Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tip van verkeersbureau VisitDenmark april 2010. In Midden-Jutland ligt de regio Viborg. De stad Viborg heeft een gezellig en historisch centrum en de zeer groene omgeving is een paradijs voor fietsers en wandelaars!


Ga op ontdekkingsreis in de regio Viborg

Uitdagende fiets- en wandelroutes, goede sportvis- mogelijkheden en natuurlijk het historische stadshart met de domkerk en de middeleeuwse straten. De regio Viborg is goedgekeurd als fietsvriendelijke regio en dus ideaal voor fietsers. Geniet van een vaartocht op de meren van Viborg of maak een fiets- of wandeltocht in de prachtige natuurgebieden of op de oude Heerweg.

Ontdek de regio Viborg   
Win een week verblijf op een camping!
Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een week verblijf in de regio Viborg plus entreekaartjes voor verschillende attracties! De centraal gelegen familiecampings liggen dichtbij het water in de prachtige natuur. Ideaal voor fietsers, sportvissers, kanoërs en wandelaars.

Doe mee met de wedstrijd!  

Kampeerplezier in de regio Viborg
De regio Viborg biedt geweldige kampeermogelijkheden. Zo heeft de familievriendelijke Hjarbæk Fjord Camping een fantastisch uitzicht over de Limfjord. Viborg Sø Camping is rustig gelegen aan één van de meren van Viborg waar je tevens in mag zwemmen. De camping ligt vlakbij het gezellige en historische centrum van Viborg. Aan de rivier Gudenå ligt de familievriendelijke Bamsebo Camping met volop mogelijkheden voor een actieve vakantie in de buurt.

 
Volop belevenissen in het hart van Jutland
Bij 'De Wereldkaart' beleef je de hele wereld op een 5000m2 grote atlas gevormd door eilanden, bergen, meren en rivieren. Zowel jong als oud kunnen spelenderwijs leren in het Electriciteitsmuseum. De oudste kalkgroeven van Denemarken vind je in Daugbjerg. Op sommige paden kun je daar met kaarslicht rondlopen, spannend!