskibaan Stroombroek in Braamt is met een totale lengte van 995 meter de langste baan van Nederland en is direct gelegen aan het bungalowpark Landal Stroombroek. In twee uur tijd leer je waterskiën of wakeboarden aan deze kabelwaterskibaan, die lijkt op een skilift die op het water is geplaatst. Met een snelheid van 30 km/uur word je aan één van de elf skilijnen voortgetrokken. Fun verzekerd!

Het is natuurlijk wèl even wennen aan de bochten en vallen hoort er bij, maar het is ook volop genieten van de uitdaging en de kick. En: al vanaf 8 jaar kun je deelnemen (onder begeleiding en afhankelijk van kracht/zwemvaardigheid), waardoor dit een leuke activiteit is voor het gezin, vrienden- en vriendinnengroepen, vader- en zoon-uitjes, groepen collega's, enzovoorts.

Waterskiën is leuk, maar wakeboarden is momenteel de snelst groeiende 'extreme sport' van Nederland. Wakeboarden op het water is het beste te vergelijken met snowboarden in de sneeuw. Door gebruik te maken van de opwaartse kracht van de skilijn is het vrij eenvoudig om de verschillende 'jumps' en 'tricks' onder de knie te krijgen. En ben je moe van al het sporten, dan kun je vanaf het terras van het gezellige beach-house kijken naar de verrichtingen van anderen.

Landal Stroombroek heeft aantrekkelijke arrangementen samengesteld, inclusief 2, 5 of 10 uur gebruik van de kabelwaterskibaan en materialen, bungalowhuur en uiteraard alle andere faciliteiten op het park.
Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/stroombroek of neem contact op met de receptie van Landal Stroombroek, telefoon: 0314 39 98 00