Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dé vaarvakantiespecialist Le Boat gaat een samenwerking aan met de botenexperts Seaway en Bénéteau voor de ontwikkeling van een compleet nieuw milieuvriendelijk motorjacht

Le Boat, Seaway en Bénéteau vullen elkaar perfect aan met hun expertise en jarenlange ervaring: Seaway is ’s werelds toonaangevendste onderneming in jachtdesign en –ontwikkeling. De Bénéteau groep is zeilbotenbouwer ter wereld nummer één. Le Boat, onderdeel van TUI Travel PLC en ’s werelds grootste touroperator is al meer dan 40 jaar de vaarvakantiespecialist in Europa.  

Het nieuwe type motorboot van Le Boat heeft een romp die de golfslag reduceert tot het minimale om erosie van de oever te beperken. Bovendien is elke boot comfortabel uitgerust en technisch geschikter in alle klimaatomstandigheden.

Exclusief voor Le Boat zullen Bénéteau en Seaway hun expertise en ervaring op het gebied van hybride technologie en zonne-energie inzetten om kostenbesparend aan de wensen van de huidige milieubewuste consument te voldoen.

Le Boat zal haar klanten blijven verzekeren van alle standaardgemakken aan boord zoals aan MP3- en satellietaansluitingen.

“Een ongelooflijke inzet van talent van over de hele wereld maakt het mogelijk deze uitdagende en nieuwe stap te zetten” vertelt Lex Raas, president-directeur van TUI Marine. “De komende jaren zal de hele vloot van Le Boat significant veranderen, waardoor de hele vaarvakantie nog positiever wordt.”Le Boat zal dit baanbrekende nieuwe type motorboot in alle belangrijke gebieden introduceren. In 2010 hebben de klanten van Le Boat de keuze uit meer dan 200 van deze nieuwe type motorboten en 42 bases in 8 verschillende Europese landen.

De vraag naar vaarvakanties van Le Boat – geen ervaring of vaarbewijs vereist! - op de binnenwateren van Europa is al 40 jaar ongekend populair.
 

Extra informatie
Le Boat is de grootste organisatie van vaarvakanties op de binnenwateren van Europa waar mensen zelf achter het roer staan, geen ervaring vereist. Le Boat bezit meer dan 1000 motorboten, verspreid over 42 bases in 8 landen van Europa. Le Boat combineert sinds een aantal jaar onder één noemer 40 jaar ervaring en praktijk van Crown Blue Line en Connoiseur in Europa en Emerald Star in Ierland. Bezoek Le Boat voor meer informatie.

TUI Travel PLC is de grootste reisonderneming en tevens marktleider in 180 landen wereldwijd en meer dan 30 miljoen klanten verspreid over 25 verschillende markten. TUI Marine is een onderdeel van TUI Travel PLC en voert een aantal van ’s werelds grootste watersport- en jachtverhuurmerken waaronder The Moorings, Sunsail, Sunrise Zeilen en Le Boat. Bezoek TUI Travel PLC voor meer informatie.

De Bénéteau Groep is een wereldwijde marktleider in de plezierjachtindustrie. De vakkennis, capaciteit voor vernieuwing en een groot assortiment aan merken heeft de Bénéteau groep wereldwijd een befaamde reputatie bezorgd. Bénéteau groep heeft voor zich in het derde millennium ten doel gesteld voor een nog grotere groep mensen vaarvakanties en watersport toegankelijker te maken.

De Bénéteau groep heeft momenteel 2 kernactiviteiten:
Boten – waaronder Bénéteau, Jeanneau, Lagoon, Prestige, Monte Carlo Yachts en CNB Woonvoorzieningen – waaronder O’Hara IRM en BH. Bezoek www.beneteau-group.com voor meer informatie.

Seaway is ’s werelds toonaangevende onderneming in jachtdesign en -ontwikkeling. Seaway biedt hun design, techniek en instrumenten voor de productie van de zeil- en motorboten. Seaway heeft in augustus 2009 de Greenline 33 Hybrid gelanceerd, speciaal ontworpen om  kostenbesparing en de CO2-uitstoot van vaarvakanties te verminderen. Bezoek www.seaway.si voor meer informatie.