Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

The Albus Hotel, aan de Vijzelstraat in Amsterdam, heeft de 4-sterren status gekregen. De extra ster is toegekend door de Nederlandse Hotel Classificatie,

onderdeel van het Bedrijfschap Horeca en Catering, nadat is vastgesteld dat het hotel aan alle gewenste normen voldoet.

Om in aanmerking te komen voor een 4-sterren status, moet een hotel voldoen aan alle 4-sterren basisnormen. Daarnaast moeten nog minimaal 73 punten worden behaald met zogenaamde 4-sterren normen naar keuze. The Albus Hotel heeft er maar liefst 92 gehaald; ver boven de norm dus!

De toekenning van de vierde ster is intern gevierd met champagne en de aanduiding met de 4-sterren classificatie pronkt inmiddels aan de buitenmuur van the Albus Hotel.

Algemeen Directeur Taco van der Meer toonde zich trots op de 4e ster:
“De kwalificatie van 4-sterren hotel betekent veel voor ons. Wij hebben hier heel erg hard aan gewerkt. Zo bieden wij nu bijvoorbeeld roomservice van 07.00-23.00 uur en is elke kamer voorzien van een laptop safe met oplaadsysteem. De toekenning bevestigt dat wij optimale service leveren. Voeg daarbij het feit dat onze medewerkers voor meer dan 100% gedreven zijn om het de gast naar de zin te maken en ons predicaat ‘parel van de hoofdstad’ wordt geheel waargemaakt. Binnenkort volgt de officiële heropening van ons hotel, na een ingrijpende renovatie. De boekingen lopen hier al op vooruit!”, aldus Van der Meer.

Voor meer informatie: www.albusgrandhotel.com