Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nog minder dan 60 dagen te gaan voordat het WK begint. Het personeel van het Table Bay Hotel in Kaapstad heeft alle voorbereidingen getroffen om het de gasten zo goed mogelijk naar het zin te maken.

Er zijn speciale kinderactiviteiten georganiseerd,  diverse WK menu’s bedacht en WK-spa-arrangementen samengesteld.

Het Table Bay Hotel in Kaapstad, nabij het Victoria & Alfred Waterfront, ligt op loopafstand van het Greenpoint Stadium waar diverse wedstrijden (waaronder halve finales) gespeeld zullen worden. Vanuit het Table Bay hotel zullen tijdens het WK speciale shuttle bussen rijden van en naar het stadion.  Alles wordt uit de kast getrokken om de gasten een onvergetelijk Afrikaans verblijf  te bezorgen. Het Table Bay Hotel heeft haar gasten veel te bieden: vijfsterren de luxe accommodaties, cultuur, entertainment, een schitterende natuur en het beste voetbal in een hypermodern stadion.

Kleinste gasten
Voor de kinderen zal er een Vakantie Nanny aanwezig zijn. Zij zal zorgen voor de kleinste gasten. Special kinderexcursies worden er georganiseerd naar de Tafelberg, World of Birds, de pinguins, de vlindertuin, Monkey Town en naar de cheetah boerderij. Natuurlijk worden deze excursies begeleid door een professioneel team met veel ervaring. Dankzij hun inzet zullen ook de kinderen hierdoor een onvergetelijk verblijf hebben!

Camelot Spa
Wie wil ontspannen, kan zich het beste terugtrekken in de Camelot Spa. De spa van het Table Bay Hotel is beroemd onder de gasten maar ook bij de inwoners van Kaapstad zelf. Er zijn veel behandelkamers en de spa is perfect gelegen ten opzichte van het magnifieke zwembad, dat zich bevindt op het dak van het hotel.  In de spa werken professionals met uitgebreide ervaring op het gebied van gezondheids- en huidtherapieën. Zij zijn op de hoogte van de  laatste technologieën  en bieden een keur aan behandelingen, waaronder Thalasso behandelingen. Deze behandelingen,op basis van natuurlijke, vitaliserende en heilzame ingrediënten uit de zee, zijn erg populair.

Speciaal voor het WK heeft het team een Aquazen behandeling ontwikkeld, waarbij diverse massage technieken gebruikt worden en waar water een centrale rol speelt. Een weldaad voor hen die (voetbal) stress, slapeloze nachten of een jetlag hebben!  

Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com