Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De grootste low cost low fare luchtvaartmaatschappij van Nederland is afgelopen week van start gegaan met nieuwe lijndiensten vanaf zowel haar thuishaven Amsterdam Airport Schiphol, als de regionale luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast gaan er ook deze week weer nieuwe vluchten van start.

Nieuw vanaf Rotterdam
Vanaf vandaag start transavia.com met een dagelijkse vlucht vanaf Rotterdam the Hague Airport naar Barcelona. Daarmee komt het aantal vertrekken vanuit Nederland naar de Catalaanse hoofdstad op 4 per dag. Nieuw vanaf Rotterdam is ook de verbinding met Bergerac. Deze bestemming werd de afgelopen jaren aangevlogen vanaf Amsterdam, maar zal vanaf morgen, dinsdag 7 april 2010, 3x per week worden aangevlogen vanaf Rotterdam.

Nieuw vanaf Amsterdam
Vanaf begin april van dit jaar is transavia.com gestart met rechtstreekse vluchten op luchthaven Sabiha Gökçen International Airport (SAW) van het Turkse Istanbul. De betoverende stad wordt maar liefst 4x per week aangedaan. Een andere nieuwe bestemming die gedurende de zomerperiode vanaf Amsterdam wordt gevlogen is Toulon-Hyères, de toegangspoort bij uitstek voor St. Tropez en omstreken. De Zuid-Franse bestemming wordt net als Istanbul sinds begin april, 4x per week vanaf Amsterdam aangevlogen.

Innsbruck ook in de zomermaanden vanaf Amsterdam
Innsbruck mag dan wel geen nieuwe bestemming zijn, wel is het voor het eerst dat de luchthaven van Innsbruck ook gedurende de zomermaanden aangedaan wordt. De in de winterperiode immens populaire bestemming is ook in de zomer erg in trek bij vooral natuurliefhebbers en wandelaars. transavia.com wil deze groep bedienen door vanaf 7 april aanstaande, met een frequentie van 2x per week, de Oostenrijkse luchthaven aan te vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

De verkoop van tickets op bovengenoemde bestemmingen zijn in december van het afgelopen jaar via de website www.transavia.com van start gegaan.

transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt vluchten voor zeer scherpe prijzen naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied. Meer dan 95% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland. transavia.com opereert niet alleen vanuit Nederland, maar vliegt ook succesvol met Transavia Denmark vanuit Kopenhagen en met Transavia France vanuit Parijs. De maatschappijen ontwikkelen zich tot een vliegbedrijf met aantrekkelijke producten en diensten rondom het kernproduct luchtvervoer.

www. transavia.com