Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

HOLLAND AMERICA LINE VEROVERT GEEST EN LICHAAM VAN GASTEN MET EXPLORE WELLBEING-PROGRAMMA. Tan Tai Chi of Sudoku in de ochtend tot Pilates of bowling op de Wii in de middag – het nieuwe Explore Wellbeing programma

van Holland America Line is ontworpen voor gasten die op zoek zijn naar aantrekkelijk activiteiten
aan boord tijdens een cruise. Het programma biedt gasten inspirerende, ontspannende én Spa-activiteiten.

,,Vandaag de dag zien onze gasten er naar uit zich tijdens hun vakantie te ontspannen en te verfrissen,’’ zegt Richard C. Meadows, executive vice president, marketing, sales and guest programs. ,,Met Explore Wellbeing vervullen we de wensen van gasten die, naast alle andere cruiseactiviteiten, uit zijn op een gezonde fysieke inspanning voor hun lichaam of een verrijking voor hun geest.’’

Het programma Explore Wellbeing is ontworpen voor gasten van alle leeftijden. Het aanbod van de populaire Greenhouse Spa is uitgebreid met nieuw vermaak, sportactiviteiten en fitness. Het programma staat onder leiding van een lifestylist, die optreedt als gastheer voor de reeks aan activiteiten. Gasten kunnen de dag aan boord beginnen met een Tai Chi-les, maar zij kunnen ook kiezen voor deelname aan een pittige training, een spelletje bowling op de Wii met andere gasten of voor het bijwonen van informatieve Greenhouse Spa-lezingen. Andere opties zijn lessen yoga, Steps, andere Wii-spellen, Pilates, spinning, danslessen en Sudoku-puzzels.

Tot het Explore Wellbeing-programma behoren ook de activiteiten onder leiding van het Explorations Team. De Party Planner organiseert Explore Food & Entertaining evenementen in het Culinary Arts Center. In samenwerking met het magazine Food & Wines brengt Holland America Line elk jaar ongeveer 70 culinaire experts aan boord in aanvulling op de kookdemonstraties en kooklessen die tijdens elke cruise worden gegeven. Onder de noemer Explore Our World verzorgt tijdens de reis de Travel Guide multimedia presentaties over de cruise zelf en fungeert hij als vraagbaak voor alles wat heeft te maken met de havens die worden aangedaan. Daarnaast is er nog de Techspert met zijn Explore Technoloy-lessen waarin, in samenwerking met Windows, gasten worden geleerd hoe video’s en digitale foto’s te maken, te bewerken, op te slaan en te delen met familie en vrienden. Tijdens cruises langer dan 14 dagen is er aan boord zelfs een boekenclub.

De cruisegasten van vandaag zoeken verrijkende ervaringen en uitdagende activiteiten. Die vraag beantwoordt Holland America Line met de uitbreiding van de activiteiten van het Explorations Team – medewerkers met specifieke kennis van technologie tot reisinformatie, die gasten edutainment bieden, een mix van scholing en vermaak. Als onderdeel van het uitbreidings- en verbeteringsprogramma Signature of Excellence, een vlootbreed investeringsprogramma van meer dan 525 miljoen dollar, is het Explorations Team van Holland America Line een samenhangend geheel dat is toegewijd om de gehele cruise-ervaring te vergroten. Met dit team van specialisten zullen gasten van Holland America Line nu nóg meer herinneren en verrijkende ervaringen mee naar huis nemen om die te delen met familie en vrienden. Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en aanbiedingen op onze website:
Website:  www.hollandamerica.com